100% Nederpop is een liveband die alleen maar fantastische Nederlandstalige muziek speelt. De band geeft een optreden met bekende Nederlandstalige liedjes die iedereen zal kennen en nummers uit hun eigen playlist. Het optreden staat bekend om de gezelligheid, is voor jong en oud en iedereen zal de band fantastisch vinden en is daarom erg leuk te boeken voor elke gelegenheid.

De liveband is erg populair en treed vaak op dezelfde feesten op als veel bekende namen, waaronder: Miss Montreal, Racoon en Kensigton. In 2016 was de Liveband  '100% Nederpop' ook te zien op tv! Hierbij waren zij de huisband van het televisiprogramma 'De Eretribune'. 100% Nederpop geeft veel optredens bij tentfeesten, bedrijfsfeesten en studentenfeesten. De liveband heeft door de jaren heen al heel wat ervaring opgelopen en zal van uw evenement een geslaagd feest maken.

Wilt u prachtige Nederlandstalige livemuziek boeken op uw feest, bruiloft, jubileum, huwelijk of studentenfeest? 100% Nederpop, een Nederlandstalige liveband, is in te huren voor uw huwelijksfeest, bruiloftsfeest, receptie, evenement of tentfeest. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op!