< Terug naar overzicht

100% Nederpop

100% Nederpop een liveband die alleen maar superleuke Nederlandstalige muziek speelt. Boek nu!
vanaf: 
€1995,-
5

Referenties

"Voor onze bruiloft 100% Nederpop geboekt bij evenses. Het feest omschreven in 2 woorden: Top feest! De liveband speelt goed in op de gasten en maakt de avond helemaal compleet. "
Bart en Merel Scholten
5
"Mijn vrouw is helemaal fan van Nederlandse pop daarom voor haar verjaardag 100% Nederpop geboekt nog nooit iemand zo gelukkig gezien. "
vladimir
5
"Voor het personeelfeest van mijn bedrijf een keer 100% Nederpop geboekt kreeg veel complimenten achteraf, zeker een aanrader. "
Tim van Loon
5
0

100% Nederpop

100% Nederpop is een liveband die alleen maar fantastische Nederlandstalige muziek speelt. De band geeft een optreden met bekende Nederlandstalige liedjes die iedereen zal kennen en nummers uit hun eigen playlist. Het optreden staat bekend om de gezelligheid en is voor jong en oud, iedereen zal de band fantastisch vinden en daarom erg leuk te boeken voor elke gelegenheid. 

 

De liveband is erg populair en treed vaak op dezelfde feesten als deze bekende namen: Miss Montreal, Racoon en Kensigton. In 2016 is de Liveband 100% Nederpop ook te zien op tv! Hiebij is het de huisband van het televisiprogramma 'De Eretribune'. 100% Nederpop geeft veel optredens bij tentfeesten, bedrijfsfeesten en studentenfeesten. De liveband heeft door de jaren heen al heel wat ervaring opgelopen en zal van u feest een geslaagd feest maken. 

 

wilt u prachtige Nederlandstalige livemuziek boeken op uw feest, bruiloft, jubileum, huwelijk of studentenfeest? 100% Nederpop, een Nederlandstalige liveband, is in te huren voor uw huwelijksfeest, bruiloftsfeest, receptie, evenement of tentfeest. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Suggesties voor bij deze act

videozuil huren verjaardag

Videogastenboek

Videogastenboek

Videogastenboek

Videogastenboek Een korte video opname van al uw gasten. Een leuke herinnering met het videogastenboek! €350,- Lees meer
dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer Heldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven. €595,- Lees meer
smoothie bar huren personeelsfeest

Smoothiebar

Bar Service

Smoothiebar

Bar Service De smoothiebar zorgt voor de lekkerste smoothies op uw evenement of feest €895,- Lees meer
goedkoop fotohokje huren

Fotozuil

Fotohokje

Fotozuil

Fotohokje De mini photobooth is dé oplossing voor iedere gelegenheid in een compacte ruimte. €495,- Lees meer