Peaky Blinders themafeest

Voor de echte fans een Peaky Blinders themafeest!

prijs op aanvraag
Peaky blinders
IVtNQSSs
DQbmYZcrg
Peaky blinders outfit
Peaky blinders pak
peaky blinders thema
Peaky blinders
Controleer nu de beschikbaarheid van Peaky Blinders themafeest
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Categorie: Themafeest

Wat is er nu leuker voor een Peaky Blinders fan dan een feest in dit thema? De populaire Netflix-serie Peaky Blinders gaat over een criminele organisatie uit Birmingham (geleid door Thomas Shelby), die de straten domineerde in de jaren twintig. De serie is gebaseerd op een echte jeugdbende die van 1890 tot begin 20e eeuw op de straten van Birmingham actief was. Dus voor een deel is Peaky Blinders waargebeurd. Strafrechtbanken, corrupte systemen, illegale dranktransacties, gokwinkels, toespraken en nog veel meer. En Evenses heeft alle elementen die dit themafeest succesvol maken. Wij garanderen dat het feest compleet aangepast is naar uw smaak, omdat wij een voorstel maken aan de hand van uw voorkeuren.

De volgende dingen regelen wij voor u!

Het is mogelijk aanpassingen te doen in ons voorstel. In overleg stellen we het feest samen!

Entertainment

Tijdens uw Peaky Blinders themafeest is passende muziek natuurlijk een must. The Charleston Five is een 5-koppige band bestaand uit mannen en vrouwen. De vrouwelijke lead zangeres zorgt ervoor dat u het gevoel krijgt alsof u terug bent gegaan in de tijd. Dit lukt haar door haar elegante stijl en de uitstraling van de rest van de bandleden. Doordat de band moderne nummers in een oud jasje stopt, spreken ze een groot publiek aan.

Catering

Tijdens uw Peaky Blinders themafeest kunnen lekkere hapjes en drankjes natuurlijk niet ontbreken. Gelukkig kunt u dit via Evenses ook uit handen geven. Wij maken een selectie van heerlijke zoete en hartige hapjes. Ook regelen wij drankpakketten met zowel alcoholische dranken en non-alcoholische dranken.

Catering Peaky Blinders.jpg

Decoratie

Voor dit themafeest is de juiste decoratie natuurlijk essentieel. U wilt ervoor zorgen dat de gasten helemaal terug in de tijd van de Peaky Blinders gaan. Wij zullen de decoratie op passend bij uw voorkeuren op maat leveren en opbouwen op de locatie. Er wordt rekening gehouden met al uw voorkeuren bij het maken van het design voor het feest.

Peaky Blinders decoration.jpg

Fotograaf

Fotograaf Ricky zal uw themafeest vastleggen voor u, zodat u deze speciale dag niet zal vergeten. Zo'n speciaal themafeest wilt u natuurlijk kunnen herbeleven. De nabewerking zit hier ook bij en u kunt ook een fotoalbum laten maken met de geschoten plaatjes.

Fotograaf Peaky Blinders.jpg

Videograaf

Naast een fotograaf is een videograaf een erg leuke toevoeging aan uw Peaky Blinders themafeest. Videograaf Arnold kan uw Peaky Blinders themafeest met prachtige kwaliteit vastleggen in een mooie aftermovie. Op deze manier kunt u het themafeest door middel van bewegende beelden herbeleven.

Vergelijkbare acts

Maffia themafeest

Maffia themafeest

Terug naar de twintiger jaren met de maffia en gangsters die de touwtjes in handen hebben

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.