Een spetterend feest met onze versie van een onderwater thema!

Houd u van de zee, en alles wat daarin leeft? Zou u het liefst een heel feest organiseren waarin het beste van deze fantastische wereld wordt laten zien?
Dat kan bij Evenses! Wij bieden met ons onderwater thema feest een mooie mogelijkheid om die wensen uit te laten komen.
Dit "onderwater thema feest -pakket" bestaat uit onder andere:

Aankleding

Goede aankleding is natuurlijk belangrijk om u helemaal onder te dompelen in het onderwater thema. Wanneer u bij Evenses uw onderwater thema feest boekt regelen wij alles om de locatie aan te kleden naar wens en thema. Denk hierbij aan ballonnen, schelpen, verlichting en nog veel meer!

onderwater thema feest, onderwater thema feest, onderwater thema feest .jpg

Entertainment

In ons onderwater thema feest -pakket zit naast aankleding ook entertainment. Bamned! is een ontzettend leuke band die muziek speelt wat het echte onderwater gevoel weerspiegelt. Liever wat meer tempo? Ook dat kan! Wij hebben een breed assortiment aan DJ's en bands om uit te kiezen.

onderwateren thema's feesten, onderwateren thema's feesten, onderwateren thema's feesten.jpg

Catering

De zee bestaat niet alleen uit mooie elementen, maar ook hele lekkere! Evenses Catering zorgt voor uw maaltijden tijdens het feest, dit kan zowel lunch, diner als kleinere hapjes zijn. Voor het onderwater thema feest zijn vis en zeevruchten de meest populaire keuzes. Geen liefhebber van vis? Dat is geen probleem! Wij kunnen de catering volledig naar wens aanpassen.

feest thema onderwater, feest thema onderwater, feest thema onderwater.jpg

Fotograaf & Videograaf

Om optimaal van uw feest te kunnen genieten - en nagenieten - kunt u er voor kiezen om een fotograaf en/of videograaf in te huren. Zij werken zeer professioneel en zorgen voor de mooiste plaatjes van uw onderwater thema feest. Onze fotografen maken een mooie selectie en doen nabewerking waar nodig. De videografen maken een mooie video zodat u nog maanden kunt nagenieten van uw onderwater thema feest.

onderwater thema feest, onderwater thema feest, onderwater thema feest.jpg