< Terug naar overzicht

Bamned!

Een exclusieve en bijzondere DJ act, gecombineerd met drums, sax en beats.
vanaf: 
1 045,-
5

Referenties

"Leuke mannen, mooi gespeeld. Wat een energie op het podium! Onze gasten waren helemaal weg van Bamned en wij ook! Top ook dat de band rekening hield met onze muzikale wensen en wat Zuid-Amerikaanse invloeden door liet schemeren. Top!"
Janet en Raimundo Gonçalves
5
"Leuke, vernieuwende band. Zoiets zie je niet zo vaak en vooral de sfeer was super. Lekker gedanst de hele avond, precies zoals we hadden verwacht."
Colin en Hanneke
4
"Voor ons schoolfeest hadden wij Bamned! geboekt voor een spetterend optreden, en spetterend was het zeker! Iedereen ging los. Echte sfeermakers!! "
J. Kijzer - VU Summerbreak Festival
4

Bamned!

DJ Act 'Bamned!' mixt de beste live muzikanten met een geweldige DJ. Dit bijzondere project is bedacht door de DJ. Bamned kan door meerdere muzikanten worden ingevuld. Samen met een percussionist en een saxofonist en/of drummer, brengt hij hedendaagse instrumentale muziek met niet alledaagse instrumenten, zoals pauken en marimba. Insiders zouden de DJ mogelijk al kennen van de Belgische club Casa Blanca, van het zomerfestival in Hemiksem, waar hij elk jaar op vrijdagavond de wei en het publiek opwarmt voor de feestavond. 

 

Deze live DJ-act brengt hedendaagse muziek met niet alledaagse instrumenten. Opzwepende beats gecombineerd met verrassende percussie, waanzinnige drums en sexy saxofoon. Want er staat ook een saxofonist op het podium. Naast de draaitafel van de DJ leeft de percussionist zich muzikaal, met ritmisch slagwerk, uit op de marimba of slaat hij op de pauken. Bamned kunt u boeken als avondvullend programma. Maar ook als korte maar krachtige set voor een uur is Bamned in te huren!

 

Wilt u een exclusieve live DJ act op uw feest, evenement, bedrijfsfeest, huwelijk of bruiloft? Bamned is exclusief te boeken via Evenses Entertainment.

Suggesties voor bij deze act

3941f3 2df4da82fada4d54beeaf46cd9f29e2e

Drummende DJ

Allround DJ, DJ & Percussie

Drummende DJ

Allround DJ, DJ & PercussieDe drummende DJ combineert live percussie met een opzwepende DJ show445,-Lees meer
Dansvloer boeken bedrijfsfeest evenement

Exclusive verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Exclusive verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerOnze meest geavanceerde dansvloer, die elke vorm, en elke kleur kan aannemen. 495,-Lees meer
thecoast promo %281%29 %281%29

The Coast

Coverband

The Coast

CoverbandDeze jaren 60 en 70 coverband neemt u mee naar de sixties en seventies met het beste van toen!745,-Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

FotograafEen prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. 295,-Lees meer

Repertoire

Genres

  • Pop
  • Dance
  • House

Songs