Het is weer de tijd van het jaar, want het schoolfeest moet weer georganiseerd worden. Iedereen wilt er goed bijlopen en degene die het dit jaar moet organiseren wilt natuurlijk dat het geen flop wordt. Wat moet er allemaal geregeld worden? Hieronder staan er paar tips om jouw schoolfeest te laten slagen!
Schoolfeest organiseren, wat moet er geregeld worden?!

Muziek is erg belangrijk als het gaat om een geslaagd feest. Je moet dan ook weten waar jouw publiek van houd. Heb je een schoolfeest georganiseerd met een thema dan kun je hier je muziek op aanpassen. In de meeste gevallen is het boeken van een DJ de beste keuze voor elk soort feest. Wij bij Evenses hebben een divers aanbod DJ's. Denk dan aan een allround DJ, Disco DJ, 80's 90's DJ, Lounge DJ, House DJ of een vrouwelijke DJ. Ook bieden we DJ's aan in combinatie met een muzikant, bijvoorbeeld met een saxofonist of eventueel zang. Als je jouw schoolfeest nog een extra zetje wilt geven denk er dan over na om een bekende artiest te boeken. Een semi-bekende artiest ligt voor een schoolfeest vaker in het budget dan iedereen denkt. Hoe gaaf zal het zijn als er een bekende artiest op jouw schoolfeest staat!

Bekijk het aanbod en laat jouw schoolfeest er eentje zijn om nooit te vergeten!

Geluid en licht op het feest is toch wel sfeerbepalend. Bij een schoolfeest is dit dan ook niet anders. Zorg er dus voor dat alles top in orde is voor het feest. Naast geluid, muziek en licht zijn er natuurlijk ook andere sfeerbepalers. Confetti kannonen, feestslingers en ballonnen kunnen een leuke aanvulling geven aan jouw schoolfeest. Een verlichte dansvloer of een afgezet hoekje waar foto's gemaakt kunnen worden d.m.v. een fotohokje kunnen ook net die extra boost geven waardoor niemand deze avond meer zal vergeten!