Schoolfeest

Boek een compleet georganiseerd schoolfeest!

prijs op aanvraag
pexels photo
dj boeken
schoolfeest organiseren
schoolfeest decoratie
schoolfeest regelen
ballonnen inkopen
schoolfeestje
lichtshow
pexels photo
Controleer nu de beschikbaarheid van Schoolfeest
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Evenement, Feest
Categorie: Themafeest

Een geslaagd schoolfeestje

Het is weer zover. Het jaarlijkse schoolfeest die gevierd MOET worden, want zonder een schoolfeest maakt het jouw school niet compleet. U heeft zeker in highschool films of series gezien hoe schoolfeesten gevierd werden en hoe er van schoolfeesten werden genoten. Precies zo hoort het ook te zijn of misschien zelfs beter. Wij namens Evenses kunnen dat voor u regelen! Hoe leuk is het om het jaarlijkse schoolfeest te organiseren? Wij staan voor u klaar om u te helpen en om uw wensen te vervullen. Zo kijken we samen naar de verschillende opties voor het schoolfeestje die u wilt organiseren. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de organisatie, want wij regelen het allemaal voor u. Het zijn slechts maar een paar klikken op de knop en een paar belletjes. Zo kunt u zelf genieten van het onvergetelijke schoolfeest.

Verschillende ideeën voor verschillende schoolfeesten

Wat nooit vergeten mag worden tijdens een schoolfeest is muziek. Muziek is erg belangrijk, want het publiek moet altijd mee kunnen dansen en zingen met de liedjes die worden afgespeeld. Heeft u een schoolfeest georganiseerd met een thema dan kunt u hier uw muziek op aanpassen. In de meeste gevallen is het boeken van een DJ de beste keuze voor elk soort feest. Wij bij Evenses hebben een divers aanbod DJ's. Denk dan aan een allround DJ, Disco DJ, 80's 90's DJ, Lounge DJ, House DJ of een vrouwelijke DJ. Ook bieden we DJ's aan in combinatie met een muzikant, bijvoorbeeld met een saxofonist of eventueel zang. Als u uw schoolfeest nog een extra zetje wilt geven denk er dan over na om een bekende artiest te boeken. Een semi-bekende artiest ligt voor een schoolfeest vaker in het budget dan iedereen denkt. Hoe gaaf zal het zijn als er een bekende artiest op uw schoolfeest staat!

Het hangt er ook vanaf wat voor idee u precies heeft voor het organiseren van uw schoolfeest. Als u nog geen idee heeft kijken wij samen wat voor idee het leukst zou zijn een schoolfeest te organiseren en welk thema het er best zou bij passen.

Dit regelen voor uw schoolfeest!

Waarom zijn schoolfeesten zo populair?

Voor iedereens 16 jarige leeftijd waren schoolfeestjes de enige manier om uit te gaan. De meeste streefde er echt naar om bij alle schoolfeestjes die werden georganiseerd bij te wonen. Iedereen bleef er maar over praten. Wat moesten ze aantrekken en of die ene knappe gast uit je klas hun voor ze vallen? Je was plotseling een heel ander persoon. Eyeliner, lipgloss en mascara op met de meest mooiste jurkjes aan. Terwijl de jongens dan hun haar zouden doen en dan met hun mooiste outfit aan komen kakken op het feest. Dat was pas leuk. Ook zag je altijd je leraren dansen en zaten je klasgenoten ze dan uit te lachen. Dat is hoe de meeste hun schoolfeesten hebben ervaren en dat zij herinneringen die je moet blijven koesteren, want je gaat het maar een paar keer in je leven meemaken.

Schoolfeest organiseren met hulp van Evenses Entertainment

Hebben schoolfeestjes je interesse opgewekt? Nou, bij Evenses is het altijd mogelijk om via ons een schoolfeest te regelen. U hoeft slechts een paar klikken op de knop te geven en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Evenses is welbekend, omdat wij een bekend boekingsbureau zijn die voor u de beste dj's, bands, artiesten, zangers, duo's, solisten, typetjes, shows en acts aanbieden. Vandaar dat wij altijd beschikbaar zijn. U kunt telefonisch contact met ons op het telefoonnummer 020 26 000 44. Dus wilt u een schoolfeest organiseren met ons hulp? Dat kan zekerweten! Wilt u uw feestje iets extra's geven? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij informeren u graag over de kosten, het optreden en de act zelf. Evenses wilt namelijk niet dat jullie verassingen komt te staan. We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wilt u dit direct boeken? Dan kunt u contact met ons opnemen.

schoolfeest

Vergelijkbare acts

Zomer Meisje

Zomer Meisje

Zomerse meisjes inhuren voor in de zomer kan bij Evenses

€ 495 - € 1300
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.