Band Bökkers boeken

Wilt u de band Bökkers voor uw evenement of bedrijfsfeest? Via Evenses kunt u Bökkers boeken. Deze rock 'n roll band heeft al op verscheidene grote evenementen gestaan, met recentelijk nog in een uitzending van NPO Radio 2 met Eurovisie Songfestival Sessies.

Biografie Bökkers

Opgericht in 2010, de coverband Bökkers uit Salland is al een decennia een hit in het Oosten van Nederland. Bökkers stond eerst bekend onder een andere naam, namelijk Bökkers Dut Normaal. Dit was voortgekomen uit dat zij de opvolgers zijn van Dé Normaal Coverband. In hun eerste optredens hebben zij dan ook voornamelijk nummers van Normaal gespeeld voordat ze in begin 2011 hun eigen eerste nummer uitbrachten. Dit was Bökkers' eerste stap naar een eigen repertoire en album. Kort daarna volgde veel hitsingels en, in 2013 hun eigen album. In een aantal jaren zijn zij in grote populariteit gegroeid en al meerdere malen op steeds grotere evenementen en concertzalen te vinden. In 2020 maakt de band bekend dat ze gaan stoppen met de huidige bezetting. De bandleden willen graag hun eigen weg gaan en gaan dan ook niet in ruzie uit elkaar. Begin 2021 maakt Hendrik Jan Bökkers, de zanger en gitarist van de band, bekend dat ze toch een doorstart gaan maken, maar dan wel met een nieuwe bezetting. Dit nieuws loopt als een vuurtje en al snel staan zij voor meerdere evenementen geboekt, zoals Dauwpop festival in september 2021.

bökkers boeken, bökkers boekens, bökkers boekenen, boeken bökkers, boeken bökkers, bökkers boeken.jpeg

Bökkers Boekingen

Hoewel ze eerst als opvolger van Dé Normaal Coverband gezien werden staan ze nu echt op hun eigen bekend en zijn ze zelfs op grote evenementen als de Zwarte Cross te zien. Wilt u de band Bökkers boeken voor uw bedrijfsfeest, festival of evenement? Bökkers boeken via Evenses voor uw feest en gelegenheid. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen per week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Bökkers.

Bij Evenses kunt u: