Fragment boeken

8 keer aangevraagd

Fragment is een van de beste coverbands in Nederland. Dit geweldige trio kunt u hier boeken.

€ 2245 - € 3590
Fragment boeken
kZHDGTyFs
DhCtyKUQ
CsjpQBYYWDA
zVAAXzM
Fragment boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Fragment
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Genres: Pop, Dance, Disco, Funk
Categorie: Bekende bands

Fragment boeken

Fragment bestaat uit 2 kleine Engelsmannen en een belachelijk grote Nederlander. Dave, Jono en Tim Alexander ontmoetten elkaar lang geleden op school in Essex, Engeland, waar ze samen met verschillende vrienden Fragment vormden. Na verschillende line-ups bestond de uiteindelijk formatie uit 3 bandleden. Ze speelden op concert rondom Southend-on-Sea en in Londen.

Dertig jaar later heeft Fragment een lang en verrassend succesvolle carrière achter zich liggen. In die tijd hebben ze meer dan 4000 concerten gegeven, vooral in Nederland, het land dat ze in de afgelopen 25 jaar hun thuis zijn gaan noemen. Ook hebben ze op vele festivals gestaan, zoals Zwarte Cross waar ze een soort van 'huisband' waren de afgelopen 12 jaar. Ze hebben ook een paar eigen gecomponeerde hits gehad. Fragment is vaak op tv en radio geweest. Vooral bij 3fm speelden ze vaak. Momenteel is Fragment bekend als een van de beste en meest vermakelijke bands in Nederland. Giel Beelen: “Ik vind het een belediging als je het een coverband noemt. Ze geven er gewoon een eigen dimensie aan. En het is altijd een feestje”. In 2013 stopte Tim met de band om een kasteel te runnen in Frankrijk. Jeroen, een Nederlander, was zijn vervanger. Volgens Dave en Jono past hij perfect bij Fragment. De verandering blies een nieuwe drijfveer, verfrissing en een nieuw leven in de band.

Boekingen Fragment

Wilt u Fragment boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of festival? Deze feest band is via Evenses te huren voor uw beurs en feest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van de bekende band Fragment.

Repertoire Fragment

Genres

Pop
Dance
Disco
Funk

Vergelijkbare acts

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.