The Marions! brengt een breed repertoire aan bekende pop/rock songs met een aanstekelijke energie. Van het bekende werk van o.a Foo Fighters, Guns 'n Roses, Kings of Leon, Anouk tot doorleefde ballads van o.a Bonnie Raitt, Joe Bonamassa en Amanda Marshall.

De band heeft een passie voor muziek maken op welk podium dan ook en doet dat met veel plezier. Er wordt aandacht besteed aan de kwaliteit van het geluid en er is veel interactie met het publiek.

The Marions! vindt het belangrijk dat het publiek het naar zijn zin heeft. De band bespreekt van te voren de voorkeur van de klant en past zonodig de setlijst aan naar meer pop of rock. Voor zover het mogelijk is, studeert de band van te voren wat verzoeknummers in.

De zangeres is het boegbeeld van de band, ze heeft een dijk van een stem met een rauw randje. De andere bandleden zingen enkele songs en zorgen voor mooie backing vocals.

De krachtige meerstemmige zang, massief bas- en drumwerk en pakkende gitaarpartijen zorgen voor een avond livemuziek die mensen niet snel zullen vergeten!

Wilt u The Marions! boeken voor uw festival, evenement of feest? Deze act is bij Evenses te huren voor uw jubileum of bedrijfsfeest. Vul het offerte-formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.