Fotograaf Ricky

81 keer aangevraagd

Gepassioneerde fotograaf voor iedere evenement.

5 uit 5 sterren
€ 795 - € 1510
fotograaf ricky boeken
Bruiloft foto- en videograaf
trouwfotografie
trouwfotograaf
feest zangers
fotografie huren
fotograaf bruiloft
bruiloft fotograaf
fotograaf ricky boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Fotograaf Ricky
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Prachtige foto's van uw bedrijfsfeest of bruiloft? Fotograaf Ricky heeft oog voor het perfecte plaatje. Hij kan niet alleen bruiloften op een prachtige wijze vastleggen, maar ook de gasten op uw bedrijfsfeest of festival zullen goed op de foto staan.

Fotograaf Ricky heeft een grote passie en staat open voor veel uitdagingen. Zo legt hij de meest verrassende momenten vast en dat ook nog op een unieke manier.

Wilt u fotograaf Ricky boeken voor uw bruiloft, evenement of festival? Fotograaf Ricky is in te huren voor uw jubileum, verjaardag of receptie. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

4 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Dana
5 uit 5 sterren
Ik heb enkele keren met de fotograaf samengewerkt. Hij is altijd op tijd voor de afspraak, levert altijd snel de foto's en ze zijn goed van kwaliteit. Het contact is fijn. Je voelt je snel op je gemak. Hij helpt mee met hoe je het beste tot je recht komt op de foto. Kortom: prettige samenwerking!
Marianne
5 uit 5 sterren
Ik heb meerdere malen met Ricky samen mogen werken. Naast het leveren van prachtige foto’s heeft Rick een erg vriendelijke en professionele houding én kan hij zich feilloos aanpassen in verschillende situaties. Elke keer weer een prettige en flexibele samenwerking met een fantastisch resultaat!
Simone
5 uit 5 sterren
Ricky is al jaren de fotograaf waarmee ik samenwerk. Bij nieuwe coverfoto's of belangrijke optredens kan ik altijd op zijn aanwezigheid en hoog kwalitatief werk rekenen. Het is nog geen enkele keer voorgekomen dat er een afzegging plaatsvond of de kwalitatief goede foto's niet geleverd werden. Ricky is een harde werker, welke een hoge dosis loyaliteit bezit en diversiteit kent in hetgeen hij kan fotograferen/leveren. Hij zegt niet snel nee. Dit is zowel een hele goede eigenschap als zijn valkuil. Kortom, Ricky is de fotograaf waarmee je graag samenwerkt, wie nog betere resultaten levert dan waar je op hoopt.
Maaike
5 uit 5 sterren
De samenwerking met de fotograaf is altijd prettig! Ook als je geen ervaring hebt in fotografie-taal, begrijpt hij wat je wilt bereiken. Hij denkt mee, doet voorstellen en levert altijd toffe plaatjes.

Vergelijkbare acts

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.