< Terug naar overzicht

Billy The Kit

Billy The Kit is een energievolle DJ die op alle grote evenementen staat. Nu hier te boeken!
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"'Ik heb Billy zien draaien op Dance Valley. Wat een ongelooflijk feest was dat! Echt een unieke sound'"
Barry Jong
5
"'Met uitgaan heb ik Billy live meegemaakt. De hele tent ging uit zijn plaat op zijn geweldige set'"
Koen Laporte
5
"'Ik ben al jaren groot fan van Billy The Klit. Hij draait geweldig; vooral zijn veelzijdigheid is geweldig!'"
Daniel Kroes
4

Billy The Kit

Billy The Kit is een populaire act die op alle grote festivals in Nederland staat. Vele duizenden mensen zijn u voor gegaan en hebben zijn epische set live meegemaakt. Via Evenses kunt u deze act tegen aantrekkelijke voorwaarden boeken. Hij is te huren voor diverse gelegenheden: denk hierbij aan uw bedrijfsfeest, evenement, festival en feest.

 

De echte naam van Billy The Kit is Joost Seilberger, hij is geboren in Den Haag. Vanaf jongs af aan krijgt hij veel van muziek mee, omdat zijn vader is verschillende bekende bands speelde in de jaren zeventig. Niet alleen voor zijn vader, maar voor de hele familie was muziek erg belangrijk. Op jonge leeftijd speelde Billy al saxofoon, piano en gitaar. In zijn schoolperiode heeft hij in diverse bands gespeeld, toen hij op vijftienjarige leeftijd housemuziek ontdekte. Hij kocht draaitafels, een drumcomputer en begon met het mixen van verschillende soorten muziek. Toen hij DJ Remy zag draaien op een Silly Symphonies feest in Den Haag wist hij het zeker: hij wilde DJ worden! Hij begon zijn eigen feesten rond Den Haag te geven en iedere zaterdag draaide hij in een bar in Leidschendam. 

 

Toen Billy naar Tilburg verhuisde voor zijn studie, ontmoette hij Dick die hem introduceerde bij Trendsdance, Eerdhouse en Dalehouse, even later had hij een residentie bij La Pazin Eindhoven. Na daar gedraaid te hebben met namen als Victor Corral, Benny Rodrigues en Fedde le Grand ging hij terug naar zijn favoriete stad Den Haag. Zijn passie voor allerlei muzieksoorten resulteerde in DJ-sets met een eigen unieke sound. Soul, Disco, RnB, Classics en House in 1 booming DJ set is for Billy The Kit de ultieme kick! Tegenwoordig draait hij op festivals zoals Dance Valley en Mysteryland.

 

Wilt u Billy The Kit boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement en festival? Deze act is via Evenses te huren voor uw feest en jubileum. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerHeldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.445,-Lees meer
DJ John materiaal DJ saxofonist DJ met sax studentenfeest bedrijfsevenement bruiloft boeken

Luxe DJ Show

Luxe DJ Show

Een verrassende DJ act die voor optimale geluid- en lichteffecten zorgt! 295,-Lees meer
fotohokje huren evenement 0

Photobooth LED

Fotohokje

Photobooth LED

FotohokjeDe mooiste herinneringen aan uw evenement!495,-Lees meer