Boeken en huren bij Evenses, veel gestelde vragen.

Hoe selecteert Evenses haar bands, dj’s, acts en andere leveranciers die u kunt huren?
Een speciaal team van opgeleide medewerkers is continu op zoek naar de allerbeste acts. Wij zoeken naar acts met een zo hoog mogelijke prijs-kwaliteit verhouding. De selectie gebeurt aan de hand van strenge criteria zoals ervaring, opleiding, prijs-kwaliteitsverhouding, representativiteit, originaliteit en betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken. Alle acts worden vooraf bekeken tijdens meerdere live optredens. Dit geldt ook voor al onze niet-live acts, zoals fotografen, fotohokjes, verlichte dansvloeren, etc.

Kan ik in geval van een noodsituatie Evenses bereiken?
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Dit gewoon op onze reguliere telefoonnummers, deze staan altijd doorgeschakeld naar iemand uit ons team. De medewerker is altijd in staat om last-minute een oplossing te bespreken en te organiseren.

Waarom zou ik mijn entertainment bij Evenses boeken en niet ergens anders?
We hebben al jarenlang ervaring met het verzorgen en verhuren van het entertainment. Ruim 8000 klanten gingen u voor en beoordeelden ons met een 9,3. Lees onze laatste recensies op: https://www.kiyoh.com/reviews/1047465/evenses_entertainment.
Wij weten daarom hoe belangrijk het is om uw gelegenheid in vertrouwde handen te hebben.

Onze voordelen:

✓ Duidelijke all-in prijzen: géén verrassingen achteraf

✓ Bij ziekte of overmacht verzorgen wij altijd een waardige vervanger

✓ Al onze acts zijn uitsluitend professionals en zijn geselecteerd op ervaring en uitstraling

✓ Veel aandacht voor uw wensen en voorkeuren

✓ Ons team staat 24/7 klaar om u te helpen

✓ Duizenden optredens ervaring en vele positieve referenties

Hoe berekent Evenses de uiteindelijke verkoopprijs van het te huren entertainment?
De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

- De gewenste duur van het optreden

- De reistijd en reiskosten

- De benodigde licht- en of geluidstechniek

- Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd

Als een optreden langer gewenst is dan zal dit dus leiden tot een hogere prijs. Hetzelfde geldt voor een grotere reisafstand. De act is dan meer tijd en kosten kwijt om op de locatie van het optreden te komen. Indien de groepsgrootte erg groot is en er geen techniek aanwezig is op locatie, zullen wij meer licht en/of geluidstechniek moeten verzorgen. Uiteindelijk is dus elk voorstel maatwerk waarbij we uw wensen en voorkeuren zullen meenemen.

Plan en organiseer

Hoe zorg ik er voor dat jullie weten wat voor optreden ik wil boeken?
Bedenk van tevoren duidelijk wat u wel én niet wilt. Denk hierbij niet alleen aan uw eigen voorkeuren, maar houd rekening met uw gasten. Denk ook na over een goed en logisch verloop van het feest. Als u dit van tevoren doorgeeft en bespreekt met ons, dan kunnen wij ons hierop voorbereiden. Dit zal uiteindelijk leiden tot een leuker feest voor u, het entertainment en uw gasten. Het entertainment zal van tevoren ook nog telefonisch contact opnemen om kennis te maken en voorkeuren te bespreken. Uiteraard kunnen we u altijd adviseren over het huren van entertainement als u hierover vragen heeft.

Zijn de prijzen uitkoopbedragen?
Evenses rekent aan particulieren, rechtspersonen en bedrijven altijd een uitkoopsom. Dat betekent een bedrag inclusief alle werkgeverslasten en overige kosten. Zo bent u gevrijwaard van eventuele naheffingen. U betaalt 1 totaalbedrag, wel zo handig en overzichtelijk. Uiteraard zijn alle prijzen voor bedrijven exclusief btw.

Zijn de prijzen voor bedrijven exclusief eventuele BUMA, SABAM en/of SENA rechten?
Dit zijn kosten die men dient te betalen wanneer er auteursrechtelijk beschermd materiaal wordt gebruikt tijdens een (zakelijk) optreden. Dit is in principe enkel bij live muziek en DJ’s. Alle prijzen voor bedrijven zijn exclusief BUMA rechten. De reden hiervoor is dat het regelmatig voorkomt dat opdrachtgevers en/of lokaties reeds een overeenkomst hebben met de BUMA waardoor het niet nodig is om nogmaals BUMA rechten af te dragen. Indien u dat wenst kan Evenses uiteraard wel de afwikkeling van de eventuele BUMA rechten voor u regelen. Ons klantenteam vertelt u graag alles over de mogelijkheden en of dat wel/niet verstandig is in uw specifieke situatie.

Waarom wordt er voor het entertainment een eenvoudige gezonde maaltijd gevraagd?
Als een artiest bijvoorbeeld om 20:00 van start gaat met zijn optreden betekent dit dat hij vaak rond 15:00 al is begonnen met het laden van zijn spullen en het rijden naar de feestlocatie. Dit houdt in dat hij dus na dit tijdstip nog niet heeft gegeten. Om een goed optreden te kunnen verzorgen is het belangrijk dat de artiest uitgerust aan het optreden kan beginnen. De artiest komt daarom wat eerder zodat hij voor aanvang van het optreden rustig wat kan eten en zich daarna voor de volle 100% in kan zetten. Evenses kiest er voor om de kosten van deze maaltijd NIET in de gage van de artiest te verrekenen maar om dit gescheiden te houden.

Welke stroomvoorziening is benodigd voor het entertainment?
Indien er stroom nodig is, is in principe ‘normale’ 220V stroom in vrijwel alle gevallen ruim voldoende. Indien er bijzonderheden zijn of als er krachtstroom nodig is dan zullen wij dit altijd van tevoren met u bespreken. We komen altijd tot een oplossing. Krachtstroom is over het algemeen enkel nodig bij geluid en licht voor hele grote groepen (vanaf c.a. 300 personen), of bij zeer grote verlichte dansvloeren (vanaf c.a. 40m2).

Wat gebeurt er als u uw boeking wilt annuleren?
Evenses staat bekend om haar coulance en bereidheid om altijd tot een oplossing te komen. Echter moeten ook wij onze afspraken nakomen met het geboekte entertainment en kunnen daardoor niet voorkomen dat er in bepaalde omstandigheden een percentage van het geboekte bedrag zal moeten worden voldaan. Meer informatie hierover vindt u in onze algemene voorwaarden: www.evenses.com/algemene-voorwaarden.

Ik zie de prijzen op de offerte en op de website. Waarom kan ik niet goedkoper boeken?
Evenses heeft als doel om top kwaliteit betaalbaar aan te bieden. Al onze in te huren acts zijn persoonlijk door ons geselecteerd en allen zijn bij ons op gesprek geweest. Daarnaast hebben wij alle acts live bezocht. Hierdoor kunnen wij garanderen dat het entertainment van zeer hoog niveau is. Daarnaast hechten wij er veel waarde aan dat iedereen ook representatief, verzorgd en vriendelijk is. Al onze te boeken acts werken als professionals in de entertainment branche. Dit betekent dat zij er hun ‘boterham mee moeten verdienen’. Omdat wij een hoge mate van kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit garanderen, kunnen wij niet met bodemprijzen werken. Uiteraard proberen we wel de prijs zo scherp mogelijk te houden. Dit kunnen wij omdat we extra scherp kunnen inkopen bij de acts, omdat we hun veel boekingen kunnen garanderen.

Waarom moet ik niet de goedkoopste act boeken?
Boek niet zomaar entertainment en baseer uw keuze niet enkel op prijs. Een persoonlijke klik, iemand met ervaring en een representatief en betrouwbaar persoon zijn van grote invloed op het totaalplaatje. Zorg er dus voor dat je entertainment ergens boekt waar je dit met een goed gevoel kan doen. Mensen die voor bodemprijzen werken moeten altijd inleveren op apparatuur, oefentijd, voorbereidingstijd maar bijvoorbeeld ook verzekeringen. Want wat gebeurd er als uw entertainment per ongeluk iets kostbaars kapot maakt? Wij zijn hier voor verzekerd. Met al onze acts werken wij al jaren samen en deze zijn persoonlijk door ons geselecteerd. Ook nemen zowel wij altijd van tevoren contact met u op om kennis te maken en uw wensen en voorkeuren te bespreken. Zo zorgen we er voor dat het juiste gehuurde entertainment op het juiste feest komt.

Komen er nog kosten boven de prijs van de offerte?
De uiteindelijke prijs van een optreden is afhankelijk van (een aantal van) deze factoren:
- Aantal uren
- Reistijd en reiskosten
- Benodigde licht- geluid en DJ apparatuur (indien van toepassing)
- Benodigde opbouw en voorbereidingstijd
- Wachtgeld
Veel partijen rekenen alles apart, soms zelf op nacalculatie. Dit kan tot onaangename verrassingen leiden. Zorg er dus voor dat dit van tevoren duidelijk is afgesproken. Wij werken altijd met een alles-inclusief prijs, zodat er geen verrassingen zijn over de prijs.

Wat moet ik bespreken met de locatie?
Bespreek van tevoren met de locatie dat er entertainment wordt ingehuurd. Dit is met name voor acts met veel apparatuur belangrijk; zoals bands en dj’s. Hiermee voorkomt u vervelende situaties op de dag zelf.  Bespreek de volgende zaken:
- Is de locatie goed bereikbaar om in- en uit te laden?
- Is uw feest niet op de begane grond? Bespreek dan hoe de apparatuur op de juiste plek komt. Vaak zijn er goederenliften. Moet de apparatuur enkele trappen op? Of is het lastig bereikbaar? Geef dit dan van tevoren aan: Wij zullen hiermee rekening houden met onze planning.
- Is er een geluidslimiet? Bespreek het gewenste geluidsniveau met zowel de locatie als met ons.
- Wanneer kan er worden opgebouwd? Soms moeten zalen worden omgebouwd en kan het entertainment niet opbouwen. Wel zo handig om van tevoren te bepalen wanneer de opbouw goed uitkomt.

Wat gebeurt er als de act plotseling niet meer kan?
Bij overmacht kan het voorkomen dat een gehuurde act plotseling niet meer in staat is om het optreden te verzorgen. Deze situatie is hoogst uitzonderlijk en komt vrijwel nooit voor. Maar als dit voorkomt, dan is Evenses hierop voorbereidt. Wij hebben een zeer groot netwerk van acts in ons bestand en zijn daarom altijd in staat om passende vervanging te vinden en boeken. We streven er naar om de vervangende act zo vergelijkbaar mogelijk met de oorspronkelijke act te laten zijn. Indien de vervangende optie goedkoper is, betaald u uiteraard minder. Indien de vervangende optie een duurdere optie is, nemen wij de extra kosten op onze rekening.

Hoelang van tevoren moet ik boeken?
Wacht niet op het laatste moment met het boeken van entertainment. Helemaal in de populaire maanden (mei, juni, augustus, september, december) zijn veel opties vaak al volgeboekt. Tijdig boeken is vaak voordeliger en zorgt er voor dat u de act naar uw voorkeuren heeft. Als u uiterlijk een half jaar van tevoren boekt zijn de meeste acts nog goed beschikbaar.

Wanneer moet ik stukjes en speeches inplannen?
Willen uw gasten stukjes doen, zijn er speeches of wilt u zelf iets doen? Plan dit van tevoren in. Ons advies is om dit VOOR aanvang van het ‘dans’gedeelte te doen. We hebben vaak meegemaakt dat een feest lekker op gang is en dat dit dan wordt onderbroken voor een stukje die net iets te lang duurt. Het is dan erg moeilijk om de sfeer weer terug te krijgen.

Kan ik nog iets extra’s boeken naast mijn huidige act?
De mogelijkheden bij het huren van entertainment zijn eindeloos afhankelijk van uw wensen en budget zijn er vele leuke extra opties mogelijk. Enkele suggesties:
- Fotohokje huren. Hiermee kunnen uw gasten op de foto en hebben ze een leuke, tastbare herinnering aan de avond.
- Een verlichte dansvloer huren. Zorgt voor veel uitstraling en werkt als een magneet om de mensen snel op de dansvloer te krijgen
- Videogastenboek huren. Uw gasten laten hiermee een persoonlijke video boodschap achter welke u digitaal krijgt.
- Typetje huren. Een typetje breekt vaak het ijs en is leuk als ontvangst of als grappige act tijdens het feest

De locatie is lastig bereikbaar, kan ik dan toch een optreden boeken?
Inmiddels heeft Evenses duizenden optredens in binnen- en buitenland verzorgd. Het is nog nooit voorgekomen dat we niet konden leveren, ongeacht de locatie. Als de locatie lastig bereikbaar is, is het raadzaam om dit van tevoren met Evenses te overleggen. Wij zullen, in overleg met de locatie, een inschatting maken hoe we het optreden alsnog kunnen verzorgen. Het kan voorkomen dat er extra mensen of (veel) meer tijd nodig is om op te stellen op de locatie. In dit geval rekenen wij een extra vergoeding. Dit uiteraard in overleg met u en de locatie, zodat er nooit verrassingen naderhand zijn.

Hoe plaats ik een boeking?
U kunt zowel per e-mail als telefoon doorgeven dat u wenst te boeken. Wij werken altijd met een eenvoudige overeenkomst, waarin we alle afspraken, zoals locatie, speeltijden, contactpersonen, etc. duidelijk en overzichtelijk vastleggen. Zo is voor zowel u, Evenses en het geboekte entertainment duidelijk wat er is afgesproken en ontstaat er geen verwarring. De overeenkomst wordt per e-mail naar u toegestuurd. U kunt deze per e-mail of post ondertekend naar ons retour sturen. Evenses zal er voor zorgen dat alles met het gehuurde entertainment correct en volgens afspraak wordt ingepland.

Hoe gaat de betaling van de boeking?
U krijgt van ons een duidelijke en overzichtelijke factuur waarin precies staat hoe de betaling in zijn werk gaat. Standaard werken wij met een aanbetaling van 100%. Deze dient uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de boeking op ons rekeningnummer te zijn ontvangen. In overleg met Evenses kan er een uitzondering op deze betaalmethode worden gemaakt.

Moet ik mij van tevoren veel zorgen maken?
Wees ontspannen en geniet. Probeer niet alles van minuut tot minuut van tevoren vast te leggen en blijf pragmatisch. Vertrouw op de ervaring van onze entertainers en onze ervaring en zorg er voor dat u op een prettige wijze de boeking voorbereid. Probeer niet alles te regisseren maar geniet vooral van uw feest.

HUREN VAN LIVE MUZIEK, BANDS, MUZIKANTEN, ARTIESTEN

Hoe lang speelt de muziek?
Een standaard optreden bestaat uit 3 sets van 45 minuten. Dit wordt verdeeld over een tijdsduur van 3 – 3,5 uur. Kortere optredens zijn ook mogelijk. De maximale speelduur van de meeste acts is 4 sets van 40 minuten. Dit kan verdeeld worden over een tijdsduur van 4 tot 5 uur. Indien u het optreden langer wilt dan raden wij u aan om een DJ te boeken voor in de pauzes of een extra act te boeken.

Houdt de live muziek ook pauzes?
Ja, om het optreden op een prettige, professionele en enthousiaste manier uit te kunnen voeren dienen de muzikanten af en toe te pauzeren. Een optreden tot 1 uur wordt standaard uitgevoerd zonder pauzes. Bij langere optredens kan u er vanuit gaan dat er per uur c.a. 15 minuten wordt gepauzeerd.

Wat gebeurt er in de pauzes?
In de pauzes zorgen de muzikanten meestal voor sfeervolle muziek welke zij afspelen over hun geluidsinstallatie. Indien u dit wenst geef het dan van tevoren aan. De muziek is uiteraard in lijn met de muziek die tijdens het optreden wordt gespeeld. Sommige bands komen met een DJ, deze zullen dan de muziek verzorgen. Uiteraard kunt u ook een DJ voor in de pauzes bij alle muzikanten bij boeken.

Wat is het minimale geluidsniveau voor een leuk feest met een artiest?
Wij adviseren om, indien er op de locatie van uw feest een voorgeschreven geluidslimiet aanwezig is, dit met Evenses te overleggen. In veel gevallen is dit geen probleem maar in een enkel geval kan het zo zijn dat wij u zullen adviseren om een andere artiest te kiezen. Er moet namelijk wel een kwalitatief hoogwaardig optreden geleverd kunnen worden. Uiteraard houden wij altijd zoveel mogelijk rekening met de voorkeuren van u, uw gasten en de locatie.

Hoe lang duurt het opbouwen?
De opbouw van bands duurt bij 3 a 4 koppige bands c.a. 45 minuten. Bij grotere bands duurt dit 1 tot 1,5 uur. De hoeveelheid apparatuur passen wij altijd aan aan de groepsgootte. Is de groep erg groot (meer dan 175 personen), dan zal de opbouwtijd ook langer zijn. Bij solo-acts en duo’s is de opbouw in c.a. 15 minuten gedaan. Wij zullen u hierover van tevoren inlichten.

Hoe lang van tevoren staat de act klaar?
De gehuurde band staat standaard 30 minuten voorafgaand aan het optreden startklaar. Dit betekent dat alles is opgebouwd en is gesoundchecked. Het is ook mogelijk om af te spreken dat de band eerder van tevoren startklaar staat. De bandleden zijn natuurlijk dan meer tijd aan de opdracht kwijt, daarom zullen wij een vergoeding voor deze wachttijd rekenen. De hoogte van deze vergoeding kan u met Evenses van tevoren afspreken.

Welke muziek wordt er gespeeld?
Op de website staat omschreven welke muziek de act speelt. Indien wij een repertoirelijst hebben van de band, staat deze ook op de site. Elke band heeft een repertoire dat zij regelmatig vernieuwen en bij de tijd houden. U kunt uw muziekvoorkeuren van tevoren aan ons doorgeven. De muzikanten zullen hier, binnen de mogelijkheden van hun repertoire, dan zoveel mogelijk rekening mee houden.

Kunnen de muzikanten ook in grotere of kleinere bezettingen spelen?
Sommige bands en muzikanten kunnen in wisselende bezetting spelen. Als dit mogelijk is dan staat dit vaak ook vermeldt op onze website. Staat het niet vermeldt op de website maar zou u de band toch groter of kleiner wensen? Neem dan even contact met ons op, we zullen dan met de band bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Neemt de band zelf geluid en licht mee?
Standaard verzorgen wij een compleet pakket van geluid, instrumenten, versterking, op- en afbouw. Zo hoeft u zelf niets meer los bij te huren. Daarnaast verzorgen de meeste bands ook verlichting, kleinere acts zoals solisten en duo’s meestal niet. Staat er al techniek op de locatie? Bespreek het met ons. Wij zullen dan kijken of wij geen techniek mee hoeven te nemen, dit heeft meestal een gunstig effect op de prijs.

Zijn de muzikanten mobiel tijdens het optreden?
Veel bands gebruiken apparatuur en/of hebben zware instrumenten. Hierdoor kan het optreden enkel op één plek plaatsvinden. Zoekt u iets dat verplaatsbaar is? Huur dan een solist, duo of een dixieland orkest. Deze zijn veelal in staat om al lopend te spelen.

Kunnen de muzikanten verzoeknummers spelen?
We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen. Daarom bieden wij altijd de gelegenheid om uw verzoeknummers, wensen en voorkeuren van tevoren aan te leveren of persoonlijk met ons te bespreken. Verzoeknummers uit het repertoire van de band zijn altijd mogelijk en dit is kosteloos. Wenst u dat de muzikanten een verzoeknummer speciaal voor uw gelegenheid instuderen? Dit is in veel gevallen mogelijk; maar bespreek dit van tevoren met ons. De muzikanten dienen namelijk een repetitie in te plannen en de muziek hiervoor uit te zoeken. Vaak rekenen we een (schappelijke) vergoeding voor de gemaakte uren hiervoor.

Hoe weet ik of deze act de juiste act is voor mijn gelegenheid?
Denk goed na over de sfeer en het ‘plaatje’ dat u wenst op uw feest. Luister hierbij naar uw gevoel, maar houd ook rekening met de wensen van uw gasten. Beluister rustig de demo’s en lees de extra info. Uiteraard staan wij 7 dagen per week klaar om u te adviseren en om mee te denken.

Kan ik een keer de act bekijken van tevoren?
Meestal bestaat deze mogelijkheid wel. Veel acts hebben met enige regelmaat een repetitie die u kunt bezoeken. Soms zijn er ook openbare optredens voor bijvoorbeeld festivals, dorpsfeesten en in horeca gelegenheden. Bruiloften en bedrijfsfeesten hebben meestal een besloten karakter en kunnen hierdoor niet bezocht worden. Indien u tijdig een aanvraag doet hebben we veelal meer mogelijkheden om een kijkmogelijkheid in te plannen dan wanneer u dit last-minute doet.

HUREN VAN DJ  (EVENTUEEL MET LIVE MUZIKANT)

Hoe lang draait de DJ?
Er is geen vaste lengte van een optreden. Soms is dit een korte show van 10 minuten, soms is dit een dagvullend programma van 12 uur. We houden graag rekening met uw wensen en die van uw gasten, zodat we een passend voorstel op maat kunnen maken.

Houdt de DJ ook pauzes?
In principe houdt de DJ geen pauze. Het kan voorkomen dat de DJ naar het toilet moet of wat moet eten / drinken. Dit zal hij enkel doen op rustige momenten tijdens het feest. Tijdens deze periode zorgt de DJ voor een lekkere mix, zodat de muziek altijd doorgaat. Deze momenten worden van tevoren met u besproken.

Wat is het minimale geluidsniveau voor een leuk feest met een artiest?
Wij adviseren om, indien er op de locatie van uw feest een voorgeschreven geluidslimiet aanwezig is, dit met Evenses te overleggen. In veel gevallen is dit geen probleem maar in een enkel geval kan het zo zijn dat wij u zullen adviseren om een andere artiest te kiezen. We willen namelijk wel een kwalitatief hoogwaardig optreden kunnen leveren. Uiteraard houden wij altijd zoveel mogelijk rekening met de voorkeuren van u, uw gasten en de locatie.

Hoe lang duurt het opbouwen?
De opbouw van een show tot c.a. 150 personen duurt c.a. 45 minuten. Bij groepen tot ongeveer 300 personen duurt dit 1 tot 1,5 uur. Is de groep nog groter? Dan zullen wij de opbouwtijd van tevoren met u bespreken. De hoeveelheid apparatuur passen wij altijd aan naar de groepsgootte. Staat alles qua techniek er al? Dan is er ook geen opbouwtijd meer. Over de opbouwtijd zullen wij u van tevoren inlichten.

Hoe lang van tevoren staat de DJ klaar?
De DJ staat standaard 30 minuten voorafgaand aan het optreden startklaar. Dit betekent dat alles is opgebouwd en is gesoundchecked. Het is ook mogelijk om af te spreken dat de DJ eerder van tevoren startklaar staat. De muzikanten zijn natuurlijk dan meer tijd aan de opdracht kwijt, daarom zullen wij een vergoeding voor deze wachttijd rekenen. De hoogte van deze vergoeding kan u met Evenses van tevoren afspreken.

Kan de DJ ook met muzikanten spelen?
Dit is altijd mogelijk. Vaak geeft het live-effect van een muzikant een extra dimensie aan uw feest. De meest geboekte combinaties zijn een DJ met: saxofonist, zanger, zangeres, percussionist, trompet en/of violist. Heet u een uniek verzoek? Neem dan even contact met ons op, we bespreken graag wat de mogelijkheden zijn.

Ik heb zelf al een DJ maar wil graag een live muzikant bij dit optreden. Kan ik dit ook los boeken?
Dit is zeker mogelijk. Omdat het geen DJ is via ons, kunnen wij niet instaan voor de kwaliteit van het optreden. Onze mensen zijn zeer ervaren, als uw DJ dat ook is levert dit meestal een goed optreden op. De muzikant zal van tevoren contact opnemen met uw DJ, om zoveel mogelijk een goed optreden voor te bereiden. De DJ dient te zorgen voor een inprikmogelijkheid. Dit houdt in dat de muzikant zijn microfoon moet kunnen aansluiten in het mengpaneel van de DJ, zodat de muzikant ook wordt uitversterkt over de geluidsset.

Kan ik mijn verzoeknummers doorgeven aan de DJ en hoe doe ik dit?
Bedenk van tevoren duidelijk wat u wel én niet wilt qua muziek. Denk hierbij niet alleen aan uw eigen voorkeuren, maar houdt rekening met uw overige gasten. Het beste kunt u een aantal muziekstijlen doorgeven die gewenst zijn, met c.a. 15 liedjes die u graag wilt horen. Geef ook aan welke stijlen u NIET wenst.  Denk ook na over een goed en logisch verloop van het feest. Wilt u direct feest, of toch rustig beginnen en langzaam opbouwen naar een climax? Als u dit van tevoren doorgeeft en bespreekt met de DJ, dan kan de DJ zich hierop voorbereiden en dit zal uiteindelijk leiden tot een leuker feest voor u, de DJ en uw gasten.

Ik wil graag een openingsdans doen bij mijn bruiloft, kan de DJ dit verzorgen?
Uiteraard is dit mogelijk. Verstuur ons voorafgaand het optreden de juiste versie als mp3 per e-mail. Zo hebben wij de juiste versie. Neem voor de zekerheid het nummer mee op een USB stick en/of laptop. Geef van tevoren aan wanneer het wordt verwacht dat wij het openingsnummer aanzetten, we werken hier graag aan mee!

Neemt de DJ zelf geluid en licht mee?
Standaard verzorgen wij een compleet pakket van geluid, instrumenten, verlichting, versterking, op- en afbouw. Zo hoeft u zelf niets meer los bij te huren. Staat er al techniek op de locatie? Bespreek het met ons. Wij zullen dan kijken of wij geen techniek mee hoeven te nemen, dit heeft meestal een gunstig effect op de prijs.

Zijn de muzikanten en DJ’s mobiel tijdens het optreden?
DJ’s zijn in principe gebonden aan hun draaitafels en mengpaneel. De complete opstelling van geluid en licht is ook niet 1-2-3 verplaatsbaar. Hierdoor kan het optreden enkel op een plek plaatsvinden. Indien u er een live muzikant bij boekt, zoals een zangeres of saxofonist, kan deze wel door het publiek lopen. We hebben ook een verplaatsbare DJ act. Kijk hiervoor op onze site naar ‘DJ Move’. Deze DJ heeft een compacte opstelling en kan rondlopen op uw feest.

Kunnen wij onze muziekvoorkeuren doorgeven aan de DJ?
Uiteraard! We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen. Daarom bieden wij altijd de gelegenheid om uw verzoeknummers, wensen en voorkeuren van tevoren aan te leveren of persoonlijk met ons te bespreken. De DJ zal van tevoren ook nog contact met u opnemen om kennis te maken en om uw voorkeuren te bespreken.

HUREN VAN TYPETJES, ACTS, DANSSHOWS, VUURSHOWS, ACROBATIEK ACTS, GOOCHELAARS, CLOWNS

Welke lengte qua optredens raden jullie aan?
Er is geen vaste lengte van een optreden. Soms is dit een korte show van 5 minuten, soms is dit een avondvullend optreden. Kiest u voor een humoristisch typetje, een dansact of een acrobatische show? De kracht zit hem bij deze acts meestal in het verrassingseffect. Daarom raden we aan om een typetje niet langer dan 30 minuten achtereenvolgend in te zetten. Een centrale dansact of acrobatische act duurt meestal 5 a 10 minuten. Dit raden wij aan omdat de aandacht hierna vaak minder wordt. Wel kunt u er voor kiezen om meerdere typetjes en/of shows verspreid over de avond te plannen. Wilt u een avondvullende act? Dan is een goochelaar leuk. We hebben ook typetjes die meerdere disciplines beheersen, zoals goochelen, mentalisme, ballonfiguren maken en de gasten entertainen. Dit is ook leuk als het enkele uren achtereenvolgend wordt ingezet. We houden graag rekening met uw wensen en die van uw gasten, zodat we een passend voorstel op maat kunnen maken.

Houdt de act ook pauzes?
Indien u een act boekt voor eenmalige show wordt er meestal niet gepauzeerd. Boekt u meerdere typetjes, dansshows of acts achtereenvolgend? Dan zit er meestal een pauze tussen. Zo blijven de shows verrassend voor uw gasten en kan de artiest zichzelf weer opladen. Boekt u een avondvullend programma van een goochelaar, clown of typetje? Dan wordt er meestal in sets van 30-45 minuten gespeeld waarna er 15 minuten wordt gepauzeerd. Dit zal hij enkel doen op rustige momenten tijdens het feest. Deze momenten worden van tevoren met u besproken.

Hoe lang duurt het opbouwen?
De opbouwtijd is in principe minimaal. Er is meestal weinig apparatuur en techniek nodig. U kunt dus c.a. 15 minuten aanhouden. Uitzondering hierop zijn de acrobatische acts, hier is meer opbouw voor nodig. Over de opbouwtijd zullen wij u van tevoren inlichten.

Hoe lang van tevoren staat de act klaar?
De act staat standaard 20 minuten voorafgaand aan het optreden startklaar. Het is ook mogelijk om af te spreken dat de act eerder van tevoren startklaar staat. De gehuurde artiesten zijn dan meer tijd aan de opdracht kwijt, daarom zullen wij een vergoeding voor deze wachttijd rekenen. De hoogte van deze vergoeding kan u met Evenses van tevoren afspreken.

Ik heb zelf ook al andere acts geboekt bij een andere aanbieder. Kan ik alsnog boeken?
Dit is zeker mogelijk. Wel bespreken wij dan graag met u het verloop van de avond, zodat het geheel een logisch verloop krijgt met de juiste opbouw.

Neemt de act zelf geluid en licht mee?
Meestal is er geen techniek nodig. Is dit wel nodig? Laat het ons weten, wij maken voor u een passende oplossing. Staat er al techniek op de locatie en is dit ook nodig? Bespreek het met ons. Wij zullen dan kijken of wij geen techniek mee hoeven te nemen, dit heeft meestal een gunstig effect op de prijs.

Zijn de acts mobiel tijdens het optreden?
Typetjes, goochelaars en clowns zijn zeer mobiel en kunnen zich over uw feest heen verplaatsen. Centrale shows zoals een dansshow of een acrobatische act worden meestal op een vaste plek uitgevoegd.

Ik heb speciale wensen en voorkeuren, kan ik dit doorgeven?
Uiteraard! We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen. Daarom bieden wij altijd de gelegenheid om uw wensen en voorkeuren van tevoren aan te leveren of persoonlijk met ons te bespreken. De act zal van tevoren ook nog contact met u opnemen om kennis te maken en om uw voorkeuren te bespreken.

HUREN VAN FOTOHOKJES, VIDEOGASTENBOEKEN EN FOTOZUILEN

Wat zijn de verschillen tussen een fotohokje, een fotozuil en een videogastenboek?

Fotohokje:
Het fotohokje is echt een hokje waar mensen in kunnen. Het hokje komt standaard met een vriendelijke medewerker die waar nodig is helpt. Uw gasten gaan het hokje in, de foto’s worden gemaakt en vervolgens wordt de foto direct geprint. Het fotohokje is c.a. 2 meter diep en 1 meter breed en 2 meter hoog. De opbouw duurt c.a. 30 minuten en de afbouw 15 minuten. De print kan worden gepersonaliseerd met bijvoorbeeld uw logo of naam, dit dient u van tevoren aan te leveren per e-mail. Bij het hokje komt een kist met leuke verkleedspullen, dit geeft vaak een grappig effect!

Fotozuil:
De fotozuil is een stijlvol meubel waar uw gasten voor kunnen staan. Uw gasten gaan voor de paal staan, de foto’s worden gemaakt en deze worden direct geprint. De paal is erg compact:  50 centimeter diep en 50 centimeter breed en 1,5 meter hoog. De opbouw duurt c.a. 10 minuten en de afbouw 5 minuten. De print kan worden gepersonaliseerd met bijvoorbeeld uw logo of naam, dit dient u van tevoren aan te leveren per e-mail.

Videogastenboek
Het videogastenboek is een stijlvolle zuil waarbij uw gasten een videoboodschap kunnen inspreken. Uw gasten gaan bij de paal staan, drukken op ‘inspreken’ en spreken hun boodschap in terwijl ze ook gefilmd worden. De op- en afbouw duurt slechts 5 minuten. De video’s ontvangt u naderhand digitaal.

Wat houdt de levering van een fotohokje precies in?
We werken met het volgende standaard pakket waarvan we weten dat dit in de praktijk goed werkt. Andere tijdsduren en mogelijkheden zijn uiteraard bespreekbaar.

- 4 uur lang onbeperkt printen
- Opmaak van de fotostrookjes
- Digitaal ontvang u naderhand alle gemaakte foto’s
- Een enthousiaste begeleider
- Een koffer met leuke verkleedspullen (props)
- Transport
- Op- en afbouw

Wat houdt de levering van een fotozuil precies in?
We werken met het volgende standaard pakket waarvan we weten dat dit in de praktijk goed werkt. Andere tijdsduren en mogelijkheden zijn uiteraard bespreekbaar.

- 300 foto-afdrukken
- Na de 300 foto’s kunt u gebruik blijven maken van de paal, de foto’s worden digitaal opgeslagen
- Geen tijdslimiet (maximaal 1 dag)
- Opmaak van de fotostrookjes
- Digitaal ontvang u naderhand alle gemaakte foto’s
- Transport
- Op- en afbouw

Wat houdt de levering van het videogastenboek precies in?
We werken met het volgende standaard pakket waarvan we weten dat dit in de praktijk goed werkt. Andere tijdsduren en mogelijkheden zijn uiteraard bespreekbaar.

- Onbeperkt aantal video’s
- Digitaal ontvang u naderhand alle gemaakte video’s
- Tansport
- Op- en afbouw

Kunnen de artikelen buiten worden geplaatst?
Jazeker. De ondergrond dient echter wel vlak te zijn. Ze zijn niet waterdicht, dus u dient ze wel af te schermen.

Hoeveel stroom is benodigd?
Een normale stroomaansluiting van 220V is altijd voldoende.

Moeten wij zelf nog iets regelen?
Het enige dat wij op locatie nodig hebben is stroom en een vlakke ondergrond. Verder hoeft u zelf niets te regelen.

Kunnen wij de hokjes of zuilen ook zelf ophalen en terugbrengen?
U kunt de artikelen niet zelf halen of brengen. Dit levert namelijk problemen op met installatie. Als wij het zelf leveren wordt het goed en correct wordt geïnstalleerd zodat er altijd een werkende oplossing is.

Wanneer wordt het product geleverd en weer opgehaald?
Deze tijden spreken we altijd vooraf met u en de locatie door. Zo zal uw fotohokje / fotopaal / videogastenboek gereed zijn op het moment waarop het u, uw gasten en de locatie uitkomt.

Kan ik ook meerdere hokjes / zuilen tegelijkertijd boeken?
We hebben een zeer grote beschikbaarheid en zijn daarom ook in staat om meerdere artikelen tegelijkertijd te leveren.

HUREN VAN VERLICHTE DANSVLOEREN

Wat is het juiste formaat dansvloer voor mijn feest?
Wij houden als regel aan: 1 vierkante meter dansvloer is voldoende voor 4 gasten. Als u dus met 100 gasten bent raden wij een vloer aan van 25m2. Enkele andere aangeraden vloergroottes:

60 gasten: 12m2

120 gasten: 30m2

160 gasten: 40m2

200 gasten: 50m2

300 gasten: 75m2

Elke extra 100 gasten: 25m2 extra.

Uiteraard is ieder feest uniek. Zal er door slechts enkelen gedanst worden? Dan kan u een wat kleinere vloer aanhouden. Verwacht u dat iedereen wilt dansen? Dan kunt u beter wat extra meter dansvloer erbij boeken.

Welke dansvloer moet ik huren?
Dit is altijd een kwestie van smaak en het plaatje dat u voor ogen hebt voor uw feest. Echter hebben we wel enkele tips om u op weg te helpen.

- Bekijk al onze discovloeren via: http://www.evenses.com/huren/verlichte-dansvloer

Wellicht ziet u al een vloer die u het mooist vindt.

- Patronen dansvloer: Deze vloer is de meest voordelige optie. De mogelijkheden zijn hierdoor ook wat beperkt, maar ruim voldoende voor een geweldig feest. De mogelijkheden om de vloer qua patronen en kleuren in te stellen zijn ook beperkt. Dit is de slimste optie als u met een beperkt budget, toch een dansvloer wilt huren.

- LED RGB Dansvloer: Deze vloer is al een stuk geavanceerder qua mogelijkheden. Er zijn diverse kleuren en patronen mogelijk. De vloer kost iets meer dan de Patronen vloer, hierdoor heeft deze vloer een erg goede prijs/kwaliteit verhouding. Dit is de slimste keuze als uw budget beperkt is, maar toch een erg mooie vloer met veel mogelijkheden wenst te boeken.

- Discovloer Vlak: Deze vloer is een authentieke discovloer zoals deze in de jaren 70/80 ook in discotheken te vinden was. Dit geeft het feest ook het authentieke disco gevoel. De vloer is iets duurder dan de Patronen vloer. Dit is de slimste keuze als uw budget beperkt is en een authentieke discovloer wenst  te huren die uw gasten het gevoel geven om in een ouderwetse disco te staan.

- Pixel Dansvloer: Dit is onze meest geavanceerde vloer met 64 led-lampen per m2. Dit zorgt er voor dat de mogelijkheden qua patronen, beelden en kleurcombinaties eindeloos zijn. Het is ook mogelijk om uw bedrijfslogo, naam of afbeelding op de vloer te projecteren. Bespreek dit wel vooraf. Deze optie moet u kiezen als u de mooiste, meest geavanceerde vloer wilt boeken.

Kan een verlichte dansvloer buiten worden geplaatst?
Jazeker. Er zijn echter een aantal belangrijke aandachtspunten;

- Verlichte dansvloer elementen volgen de contouren van de ondergrond. Wanneer het terras, de vlonder of de grasmat niet egaal is zal de dansvloer, ondanks uitvulwerkzaamheden ook niet egaal te plaatsen zijn.

- Verlichte dansvloer kan alleen worden geplaatst op een stevige, egale en rechte ondergrond. Derhalve zijn zand en grind niet geschikt.

- Direct zonlicht dat op de verlichte dansvloer valt zorgt ervoor dat de verlichting in de elementen niet of nauwelijks zichtbaar is. De zon is natuurlijk feller dan welke andere (LED)lichtbron ook. Pas bij schemering is er weer effect waarneembaar.

- Verlichte dansvloer elementen bevatten electronica. Een tegel kan tegen een spetter (regen)water. Niet tegen een plensbui. Om veiligheidsredenen is een overkapping noodzakelijk.

Hoeveel stroom verbruikt een verlichte dansvloer?
In principe kunt u er vanuit gaan dat de dansvloeren op normale 220V stroom werken. Enkel bij erg grote vloeren hebben wij krachtstroom nodig. We zullen u hier van tevoren over inlichten. De krachtstroom zullen wij zelf regelen en dit stemmen we af met de locatie. Het stroomverbruik per dansvloer is:

Patronen LED vloer verbuikt maximaal 72 watt per vierkante meter.

Pixel LED 25 vloer verbruikt maximaal 28 watt per vierkante meter.

Vlak LED vloer verbruikt maximaal 75 watt per vierkante meter.

Pixel LED 64 vloer verbruikt maximaal 95 watt per vierkante meter.

Mijn feestlocatie bevindt zich op een etage of verdieping en er is geen lift. Kan ik dan toch een verlichte dansvloer huren?
Ja. Het is mogelijk om met verlichte dansvloer elementen trappen te lopen. Hieraan zijn echter meerkosten verbonden door de inzet van extra personeel. We gaan samen met u de situatie beoordelen. Dat kan vaak al aan de hand van een foto. Als er wel een lift beschikbaar is rekenen wij uiteraard geen meerprijs.

Moeten wij zelf nog iets regelen?
Het enige dat wij op locatie nodig hebben is stroom, een vlakke ondergrond en een eventuele overkapping (indien het feest buiten bevindt). Verder hoeft u zelf niets te regelen.

Kan ik bij jullie ook dansvloer kopen?
Nee, ondanks dat wij onze dansvloeren zelf produceren verhuren wij deze slechts. Dit komt omdat verlichte dansvloer een onderhoudsgevoelig product is. Mensen feesten en springen op de dansvloer. Er gaat dus wel eens wat stuk. LED’s, voedingen en stuurelectronica zijn helaas niet heilig. Wij verrichten wekelijks onderhoud aan onze eigen dansvloer elementen om de klant een 100% werkend product te kunnen leveren. Bij verkoop aan derden moeten we garantie bieden en daar is ons bedrijf niet op ingesteld.

Kunnen wij de verlichte dansvloer zelf ophalen en terugbrengen?
Nee, wij plaatsen de dansvloer, sluiten deze aan, maken deze schoon en leveren alles keurig netjes werkend en op tijd op. Al deze handelingen zijn bij de prijs inbegrepen.

Hiervoor is een reden. Elk individueel dansvloer element dient fatsoenlijk te worden vervoerd en correct te worden geplaatst en aangesloten om een juiste werking te kunnen garanderen. Ons bedrijf is hier volledig op ingespeeld met een vloot vracht- en bakwagens met laadklep en kundig personeel. U heeft hier geen omkijken naar.

Waarom hanteren jullie een minimaal orderbedrag van €395,-
Alle handelingen die nodig zijn om een verlichte dansvloer aan u te kunnen leveren zijn bij ons in de vierkante meter prijzen verrekend. Denk aan logistieke kosten (reiskosten; bus of vrachtwagen en dieselolie) en opslag, personeelskosten, administratieve handelingen en afschrijving. Zo zijn wij in staat om altijd met kwalitatief goede vloeren en enthousiaste medewerkers de vloeren te leveren.

Struikelt er nooit iemand over de dansvloer?
Het voordeel aan verlichte dansvloer is dat deze verlicht is. Uw gasten kunnen derhalve de zijkanten van de dansvloer eg goed waarnemen. Een bijkomend voordeel is dat alle types erg plat zijn. Patronen LED vloer is 61mm dik. Pixel LED 25 vloer is slechts 38mm dik. Vlak LED vloer is 86mm dik en Pixel LED 64 vloer is 94mm dik. Dat komt door een grotere hoeveelheid electronica in het element. Overigens leveren wij optioneel schuin aflopende randjes rondom de verlichte dansvloeren. Tegen een geringe meerprijs is elk risico dan afgedekt. Bovendien ziet de schuine rand er erg mooi uit.

Kan de vloer snel kapot gaan?
Onze dansvloeren zijn berekend op zeer intensief gebruik. We begrijpen dat mensen er op willen feesten, springen en dansen. De vloer kan dus eigenlijk niet kapot gaan, tenzij men echt opzettelijk de vloeren wilt slopen. Dit hebben wij echter nog nooit meegemaakt. De toplaag van de dansvloeren is van kunststof. Zelfs wanneer hier een biertje overheen gaat blijft kunststof vrij stroef en daarmee veilig.

Wanneer wordt de vloer geleverd en weer opgehaald?
Deze tijden spreken we altijd vooraf met u en de locatie door. Zo zal de vloer gereed liggen op het moment waarop het u, uw gasten en de locatie uitkomt.

Hoe lang is de standaard verhuur?
De standaard prijzen zijn gebaseerd op een feest, waarbij we ruim omgaan met de ophaal en levermomenten. Ga dus uit van 24 uur. Andere periodes zijn ook mogelijk, neem hierover contact met ons op.

Hoe lang duurt de opbouw en afbouw?
Dit is natuurlijk afhankelijk van de grootte van de dansvloer. Een vloer tot 20m2 hebben wij over het algemeen binnen een uur gelegd. Per extra 10m2 kan u op ongeveer 30 minuten extra rekenen. Dus:
20m2: 1 uur
30m2: 1,5 uur
40m2: 2 uur
50m2: 2,5 uur

Etc.
De afbouw tijd is ongeveer de helft van de opbouwtijd. Dus bij 20m2 30 minuten, bij 30m2 45 minuten, etc.
Als de locatie moeilijk bereikbaar is dan zal de op- en afbouwtijd langer worden.

Kan de dansvloer de ondervloer beschadigen?
Vuil en gevallen drankjes kunnen door de vloer lekken en vlekken achterlaten. Hierdoor is het raadzaam om kwetsbare ondervloeren (zoals hout) te bedekken met een zeil. Deze kunnen wij, als u dit van te voren aangeeft, meeleveren.  De dansvloer wordt altijd ondersteund door een grote hoeveelheid rubberen doppen. Deze zorgen er voor dat aan de onderliggende vloer geen schade ontstaat.

Welke vormen dansvloeren zijn mogelijk?
De dansvloeren komen in panelen van 1 bij 1 meter. Hiermee kunt u elk gewenst formaat maken. Wilt u een catwalk, een vierkant of een ander figuur? In principe is alles mogelijk!

Kan de dansvloer gaan schuiven?
De dansvloer wordt ondersteund door een grote hoeveelheid rubberen doppen die veel grip geven. Deze zorgen er voor dat de vloer niet kan gaan schuiven, daarnaast proberen we de vloerdelen ook aan elkaar te koppelen. Zo blijft de vloer altijd op zijn plek liggen. Een vlakke ondervloer is hiervoor wel een vereiste.

Kan ik zelf de dansvloer instellen qua kleuren en patronen?
Standaard leveren wij de vloer af dat deze een leuk en afwisselend programma draait, zodat u zelf niets meer hoeft te doen. De vloer wordt geleverd met een controller, waarmee u eenvoudig de vloer kunt instellen, mocht u dit toch wensen.

Kan ik de vloer ook DMX aansturen?
Dit is alleen van toepassing voor mensen die veel verstand hebben van licht-techniek. Alle vloeren, behalve de Patronen dansvloer kunnen DMX worden aangestuurd. Dit houdt in dat een DJ of een licht technicus de dansvloer echt in zijn show kan betrekken door de vloer actief aan te sturen.

Moet ik mij van tevoren veel zorgen maken?
Wees ontspannen en geniet. Probeer niet alles van minuut tot minuut van tevoren vast te leggen en blijf pragmatisch. Vertrouw op de ervaring van onze entertainers en onze ervaring en zorg er voor dat u op een prettige wijze de boeking voorbereid. Probeer niet alles te regisseren maar geniet vooral van uw feest.

Mocht u ons aanbod willen bekijken, dan kunt u dat hieronder vinden onze site. Heeft u verder nog vragen of wilt u meer informatie over het huren van entertainment? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via :

info@evenses.com
Telefoon Nederland:  085-7920202
Telefoon België:  02-8084961
Tijdens kantooruren kunt u ook met ons chatten via de website: www.evenses.comWat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar