Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Schaafijsbar
100% match

Schaafijsbar

Bent u op zoek naar een verfrissende traktatie op uw evenement? Huur dan onze mobiele schaafijsbar!
De mobiele schaafijsbar is gespecialiseerd is in het leveren van het lekkerste schaafijs. W...
Lees meer

4,8 (10 Beoordelingen)
€ 600 - € 1500
Cocktailbar huren
100% match

Cocktailbar huren

Dé Mobiele cocktailbar op locatie, met de lekkerste ingrediënten en attente cocktailshakers.
De kleurrijke, exotische cocktail is een onmisbaar drankje op menig feest of evenement. Het maakt...
Lees meer

4,4 (10 Beoordelingen)
€ 995 - € 1890
Champagnetoren boeken
100% match

Champagnetoren boeken

Met deze champagnetoren maakt u van gelegenheid een compleet spektakel.
Een champagnetoren huren voegt een vleugje glamour toe aan iedere gelegenheid, een waar spektakelstuk dat rechtstreeks ...
Lees meer

4,7 (4 Beoordelingen)
€ 895 - € 6495
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Champagnetoren

Champagnetoren huren? Evenses entertainment biedt de meest prachtige champagnetorens. De Champagnetoren is een echte toevoeging aan uw bedrijfsfeest, jublieum of celebratie. We bieden verschillende soorten en maten  bij u op locatie aan. Deze kunnen gevuld worden met onder andere Champagne, Prosecco en Cava. Houdt u een bedrijfsfeest voor 80 personen? Geen probleem, we hebben voor verschillende groottes van groepen een champagnetoren beschikbaar. Een jubileum met de hele familie voor 200 gasten of een bedrijfsreceptie van 1000 man?  U kunt het zo gek nog niet bedenken of het is mogelijk. Dus waar u ook aan zat te denken, vraag het ons.

Champagnetoren huren voor uw feest, bruiloft of event

Het woord zelf legt al vrij goed uit wat het is, maar toch zal je jezelf misschien afvragen wat er precies bedoeld wordt met een champagnetoren. Om een goed idee te krijgen van wat een champagnetoren kan zijn in zijn meest spectaculaire en decadente vorm kan je de grote feest-scène uit de film The Great Gatsby als voorbeeld nemen. De klassieke champagnetoren bestaat letterlijk uit champagneglazen die in een pyramide-vorm een toren vormen. Door met de juiste techniek champagne in het bovenste glas te schenken, creëer je als het ware een waterval van champagne die langzaam aan ook de andere glazen begint te vullen. Je kan je ondertussen ook wel voorstellen wat voor feestelijk effect dit kan geven aan een hele reeks aan gelegenheden.

Het eerste soort feest of evenement waar je, waarschijnlijk, aan denkt wanneer je aan het boeken van een champagnetoren, is een bruiloft. Dat is inderdaad de perfecte gelegenheid voor een prachtige champagnetoren, maar zeker niet de enige. Naast een romantische bruiloft kan een champagnetoren, bijvoorbeeld, ook hartstikke leuk zijn op een verjaardag die je groots wil aanpakken of een bedrijfsfeest waarop je behaalde successen wil vieren. Het boeken van een champagnetoren is een beslissing waar je heel wat kanten mee op kan en die je gasten zich zeker zullen herinneren, wat de gelegenheid ook is.

Dit komt onder andere doordat de term champagnetoren op verschillende manieren geïnterpreteerd kan worden. We zullen hier iets later nog wat dieper op in gaan, maar het boeken van een champagnetoren kan ontelbaar veel verschillende vormen aannemen, van een pyramide-vormige toren bestaande uit klassieke champagne flutes tot een meer vierkante toren gemaakt van andere soorten champagneglazen, om maar wat voorbeelden te noemen. Daarnaast kan je bij Evenses ook een zogenaamde champagneboom boeken, waarbij het champagne-aanbod op een leuke manier in een boom wordt gehangen in plaats dat er een toren van de glazen wordt gemaakt. Waar je ook maar naar op zoek bent, met de hulp van de juiste professional is het allemaal mogelijk.

Om deze reden is het ook verstandig om voor jezelf al een idee te vormen van het feest of evenement dat je gaat organiseren alvorens te beginnen met het boeken van een champagnetoren. Bij Evenses wijden we ons al jarenlang aan het plannen van feesten, het leveren van entertainment voor allerlei soorten evenementen, en het boeken van vermaak. Dankzij deze ervaring beschikken we over een uitgebreid portfolio aan champagnetorens die wij al talloze keren hebben opgebouwd de afgelopen jaren. Zo weten we precies welke champagnetoren het beste bij iedere soort gelegenheid past en die expertise stellen we graag ter beschikking aan onze klanten, zodat je de perfecte champagnetoren kan boeken voor jouw feest of evenement.

Als je wil beginnen met zelf een kijkje te nemen naar de beschikbare opties, dan kan je met behulp van de zoekmachine op onze website alvast wat onderzoek plegen. Daarnaast kan je ook zeven dagen per week terecht kan bij onze bookers en entertainment specialisten met vragen omtrent het boeken van een champagnetoren. Je kan hen altijd bereiken door het offerteformulier op de website in te vullen, of per e-mail of telefoon. Bij Evenses kan je er vanuit gaan dat we samen met jou de champagnetoren boeken die ideaal is voor jouw feest of evenement.

Hoe werkt een champagnetoren eigenlijk?

Als je een champagnetoren gaat boeken voor een feest of evenement zal je, natuurlijk, het geheel niet zelf op hoeven bouwen, maar het is misschien wel leuk om te weten hoe een dergelijke creatie tot stand komt. Door het proces iets beter te begrijpen, is de kans ook groter dat je zelf suggesties voor ons hebt in verband met het boeken en opbouwen van een champagnetoren. Om die reden zullen we hieronder kort en stap voor stap uitleggen hoe professionals een champagnetoren opbouwen.

Stap 1: Een stijl kiezen

Zoals eerder geschreven, zijn er heel wat opties wanneer het op champagnetoren aankomt. Zo kunnen, onder andere, de hoogte van de toren, de breedte van de toren, en het soort glazen sterk variëren. Bij het boeken van een champagnetoren is de eerste stap dus om een beslissing te nemen wat betreft de algemene stijl.

Stap 2: De glazen kiezen

Hoe mooi of klassiek je champagne flutes of glazen voor witte wijn ook vindt, geen van beide soorten glazen is heel geschikt voor het bouwen van een champagnetoren. Daarnaast is het ook belangrijk dat alle glazen identiek zijn. Over het algemeen zitten de te gebruiken glazen inbegrepen in de prijs wanneer je een champagnetoren gaat boeken. Dat is wel handig, want zo hoef je zelf geen grote hoeveelheid glazen aan te schaffen of na afloop van het evenement aan een enorme afwas te beginnen.

Stap 3: Gebruik een stevige basis

Vanwege het belang van deze stap herhalen we het nog eens: gebruik een stevige basis om de champagnetoren op te laten bouwen. De reden waarom deze stap zo belangrijk is, hoeven we waarschijnlijk niet verder uit te leggen. Het kan ook verstandig zijn om een handdoek of iets dergelijks onder de basis van de champagnetoren te leggen, bijvoorbeeld als deze binnenshuis wordt opgebouwd.

Stap 4: Het begin is belangrijk

Een champagnetoren wordt gebouwd door vierkanten te creëren die opeenvolgend kleiner worden naarmate de toren stijgt. Voorbeeld: bij een basis van vier bij vier glazen wordt de laag daarboven drie bij drie glazen, die daarboven twee bij twee glazen, en daarbovenop één glas als top. Voor een grotere champagnetoren begin je met een grotere basis, bijvoorbeeld negen bij negen glazen.

Stap 5: De glazen moeten elkaar aanraken

Het is van belang dat de glazen tegen elkaar aan staan en dat ze netjes opgelijnd zijn. Als dit niet het geval is, zal de champagnetoren sneller instabiel worden naarmate deze wordt opgebouwd.

Stap 6: Bouw het volgende niveau

Na het bouwen van de basis van de champagnetoren wordt logischerwijs de volgende laag glazen er bovenop gezet. Bij het vormen van deze laag is de vorige stap vanzelfsprekend ook weer belangrijk. Naarmate de toren hoger wordt, zal deze wel gevoeliger worden voor bewegingen en aanrakingen, dus houdt daar rekening mee.

Stap 7: Blijf bouwen

Ook deze stap is heel logisch en essentieel voor het bekomen van een champagnetoren. Blijf voorzichtig de volgende lage op elkaar plaatsen totdat de hoogte is bereikt die jij in gedachten had. Voor het schenken van de champagne is het wel noodzakelijk dat de top van de champagnetoren uit één glas bestaat. Als dit niet het geval is, zal het spectaculaire effect van de creatie grotendeels verloren gaan.

Stap 8: Kies de champagne

Door een champagnetoren te boeken bij Evenses krijg je heel veel opties en ruimte om zelf suggesties te maken. Één van de belangrijke beslissingen die je als organisator van het feest of evenement zal moeten maken, is welke champagne er wordt geschonken. Onze suggestie? Als je al de tijd neemt en de moeite doet om de perfecte champagnetoren te boeken voor de gelegenheid, ga dan ook voor een mooie champagne waar je gasten en jij echt van kunnen genieten.

Stap 9: Laat het spektakel beginnen

Dit onderdeel vergt nogal wat geduld, maar als het goed is, ziet het er heel cool uit. De champagne moet langzaam in het bovenste glas van de toren worden geschonken totdat deze begint over te lopen. De overlopende champagne zal dan langzaam de vier glazen onder de top beginnen vullen, todat deze ook beginnen overlopen waardoor de glazen op het niveau daaronder gevuld beginnen worden, enzovoort. Om je een idee te geven van hoeveel champagne je ongeveer nodig hebt voor een champagnetoren: in één fles champagne zitten ongeveer vier normale glazen, wat wil zeggen dat een toren van 26 glazen, bijvoorbeeld, een fles of zes vereist.

Wat Evenses zoal voor je kan betekenen

Het boeken van een champagnetoren hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn, zeker niet als je al min of meer weet wat voor soort evenement je gaat organiseren en wat voor rol de champagnetoren zal gaan vervullen. Het is dus zeker nuttig om daar, in ieder geval voor jezelf, alvast een redelijk duidelijk idee van te vormen voordat je begint met het zoeken en boeken van een champagnetoren. Niet iedere opzet zal namelijk even goed passen bij het soort feestje dat jij in gedachten hebt.

Of je nou een romantische bruiloft voor je dochter aan het organiseren bent of midden in de organisatie van het eindejaarsfeest van dit jaar op kantoor zit, het kan leuk en verrassend zijn om professionele champagnetoren te boeken. Evenses is al jarenlang actief in de wereld van de party planning en we hebben door de jaren heen al talloze verschillende soorten champagnetoren opgebouwd. Met behulp van de  zoekmachine op onze website kan je alvast beginnen aan je zoektocht, terwijl je ook zeven dagen per week terecht kan bij onze bookers en entertainment specialisten met vragen omtrent het boeken van een champagnetoren. Je kan hen altijd bereiken door het offerteformulier op de website in te vullen en vrijblijvend op te sturen, of per e-mail of telefoon. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij en je gasten op jouw feest of evenement van de perfecte champagnetoren kunnen genieten.Welke soorten bars zijn er te huur?

Er zijn verschillende soorten bars te huur, zoals mobiele bars, cocktailbars, bierbars, wijnbars enzovoort. Het type bar dat u huurt, hangt af van het soort evenement dat u organiseert en de drank die u wilt serveren.

Wat is inbegrepen bij de bar verhuur?

Over het algemeen omvat een bar verhuur de bar, de barkeepers, het glaswerk, de drankvoorziening en eventueel extra opties zoals drankdecoratie en andere baraccessoires.

Is de bar geschikt voor het evenement?

Dit hangt af van uw evenement en uw wensen. Het is belangrijk om de grootte, stijl en drankvoorziening van de bar te bekijken om te bepalen of deze past bij uw evenement. Bespreek uw wensen en behoeften met Evenses om te zien welke opties er beschikbaar zijn.

Waarom catering inhuren?

Het inhuren van catering kan u helpen om een ​​brede selectie van voedsel en dranken te bieden aan uw gasten zonder u zorgen te hoeven maken over het koken en serveren van voedsel. Het kan ook bijdragen aan een feestelijke sfeer op uw evenement.

Kan het menu aangepast worden?

Ja, het is mogelijk om het menu aan te passen aan uw wensen en voorkeuren. Bespreek uw wensen en eventuele dieetbeperkingen of allergieën met de cateraar en vraag of ze in staat zijn om deze te accommoderen.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar