Koffie, wie is er niet groot mee geworden? Voor bijna elke volwassene is koffie meerdere keren de realiteit van de dag. De koffie kan daarom maar beter zo lekker mogelijk geserveerd worden. Evenses maakt die heerlijke koffie mogelijk en nog in meerdere varianten ook. Bent u geen koffiedrinker? Geen probleem, we nemen standaard een smaakvolle selectie van diverse theesoorten mee.

Evenses biedt een mobiele koffiebar compleet aan met een professionele barista en alle koffiespecialiteiten. Onze ervaren barista’s zijn gespecialiseerd in het maken van alle soorten koffie en “Latté art”. “Latté art” betekent letterlijk melkkunst. Onze barista’s maken mooie vormen van melk in de schuimlaag van uw koffie zoals een hart, een boomblad of een appel. De barista's geven graag meer uitleg over dit mooie product, de bereidingswijze en de oorsprong van de koffie.

Een koffiebar die past bij uw wensen en voorkeuren:

Voor de koffiebar biedt Evenses maatwerk aan. Zo biedt ze voor zowel grote als kleine feesten een bar aan die naar eigen wens gepersonaliseerd kan worden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de bar te personaliseren door uw logo te plaatsen op de bar, de kaart en de bedrijfskleding van onze koffiemakers. Een andere mogelijkheid is om de bar te voorzien van LED-verlichting. Er bestaat ook de mogelijkheid om de bar naar eigen thema in te richten.

Duidelijk all-in pakket:

Wanneer u de koffiebar huurt dan bieden wij de bar voor 4 uur met verse decoratie, koffiekaarten, glaswerk, benodigde apparatuur, barpersoneel met gepaste kleding, op- en afbouw, 100 consumpties en transportkosten. Uiteraard passen wij het pakket graag aan naar de specificaties van uw gelegenheid. Op deze pagina staan foto’s en films van hoe de espressobar er uitziet.

Wilt u een koffiebar huren voor uw evenement, beurs, congres en feest? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard kan u ons altijd bellen of mailen met al uw vragen.