Koffiebar huren

Complete koffie- en thee catering op locatie bij elke gelegenheid.

4,4 uit 5 sterren
€ 545 - € 1200
koffie bar huren feest.jpg
mobiele koffiebar huren receptie
coffee bar huren huwelijk
mobiele koffiebar huren bruiloft
koffiebar huren jubileum
koffie bar huren feest.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Koffiebar huren
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Categorie: Bar huren

Koffie, wie is er niet groot mee geworden? Voor bijna elke volwassene is koffie meerdere keren de realiteit van de dag. De koffie kan daarom maar beter zo lekker mogelijk geserveerd worden. Evenses maakt die heerlijke koffie mogelijk en nog in meerdere varianten ook. Bent u geen koffiedrinker? Geen probleem, we nemen standaard een smaakvolle selectie van diverse theesoorten mee.

Evenses biedt een mobiele koffiebar compleet aan met een professionele barista en alle koffiespecialiteiten. Onze ervaren barista’s zijn gespecialiseerd in het maken van alle soorten koffie en “Latté art”. “Latté art” betekent letterlijk melkkunst. Onze barista’s maken mooie vormen van melk in de schuimlaag van uw koffie zoals een hart, een boomblad of een appel. De barista's geven graag meer uitleg over dit mooie product, de bereidingswijze en de oorsprong van de koffie.

Een koffiebar die past bij uw wensen en voorkeuren:

Voor de koffiebar biedt Evenses maatwerk aan. Zo biedt ze voor zowel grote als kleine feesten een bar aan die naar eigen wens gepersonaliseerd kan worden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de bar te personaliseren door uw logo te plaatsen op de bar, de kaart en de bedrijfskleding van onze koffiemakers. Een andere mogelijkheid is om de bar te voorzien van LED-verlichting. Er bestaat ook de mogelijkheid om de bar naar eigen thema in te richten.

Duidelijk all-in pakket:

Wanneer u de koffiebar huurt dan bieden wij de bar voor 4 uur met verse decoratie, koffiekaarten, glaswerk, benodigde apparatuur, barpersoneel met gepaste kleding, op- en afbouw, 100 consumpties en transportkosten. Uiteraard passen wij het pakket graag aan naar de specificaties van uw gelegenheid. Op deze pagina staan foto’s en films van hoe de espressobar er uitziet.

Wilt u een koffiebar huren voor uw evenement, beurs, congres en feest? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard kan u ons altijd bellen of mailen met al uw vragen.

3 Beoordelingen
4,4 uit 5 sterren
Jennifer van der Meij
4 uit 5 sterren
Voor onze netwerkborrel hebben we een complete koffie bar gehuurd. De medewerkers waren flexibel en gastvrij. En was van alles aanwezig, voor iedereen, ook de non-koffiedrinkers en de lactose intoleranten. Bedankt en wie weet tot een volgende keer!
Donia Schenk
4 uit 5 sterren
Ons event was een nog groter succes door de kwaliteiten van de baristas! Erg professioneel allemaal en hartstikke lekkere koffie.
Familie Hartog
5 uit 5 sterren
Goede uitvoering, oog voor details en prettig personeel. Hartelijk dank voor jullie diensten! Volgende keer weer.

Vergelijkbare acts

Coffee Bike

Coffee Bike

Boek hier de Coffee Bike, waar en wanneer dan ook overheerlijke koffie en thee.

€ 445 - € 1115
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.