Bands & Beats is een band die erg gewild is in Nederland, België en Duitsland. De muziek die ze spelen zal zich vooral in de genres Pop, Rock en Dance bevinden. Met hun tomeloze energie kan deze band elke tent op zijn kop zetten en is dit een ware toevoeging aan uw bedrijfsfeest, evenement of feest.

Bands & Beats is een dynamische liveband die bestaat uit 5 leden, waaronder één DJ. Samen maken ze al bijna 15 jaar muziek, dit is dan ook terug te zien in de optredens. De muziek waarop Band & Beats zich op focust is vooral Dance, Pop en Rock muziek. Met behulp van de Dj zorgen ze voor een fantastische liveshow verzorgt met licht, geluid en geweldige mixes en mashups. Bands & Beats heeft met behulp van Hans Kodden een stagedesign gemaakt. Dit stagedesign zorgt voor een unieke ervaring en het totaalplaatje op uw feest!

Wilt u Bands & Beats boeken voor uw privéfeest, bedrijfsfeest of festival? Deze act is via Evenses te huren voor uw bruiloft of personeelsfeest. Vul het offerteformulier in, of neem vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.