Famke Louise boeken

Famke Meijer, beter bekend als Famke Louise, begon eind februari 2016 haar eigen youtube-kanaal. Tijdens haar vlogs heeft ze het over onder andere; mode en schoonheid. Ze is een echte opkomende ster met dik 273.000 volgers op haar youtube kanaal.
Famke louise boeken .jpg

Succes tracks Famke Louise

In november 2017 bracht Famke de track 'Op me monnie' uit waarmee ze vrijwel direct na de relaese op de eerste plaats van Spotify belandde, en ontving daarmee een goude plaat voor haar eerste nummer. Na het grote succes van 'Op me monnie' bracht Famke Louise al snel de track 'Vroom' uit, dit is een samenwerking geweest met de bekende Nederlandse rapper Bokoesam.

Famke Louise en Ronnie Flex

Tegenwoordig heeft Famke ook tracks opgenomen met Louis Vos, Yung Felix en de welbekende Ronnie Flex. Het nummer 'Fan', dat Famke Louise samen met Ronnie Flex heeft opgenomen, werd binnen één dag ruim 1 miljoen keer gestreamd. Wij zullen nog veel van Famke Louise horen!

Famke Louise boeken prijs

Wilt u Famke Louise boeken voor uw feest, festival of evenement? Famke Louise is in te huren voor uw verjaardag en bedrijfsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons ook altijd bellen voor uw vragen over het boeken van Famke Louise.

Bij Evenses kunt u:

Gegarandeerd een prachtige invulling van uw feest door een van onze vele professionele artiesten.

Famke Louise boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Famke Louise boekingen bekend als een groots feest spektakel.