< Terug naar overzicht

Racoon

Racoon een van de bekendste Nederlandse bands!
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Wat een heerlijk optreden van Racoon!"
Rick
4
"Jullie hebben ons huwelijksfeest echt nog veel bijzonderder gemaakt!"
Femke
5
"Dank jullie wel voor dit fantastische feest. Jullie hebben de gasten enorm vermaakt."
Koen
5

Racoon

Racoon is een Nederlandse band die zich heeft ontwikkeld van melodieuze rockgroep tot band die zich steeds meer toelegt op singer-songwriter-achtig repertoire, met een prominente rol voor de akoestische gitaar. Hun grootste hits zijn Love You More, No Mercy en Oceaan.

 

Racoon start in 1997 oorspronkelijk als duo, Bart van der Weide (zang) en Dennis Huige (gitaar). Ze stappen uit de (hardcore) band Vict’em en besluiten zich op een totaal andere muziekstroming te richten. Als nieuw geboren band brengen zij, voor het eerst onder de naam Racoon, drie liedjes uit op de verzamel-cd van het Nederlands Pop Instituut; Characters. Binnen een paar maanden vullen Stefan de Kroon (bas) en Paul Bukkens (drums) op en vormt de band zijn huidige bezetting. De Nederlandse formatie uit Zeeland, die een reeks aan hits op zijn naam mag zetten en veelvuldig te zien is op festivals door het land. De mannen lieten voor het eerst van zich horen met de single 'Feel Like Flying' uit 2000. Er volgen ontelbare optredens en het nummer 'Love You More' wordt een monsterhit in de zomer van 2005. 

 

Wilt u Racoon Boeken voor uw huwelijk, gala of jubileum Deze band is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf Een prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. €395,- Lees meer
Champagnetoren huren bruiloft bedrijfsfeest

Champagnetoren

Champagnetoren

Champagnetoren

Champagnetoren Een indrukwekkende champagnetoren op locatie. Deze eyecatcher is te huren voor ieder feest. €975,- Lees meer
guus meeuwis boeken evenement bedrijfsfeest

Guus Meeuwis

Bekende zangers

Guus Meeuwis

Bekende zangers De Nederlandse held Guus Meeuwis zorgt voor een uitbundig feest! €5001,- Lees meer
dotan boeken festival evenement

Dotan

Bekende zangers

Dotan

Bekende zangers Dotan met zijn warme stem en prachtige gitaargeluid. €5001,- Lees meer