Banda Del Sur boeken voor uw feest, receptie, diner, huwelijk of bedrijfsfeest? Dat kan! Dit internationale muzikale duo verzorgd graag een optreden voor u en uw gasten. Ze staan open voor elke gelegenheid. Ze mixen verschillende Latin muziek stijlen tijdens hun optredens met meer swingende en de populair en bekende nummers.

Ze hebben verschillende muziek opleidingen afgerond aan het conservatorium in Rotterdam. Zo zijn ze afgestuurd in jazz en Latijnse muziek. Het duo treed niet alleen in Nederland op, maar ook in verschillende andere Europese landen. Ze hebben bijvoorbeeld al gespeeld in België, Spanje en Zuid - Amerika. Het repertoire van het duo bestaat uit vele eigengemaakte bekende nummers. Ze kunnen, indien gewenst, ook uitbreiden naar een drie mans formatie, zodat ze  u en uw gasten kunnen voorzien van heerlijke dansbare Latin muziek.

Bent u al enthousiast geworden over het Latin duo? Vraag dan een vrijblijvende offerte voor hen aan! Mocht u vragen hebben over het boeken van Banda del Sur, bel of mail dan gerust met één van onze medewerkers! We staan 24 uur, 7 dagen per week voor u klaar voor uw vragen over het boeken van Banda del Sur.