• Banda Del Sur
 • Banda Del Sur boeken
 • Banda Del Sur inhuren
 • Boeking Banda Del Sur
 • latin band boeken
 • latin band inhuren
Banda Del Sur
kYVALgjCzY
QwcJXKZc
eAwWck
AIdDhzxY
gWoYpZvE
Banda Del Sur boeken
Banda Del Sur inhuren

Banda del Sur

€ 795 - € 2795
5 (14 Beoordelingen)

Over Banda del Sur

Banda Del Sur bestaat uit getalenteerde muzikanten die hun opleiding aan het conservatorium in Rotterdam hebben afgerond. Ze nemen je mee op een onvergetelijke reis door de wereld van Latijnse muziek. Met hun passie voor jazz en Latijnse klanken hebben ze een unieke sound weten te creëren die zowel in Nederland als daarbuiten vele harten heeft veroverd.

Grenzeloze Muzikale Reizigers

Dit dynamische duo beperkt zich niet tot optredens in Nederland. Ze hebben ook al met succes podia betreden in verschillende Europese landen, waaronder België, Spanje en Zuid-Amerika. Hun reputatie als uitmuntende artiesten heeft zich snel verspreid, waardoor ze steeds vaker worden gevraagd om op te treden op feesten, recepties, diners, huwelijken en bedrijfsfeesten. Hierbij voegen ze een onmiskenbaar vleugje Zuid-Amerikaanse passie toe.

De Perfecte Mix van Latijnse Ritmes en Feestelijke Energie

Met een uitgebreid repertoire van eigentijdse, herkenbare nummers, die ze met zorg hebben samengesteld, weet Banda Del Sur altijd de juiste snaar te raken. Indien gewenst, kunnen ze zelfs uitbreiden naar een driemansformatie, zodat ze uw gasten kunnen trakteren op onweerstaanbare dansbare Latijnse muziek. Daarnaast zijn ze veelzijdig genoeg om op te treden in een DJ -, gitaar- en zangopstelling, waardoor ze een elektrische dansfeestsfeer creëren waarbij iedereen uit zijn dak gaat!

Overduidelijke Passie

Banda Del Sur staat klaar om uw evenement onvergetelijk te maken. Hun optredens zijn een meeslepende mix van verschillende Latijnse muziekstijlen, waarbij ze moeiteloos schakelen tussen de meer ingetogen en de opzwepende, populaire hits. Met hun charisma en professionaliteit brengen ze een levendige en energieke sfeer, waarbij het publiek niet stil kan blijven zitten.

Banda Del Sur boeken?

Wilt u Banda Del Sur boeken voor uw evenement of feest? Banda Del Sur kunt u boeken bij Evenses voor uw festival of stadsfeest. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen, wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Bij Evenses kunt u:


Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten. Banda Del Sur boeken zorgen altijd voor veel plezier. Ook staan de Banda Del Sur boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Op zoek naar een andere band?

Bij Evenses hebben we niet alleen Latin Bands ook hebben wij een groot assortiment aan allemaal verschillende Live bands, Tribute bands of Coverbands. Waar u ook naar op zoek bent, bij ons kunt u de juiste Live band boeken voor uw persoonlijke evenement.

Ontvang de beschikbaarheid van Banda del Sur
Starttijd
236 keer aangevraagd

Repertoire Banda del Sur

Nummers

Alfredo Le Pera en Carlos Gardel - Volver
Andres Henestrosa - La Ilorona
Antônio Carlos Jobim - The Girl From Ipanema
Antônio Carlos Jobim - Chega de Saudade
Antônio Carlos Jobim, Agostinho dos Santos - A Felicidade
Aventura - Obsesion
Buena Vista Social Club - Dos Gardenias
Buena Vista Social Club - Veinte Anos
Buena Vista Social Club - Chan Chan
Carlos Eleta Almarán - Historia de un Amor
Carlos Santana - Oye Como Va
Consuelo Velázquez - Besame Mucho
Esperanza Spalding - Samba em Preludio
Jorge Ben Jor - Mas que Nada
Luis Fonsi - Despacito
Luis Miguel - Sabor a Mi
Mercedes Sosa - Alfonsina y el Mar
Osvaldo Farrés - Quizas, quizas, quizas
Pablo Beltrán Ruiz - Sway With Me (¿Quién Será?)
Stan Getz, João Gilberto - Desafinado

14 Beoordelingen
5 (14 Beoordelingen)

Corry, de Kwakel
Sfeermakers met hun Latijns-Amerikaanse muziek We hadden via Evenses prettig contact met de gitarist van de band om afspraken te maken over hun optreden. Dit gaf ons veel vertrouwen, De afspraken werden serieus nagekomen. Isabella de leadzangeres is een super entertainer en zeer goede zangeres, met top begeleiding door Michaelis gitarist en Xavier percussionist. Zij kregen de voetjes van de vloer. Al met al heel blij met onze keuze voor hen!
Janneke
Wat een fijne mensen en een super optreden hebben ze gegeven!
Annemieke van Kerkhoff
We stonden versteld van de kwaliteit van deze muzikanten. In één woord, geweldig!
Pieter Lomans
Banda del Sur heeft opgestreden tijdens ons bedrijfsfeest. Volgend jaar zie ik ze graag weer.
+ bekijk alle reviews

FAQ

Wat kost het om een band te boeken?

Als richtlijn kunt u deze prijzen aanhouden voor live bands.

Kosten bands:

€0        - €500             Hobby band
€500    - €1000           Kleine band
€1000 - €2000            Semi - professionele band
€2000 - €3000            Professionele band
€3000 - €5000            Premium Band
€5000 en hoger          Bekende band

De exacte prijs van het boeken van een live band hangt af van meerdere factoren. Onder andere van de kwaliteit van de live band, de bekendheid van de band, de grootte van de  live band, de duur dat de band live dient te spelen, de benodigde geluidstechniek en ook de reisafstand. Gezamenlijk bepaalt dit de uiteindelijk totaal prijs van het boeken van de band.

Welke nummers spelen live bands op een bruiloft?

De bands hebben een repertoire van nummers waaruit ze spelen. Veelal staan ze open voor suggesties en verzoeknummers. Wel is het prettig om deze ruim voor de boeking aan te geven. Op de avond zelf kunnen verzoeknummers ten koste gaan van de opbouw van de set en daardoor het plezier van de gasten. Als een verzoeknummer niet in het repertoire staat dan zijn verscheidene bands bereid 1 of 2 nummers in te studeren.

Hoe lang speelt een live band?

Een standaard optreden bestaat uit 3 sets van 45 minuten. Dit wordt verdeeld over een tijdsduur van 3 – 3,5 uur. Kortere optredens zijn ook mogelijk. De maximale speelduur van de meeste live bands is 4 sets van 40 minuten. Dit kan verdeeld worden over een tijdsduur van 4 tot 5 uur.

Houdt de band pauzes?

Om het optreden op een prettige, professionele en enthousiaste manier uit te kunnen voeren dient de band af en toe te pauzeren. Een optreden tot 1 uur wordt standaard uitgevoerd zonder pauzes. Bij langere optredens kan u er vanuit gaan dat er per uur c.a. 15 minuten wordt gepauzeerd.

Wat gebeurd er in de pauzes van de band?

In de pauzes zorgt de band voor sfeervolle muziek welke zij afspelen over hun geluidsinstallatie. De muziek is uiteraard in lijn met de muziek die tijdens het optreden wordt gespeeld. Sommige bands komen met een DJ, deze zullen dan de muziek verzorgen. Uiteraard kan u ook een DJ voor in de pauzes bij alle live bands bij boeken.

Hoe lang duurt het opbouwen van de coverband?

De opbouw van bands duurt bij 3 a 4 koppige bands c.a. 45 minuten. Bij grotere bands duurt dit 1 tot 1,5 uur. De hoeveelheid apparatuur passen wij altijd aan aan de groepsgrootte. Is de groep erg groot (meer dan 175 personen), dan zal de opbouwtijd ook langer zijn.

Hoe lang van tevoren staat de band klaar?

De live band staat standaard 30 minuten voorafgaand aan het optreden startklaar. Dit betekent dat alles is opgebouwd en is gesoundchecked. Het is ook mogelijk om af te spreken dat de live band eerder van tevoren startklaar staat. De bandleden zijn natuurlijk dan meer tijd aan de opdracht kwijt, daarom zullen zij een vergoeding voor deze wachttijd rekenen.

Heeft de live band een podium nodig?

Meestal heeft een band geen podium nodig. Vaak kunnen ze op een vrij gedeelte in de zaal spelen als dit niet verhoogd is. Afhangende van de zaalindeling en het aantal mensen dat aanwezig is kan een podium wel een toegevoegde waarde zijn. Zo zijn de muzikanten beter zichtbaar voor het publiek. Live bands die wel vaak een podium verlangen zijn premium bands en bekende bands. Heeft u nog overige vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen over het boeken van een live band. Band boekingen maken elk feest geslaagd.

Waarom een latin band boeken?

Het boeken van een Latin band is een geweldige manier om je feest een opwindende en sfeervolle sfeer te geven. Het is een perfecte keuze voor feesten en evenementen waar mensen willen dansen, lachen en genieten van de muziek en de sfeer.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Banda Del Sur Banda del Sur
€ 795 - € 2795
5 (14 Beoordelingen)
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar