< Terug naar overzicht

Crazy Piano's boeken

De Crazy Piano's zorgen gegarandeerd voor een geweldige piano show.
5

Referenties

"De man achter de piano had een prettige stem, zong leuke nummers en probeerde het publiek echt te betrekken. Het meisje wat vlak na hem aan de piano kwam zong beduidend minder goed, maar probeerde dit met grapjes en haar charme goed te maken, hetgeen aardig lukte. Petje af dat ze zoveel nummers kennen! "
Anneke
4
"Goede pianisten die heel knap echt alle verzoeknummers spontaan lijken te kunnen spelen. En ze zorgen voor een hele gezellige sfeer!"
Timo
5
"Geweldige piano-entertainers! Echt super genoten van ze op ons bedrijfsfeest! "
Hilde
5

Crazy Piano's boeken

Crazy Piano's boeken

 

De Crazy Piano's zijn bekend geworden door het restaurant/bar in Crazy Piano's in Schevening. De Crazy Piano's leveren iedere avond een spectaculaire show in de gelijknamige bar in Scheveningen. Naar aanleiding van de vraag van de gasten naar de Crazy Piano's on tour is dit ook daadwerkelijk ontstaan.

 

De Crazy Piano's is in een setting samengesteld die op elke denkbare locatie op het feest zal veranderen in een onvergetelijke happening. De spectaculaire show wordt inclusief de knalrode vleugels, een drumstel en uiteraard de Crazy pianisten aangeboden. U waant zich in een echte pianobar dankzij de entourage en de decors. Tijdens de show zullen de pianisten de zaal volledig op zijn kop zetten met diverse acts achter, op en onder de rode piano's.

 

Boekingen Crazy Piano's

 

Wilt u de Crazy Piano's boeken voor uw festival, bedrijfsfeest of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw diner en evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beatwoorden over het boeken van The Crazy Piano's. 

Anderen bekeken ook

Gentle DJ zingend bruiloft

LeReaux

Allround DJ, DJ & Zang, DJ & Percussie

LeReaux

Allround DJ, DJ & Zang, DJ & PercussieDeze entertainer is DJ, percussionist én zanger. Hij brengt u een unieke en gevarieerde show!1145,-Lees meer
the piano show boeken

The Piano Show

Coverband, Pop duo

The Piano Show

Coverband, Pop duoDe piano show is feestelijk piano entertainment, waarbij u uw verzoekjes kunt indienen.1145,-Lees meer
pianist zanger boeken bruiloft huwelijk

Lode

Zanger, Pianist

Lode

Zanger, PianistPianist-zanger Lode is een allround entertainer en kan met alle muziekstijlen uit de voeten!645,-Lees meer
TommieChristiaan Persfoto 2018

Tommie Christiaan boeken

Bekende zangers

Tommie Christiaan boeken

Bekende zangersMultitalent Tommie Christiaan, bekend van zijn deelname aan Beste Zanger, nu te boeken! 2999,-Lees meer