< Terug naar overzicht

Crazy Piano's

De Crazy Piano's zorgen gegarandeerd voor een geweldige piano show. Boek ze nu bij Evenses.
vanaf: 
€9975,-
5

Referenties

"De man achter de piano had een prettige stem, zong leuke nummers en probeerde het publiek echt te betrekken. Het meisje wat vlak na hem aan de piano kwam zong beduidend minder goed, maar probeerde dit met grapjes en haar charme goed te maken, hetgeen aardig lukte. Petje af dat ze zoveel nummers kennen! "
Anneke
4
"Goede pianisten die heel knap echt alle verzoeknummers spontaan lijken te kunnen spelen. En ze zorgen voor een hele gezellige sfeer!"
Timo
5
"Geweldige piano-entertainers! Echt super genoten van ze op ons bedrijfsfeest! "
Hilde
5

Crazy Piano's

De Crazy Piano's zijn bekend geworden door het restaurant/bar in Crazy Piano's in Schevening. Nu zijn ze ook bij Evenses te boeken voor uw bruiloft, borrel, personeelsfeest, verjaardagsfeest en evenement.

 

De Crazy Piano's leveren iedere avond een spectaculaire show in de gelijknamige bar in Scheveningen. Naar aanleiding van de vraag van de gasten naar de Crazy Piano's on tour is dit ook daadwerkelijk ontstaan. De Crazy Piano's is in een setting samengesteld die op elke denkbare locatie op het feest zal veranderen in een onvergetelijke happening. De spectaculaire show wordt inclusief de knalrode vleugels, een drumstel en uiteraard de Crazy pianisten aangeboden. U waant zich in een echte pianobar dankzij de entourage en de decors. Tijdens de show zullen de pianisten de zaal volledig op zijn kop zetten met diverse acts achter, op en onder de rode piano's.

 

Wilt u de Crazy Piano's boeken voor uw festival, bedrijfsfeest of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw diner en evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beatwoorden.

 

Suggesties voor bij deze act

Gentle DJ zingend bruiloft

LeReaux

Allround DJ, DJ & Zang, DJ & Percussie

LeReaux

Allround DJ, DJ & Zang, DJ & Percussie Deze entertainer is DJ, percussionist én zanger. Hij brengt u een unieke en gevarieerde show! €995,- Lees meer
Piano show huren feest

The Piano Show

Coverband, Pop duo

The Piano Show

Coverband, Pop duo De piano show is feestelijk piano entertainment, waarbij u uw verzoekjes kunt indienen. €1295,- Lees meer
koffiebar huren bedrijfsfeest

Koffiebar

Bar Service

Koffiebar

Bar Service Complete koffie- en thee catering op locatie bij elke gelegenheid. €775,- Lees meer
fotograaf evenementen huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf Een prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. €395,- Lees meer