< Terug naar overzicht

Edwin Evers Band

De band met de beste muzikanten van Nederland.
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Gisteravond naar de Edwin Evers Band geweest in Zoetermeer. We hebben genoten! Wat zijn zij goed zeg! Het swingt de pan uit, één groot feest"
Lili en Peter
4
"Wow, vanavond in Zoetermeer geweest!! Wat een muzikaal feestje. Iedereen op het podium ademt muziek uit. Het liedje Heimwee van Edwin ontroerde me tot tranen om daarna weer een feestje te bouwen met de verruckte halbe stunde. Bedankt!! Ik heb genoten!"
Joyce
5
"Gisteravond onwijs genoten tijdens jullie concert in het Wilminktheater in Enschede! Toppie!"
René
5

Edwin Evers Band

De band onder leiding van Nederlands' bekendste dj, de Edwin Evers Band. De Edwin Evers Band komt voor het eerst bij elkaar voor de presentatie van de CD van het radioprogramma ‘Evers Staat Op’. De band, die uitsluitend bestaat uit topmusici en waar Edwin Evers zelf achter de drums plaatsneemt, wordt met groot enthousiasme ontvangen door het publiek. Vanaf dat moment is de Edwin Evers Band een feit! De band speelt hits uit de jaren ’70, ’80 & ’90. De Edwin Evers Band is een uitstekende keuze voor elk openbaar en besloten feest/evenement. Ook is de band op de festivals een graag geziene act.

 

Na drie uitverkochte theatertours, gaat de Edwin Evers Band opnieuw het theater in. De Band met de beste muzikanten van Nederland onder leiding van Nederlands’ bekendste dj, Edwin Evers, brengt een onvergetelijke show vol met bekende hits. Niet vanuit de intieme radiostudio, maar in de spotlights samen met zijn muzikale vrienden waarmee hij al ruim 12 jaar een topband vormt. Ze spelen in dit unieke concert niet simpelweg covers, maar door de gezamenlijke creativiteit en virtuositeit brengt de band op hoog niveau hun interpretaties van hun grote helden zowel akoestisch (in een prachtige meerstemmige setting) als versterkt. Muzikanten: Allard Buwalda (saxofoon), Bert Meulendijk (gitaar), Ferry van Leeuwen (zang), Hilvert Roorda (toetsen), Jeroen Rietbergen (piano), Jel Jongen (trombone), Maxine (Zang), Michel van Schie (bas), Rik Mol (trompet), Sandra Sahupala (percussie), Serge Plume (trompet), Tessa Boomkamp (Zang & Drums) and last but not least Edwin Evers zelf (zang en drums).

 

Wilt u de Edwin Evers Band boeken voor uw bedrijfsfeest, opening of festival? Deze act is via Evenses te huren voor uw verjaardagsfeest en bruiloft. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

Bruiloft Videobeelden videograaf

Videograaf Bruiloft

Videograaf

Videograaf Bruiloft

Videograaf Een film van uw bruiloft, keurig gemonteerd door de videograaf met alle hoogtepunten. €895,- Lees meer
smoothie bar huren personeelsfeest

Smoothiebar

Bar Service

Smoothiebar

Bar Service De smoothiebar zorgt voor de lekkerste smoothies op uw evenement of feest €895,- Lees meer
Het gegeven paard evenses huren feest

Het Gegeven Paard

Pop duo

Het Gegeven Paard

Pop duo Dit coverduo brengt op een rauwe en pure manier de mooiste soul, rock en pop covers. €745,- Lees meer
de coronas boeken feest 0

De Coronas

Bekende bands

De Coronas

Bekende bands Dé stand-up popgroep van Nederland! De Coronas zijn super veelzijdig, maar u bent de baas. €5950,- Lees meer