Danseres

155 keer aangevraagd

Danseressen met verschillende soorten kleding of kostuums naar wens

4,7 uit 5 sterren
€ 595 - € 1310
danseres huren boeken .jpg
danseres huren
danseres boeken
danseres feest
danseres boeken feest
danseres huren boeken .jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Danseres
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Categorie: Dansshow

Bent u op zoek naar een danseres voor uw feest, evenement of bedrijfsfeest? Dan raden wij u onze danseressen aan! De professionele dansers zijn opgeleid op de dansacademie en hebben een uiteenlopend repertoire aan dansacts dansshows met een lichtshow, spectaculaire dansoptredens met acrobaten, vuurshows, Arabische dansshows, burlesque en duo's.

De acts die onze beroepsdansers tijdens uw feesten, bruiloften of bedrijfsuitjes doen, zijn uiterst enthousiast en de ritmische beweegsters zullen door middel van gepaste kleding, originele en creatieve dansen uw avond compleet maken. Ze combineren muziek of acrobatiek en dans tot een topact. De dansacts van onze danseressen kunnen in verschillende samenstellingen worden uitgevoerd. Dit kan solo, een duet of kunnen meerdere dansers zijn. Onze danseressen bieden een breed scala aan dans. Zo kunt u LED dansshows, een Tissue Act, Fire Art, Water Sensation, Buikdanseressen, een Dance Duo en een Aerial Ring act boeken. De beroepsdansers zullen door het aanbod van verschillende soorten dansstijlen uw avond onvergetelijk maken. Ze zijn inzetbaar op elk evenement: Feest, evenement, huwelijk, festival of bedrijfsfeest.

Uw wensen en behoeften staan altijd vooraan, of het nu om een achtergronddanseres of om een flamenco danser gaat. De dansen, het repertoire en de kleding en kostuums worden naar uw wensen en behoeften afgestemd. Kortom, professioneel entertainment voor u om uw benen tijdens de dansknaller af te strekken!

Wilt u in een dansers boeken voor uw bruiloft, evenement of bedrijfsfeest? Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

3 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Ruud Verhoef
4 uit 5 sterren
Voor een feest van het 20-jarig jubileum op het werk een evenement met danserses via Evenses geboekt, het was een leuke ervaring, ze was enthousiast en het was allemaal goed geregeld!
Sjors en Jessie Schelling
5 uit 5 sterren
We hadden voor een bruiloftsfeest binnen de familie een act gehuurd en we vonden het zeker geslaagd. Ze maakten er echt een mooie show van en maakten de avond compleet! We kregen veel positieve reacties van de aanwezigen!
Sander Migchielsen
5 uit 5 sterren
Het ritmische dansspel was schitterend om te zien. We kregen zeker waar voor ons geld en binnen onze kringen(in de familie van uit Aruba en Spanje) was onze Spaanse danseres echt onder de indruk! Top die ballerina!

Vergelijkbare acts

Ballerina

Ballerina

Klassieke ballerina inhuren voor uw gelegenheid!

€ 785 - € 1295
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.