• Act boeken
 • Mr Mysterious
 • Mr Mysterious inhuren
 • Mr Mysterious boeken
 • boek Mr Mysterious
 • huur Mr Mysterious
Act boeken
WndNLaQgU
fdJyKuGIc
vZIUtarJls
Mr Mysterious
Mr Mysterious inhuren
Mr Mysterious boeken
boek Mr Mysterious

Mr Mysterious

€ 995 - € 1890
5 (30 Beoordelingen)

Over Mr Mysterious

Maak kennis met Mr Mysterious, een professionele goochelaar met jarenlange ervaring in de branche. Hij heeft opgetreden voor publiek van alle leeftijden en maten en heeft hen geboeid met zijn ongelooflijke illusies. Mr Mysterious treedt regelmatig op in de altijd uitverkochte Amsterdam Magic Show en heeft zelfs internationale tournees gedaan in landen als Tsjechië en Bulgarije. Ook is hij te zien geweest in kranten en op televisie, waarbij AD.nl hem "gewoonweg fantastisch" noemde.


Magie van dichtbij

Een van de specialiteiten van Mr Mysterious is Tafel Goochelen, ook wel bekend als Close-up Magic. Dit soort magie wordt uitgevoerd in kleine groepen of zelfs individueel met het publiek. Stel je voor dat je munten vlak voor je ogen ziet verdwijnen, een geleende ring ziet zweven en zelfs munten in flessen ziet verschijnen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de ongelooflijke illusies die Mr Mysterious kan uitvoeren met alledaagse voorwerpen. Perfect voor cocktailparty's, zakelijke evenementen en intieme bijeenkomsten.

Centrale Show

Naast Close-up Magic biedt Mr Mysterious ook een Central Show aan. Dit is een grotere toneelvoorstelling waarin hij het publiek betovert met een verscheidenheid aan illusies die zowel visueel verbluffend als emotioneel aantrekkelijk zijn. De Central Show is perfect voor grotere evenementen zoals bruiloften, gala's en bedrijfsevenementen.

Illusies op maat en flexibiliteit

Naast het tafel goochelen en zijn centrale show, biedt Mr Mysterious ook de mogelijkheid om zijn illusies aan te passen aan het thema en de sfeer van uw evenement. Met zijn enorme ervaring en expertise kan hij een werkelijk unieke en onvergetelijke ervaring voor uw gasten creëren. Hij is een flexibele artiest, in staat om zich aan te passen aan eventuele wijzigingen of vertragingen in het schema, en behoudt altijd een positieve instelling, waardoor het een plezier is om met hem samen te werken.

Met de interactieve show zal Mr Mysterious niet alleen uw gasten vermaken, maar ook het ijs breken, zodat het echte feest op de dansvloer kan beginnen.

Mr Mysterious boeken?

Wilt u Mr Mysterious boeken voor uw evenement of feest? Leuk voor het verjaardagsfeestje van uw kind of als verrassing voor uw gasten op uw bedrijfsfeest of diner. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen, wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Bij Evenses kunt u:


Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, daarom werken wij alleen maar met professionele acts. Mr Mysterious boekingen zorgen altijd voor veel plezier. Ook staan de Mr Mysterious boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Op zoek naar een andere act?

Bij Evenses hebben we niet alleen Mr Mysterious, ook hebben wij een groot assortiment aan allemaal verschillende Dragqueen acts, Acrobaten en Typetjes. Waar u ook naar op zoek bent, bij ons kunt u de juiste act boeken voor uw persoonlijke evenement.

.

Ontvang de beschikbaarheid van Mr Mysterious
Starttijd
37 keer aangevraagd
Geschikt voor:
Categorie:

30 Beoordelingen
5 (30 Beoordelingen)

Metakids
Mede door jouw magische kunsten was het diner een gedenkwaardige avond. Je goochelkunsten viel in goede aarde bij onze gasten. De verbazing was van hun gezichten af te lezen. Nogmaals, ontzettend bedankt!
Amsterdam Magic Show
Mr Mysterious heeft meerdere malen close-up verzorgd tijdens de Amsterdam Magic Show. Hij doet dit met passie en enthousiasme en dat is te zien aan het respons van onze gasten!
Eveline Swart
Wat een onwijs leuke avond hebben we gehad & dankzij bart ook een magische avond! Flabbergasted door je kaartentrucs & illusies! Aanrader!
Sander de Wit
Tijdens een charity event hebben we Mr Mysterious gevraagd om zijn kunsten te tonen, rondlopend door het publiek. Los van de irritatie van het niet snappen van de illusie ;) alleen maar lof. Het was heel fijn communiceren en afspraken maken en daarnaast dacht Mr Mysterious proactief mee hoe meer geld op te halen voor het goede doel. En, zeker niet onbelangrijk, zijn de illusies van Mr Mysterious ongekend en magisch. Zeer hoog niveau. Wij gaan Mr Mysterious vaker bellen.
+ bekijk alle reviews

FAQ

Wat te verwachten van een goochelaar?

Een goochelaar kan uw evenement naar een hoger niveau tillen met indrukwekkende trucs en interactieve acts. Ze kunnen rondlopen en trucs uitvoeren voor individuen of groepen, of ze kunnen een podiumshow uitvoeren voor een groter publiek.

Wat voor soort trucs voert een goochelaar uit?

Goochelaars voeren verschillende soorten trucs uit, waaronder kaarttrucs, illusies, mentalisme en close-up magie. Ze kunnen ook voorwerpen laten verdwijnen, verschijnen of transformeren, en sommige goochelaars combineren hun optredens met comedy of verhalen om hun trucs te versterken.

Moet er rekening gehouden worden met het publiek?

Ja, het is belangrijk om rekening te houden met het publiek bij het boeken van een goochelaar. Sommige acts en trucs zijn mogelijk niet geschikt voor kinderen of bepaalde leeftijdsgroepen, dus het is belangrijk om dit van tevoren te bespreken met de goochelaar en eventueel passende maatregelen te nemen.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Act boeken Mr Mysterious
€ 995 - € 1890
5 (30 Beoordelingen)
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar