< Terug naar overzicht

Robotshow

Deze unieke robotshow act combineert dans, robot-moves en indrukwekkende robot kostuums.
vanaf: 
€575,-
5

Referenties

"Deze act is echt ontzettend gaaf! Het was echt een toevoeging aan ons knalfeest!"
Henri Klein
5
"Van begin tot eind waren de robots echte eyecatchers en we konden er zelfs mee op de foto en mee dansen! Zij maakten de avond echt af."
Sterre Vaarkamp
5
"Wat een spectaculaire show hebben deze robots ons bezorgd, wauw!"
Nannette Moerman
5

Robotshow

Deze unieke robotshow maakt uw evenement pas écht spectaculair! De robots zijn echte eyecatchers en trekken volop de aandacht. Uw gasten kunnen met de robots op de foto en er kan bovendien met de robots gedanst worden.

 

De robots zijn er in verschillende soorten, namelijk:

  • De Wit/Rode Led Robot met LCD-scherm: Deze robot heeft een LCD-schermpje op zijn borst geplakt. Op dit scherm kan bijvoorbeeld een bedrijfslogo of -film afgebeeld worden. Wat speciaal is aan deze robot is dat hij confetti kan schieten. Dit zorgt voor een extra feestelijke sfeer. Deze robot is solo te boeken, maar ook als duo samen met de Rode of Witte LedRobot.De lengte van deze act is 1x 30 minuten, 1x 45 minuten of 2x 30 minuten binnen 3 uur. In overleg kan er ook een korte openingsact op maat gemaakt worden, met specifieke muziek. 

 

  • De Rode en Witte Led Robots: Deze twee robots worden vaak in combinatie geboekt, waardoor ze echte eyecatchers zijn. Deze act kan dienen als openingsact, een korte podiumact, een ontvangstact of walk-around act. De lengte van de walk around-acts zijn 1x 30 minuten, 2x 30 minuten of 2x 45 minuten binnen 3 uur. De lengte van deze act is echter altijd bespreekbaar.

 

  • De ABC Robot: Deze robot is de grootste met een lengte van ongeveer 2,5 meter. Lange afstanden zijn wat lastig voor deze robot, maar hij trekt wel volop de aandacht. Deze robot kan dienen als openingsact, als vermaak op feesten en evenementen en voor promotie-activiteiten. De lengte van de act is 1x 45 minuten of 2x 30 minuten binnen 3 uur.

 

  •  De Cyber Led Robots op stelten: Deze robots steken boven het publiek uit, waardoor ze altijd zichtbaar zijn. Het hele pak is verlicht met ledverlichting en de robots dragen laserhandschoenen. Het duo is heel geschikt voor promotie-activiteiten, feesten en festivals. De lengte van de act is 1x 30 minuten, 1x 45 minuten of 2x 30 minuten binnen 3 uur.

 

  • Led Robot Team: Mocht u echt willen uitpakken, dan kunt u kiezen voor het LedRobot Team. Het team kan bestaan uit 6, 7, 9 of 10 LedRobots. De robots kunnen samen voor een spectaculaire act zorgen, waarbij ze ingedeeld kunnen worden aan de hand van uw wensen. De lengte van de acts is in overleg.
     
  • The Terminator Led Robot: Dit is een van de allereerste robots en is inmiddels geüpgraded tot een LedRobot met led-verlichting, laser en confetti shooter. De act is erg geschikt voor openingsact, podium act of walk-around act. De lengte van de act is 1x 30 minuten, 1x 45 minuten, 2x 30 minuten of 2x 45 minuten.

 

Wilt u de Unieke Robotshow boeken voor uw evenement, festival of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw bedrijfsfeest of verjaardagsdiner. Vul het offerte-formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer
dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerHeldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.445,-Lees meer