< Terug naar overzicht

Robotshow

Deze unieke robotshow act combineert dans, robot-moves en indrukwekkende robot kostuums.
vanaf: 
575,-
5

Referenties

"Deze act is echt ontzettend gaaf! Het was echt een toevoeging aan ons knalfeest!"
Henri Klein
5
"Van begin tot eind waren de robots echte eyecatchers en we konden er zelfs mee op de foto en mee dansen! Zij maakten de avond echt af."
Sterre Vaarkamp
5
"Wat een spectaculaire show hebben deze robots ons bezorgd, wauw!"
Nannette Moerman
5
"We zijn super tevreden! We hadden voor ons personeelsfeest de Robotshow geboekt. Ze voelde het publiek goed aan. Het was een leuke show voor jong en oud!"
Jeffrey Pollemans / Albert Heijn
5

Robotshow

Deze unieke robotshow maakt uw evenement pas écht spectaculair! De robots zijn echte eye-catchers en trekken volop de aandacht. Uw gasten kunnen met de robots op de foto en er kan bovendien met de robots gedanst worden.

 

De robots zijn er in verschillende soorten, namelijk:

  • De Wit of Rode LED Robot met Lcd-scherm: Deze robot heeft een Lcd-schermpje op zijn borst geplakt. Op dit scherm kan bijvoorbeeld een bedrijfslogo afgebeeld worden of een bedrijfsfilm afgespeeld worden. Wat speciaal is aan deze robot is dat hij confetti kan schieten. Dit zorgt voor een extra feestelijke sfeer. Deze robot is solo te boeken, maar ook als duo samen met de Rode of Witte LED Robot. De lengte van deze act is 1 x 30 minuten, 1 x 45 minuten of 2 x 30 minuten binnen 3 uur. In overleg kan er ook een korte openingsact op maat gemaakt worden, met specifieke muziek. 

 

  • De Rode of Witte LED Robots: Deze twee robots worden vaak in combinatie geboekt, waardoor ze een echte eye-catchers zijn. Deze act kan dienen als openingsact, een korte podiumact, een ontvang act of walk - around act. De lengte van de walk around - acts zijn 1 x 30 minuten, 2 x 30 minuten of 2 x 45 minuten binnen 3 uur. De lengte van deze act is echter altijd bespreekbaar.

 

  • De ABC Robot: Deze robot is de grootste met een lengte van ongeveer 2,5 meter. Lange afstanden zijn wat lastig voor deze robot, maar hij trekt wel volop de aandacht. Deze robot kan dienen als openingsact, als vermaak op feesten en evenementen en voor promotie-activiteiten. De lengte van de act is 1 x 45 minuten of 2 x 30 minuten binnen 3 uur.

 

  •  De Cyber LED Robots op stelten: Deze robots steken boven het publiek uit, waardoor ze altijd zichtbaar zijn. Het hele pak is verlicht met LED-verlichting en de robots dragen laser handschoenen. Het duo is heel geschikt voor promotie-activiteiten, feesten en festivals. De lengte van de act is 1 x 30 minuten, 1 x 45 minuten of 2 x 30 minuten binnen 3 uur. 

 

  • LED Robot Team: Mocht u echt willen uitpakken, dan kunt u kiezen voor het LED Robot Team. Het team kan bestaan uit 6, 7, 9 of 10 Led Robots. De robots kunnen samen voor een spectaculaire act zorgen, waarbij ze ingedeeld worden aan de hand van uw wensen. De lengte van de act is in overleg.
     
  • The Terminator LED Robot: Dit is een van de allereerste robots en is inmiddels geüpgraded tot een LED Robot met LED-verlichting, laser en confetti shooter. De act is erg geschikt als openingsact, podium act of walk-around act. De lengte van de act is 1 x 30 minuten, 1 x 45 minuten, 2 x 30 minuten of 2 x 45 minuten.

 

Wilt u de Unieke Robotshow boeken voor uw evenement, festival of openingsact? Deze act is via Evenses te huren voor uw speciale gelegenheid. Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem contact op met één van onze Event Specialisten. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Anderen bekeken ook

dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer
dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerHeldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.445,-Lees meer
SilverDiva 27s1

Spectaculaire Steltloopact

Dansshow

Spectaculaire Steltloopact

DansshowHoog boven het publiek geeft deze steltloopact uw evenement een extra dimensie! 545,-Lees meer
dansgroep boeken bedrijfsfeest

Now Generation

Dansshow

Now Generation

DansshowDeze allround dansgroep voegt een dynamische twist toe aan uw feest of openingsevent.545,-Lees meer