Ontspannende stoelmassages op locatie. Dit is een bijzondere en mooie toevoeging voor ieder evenement: bedrijfsfeest, personeelsfeest, beurs of productpresentatie.

Wat is er nu leuker dan uw bezoekers, gasten of collega's verrassen met een heerlijk moment van ontspanning. Met ons landelijke netwerk van professionele masseurs kunnen wij overal een goede massage verzorgen. Door het gebruiken van verschillende massagetechnieken, weten de masseurs precies wat u nodig heeft.

De masseurs zijn er voor elke gelegenheid. We komen met een ergonomische massagestoel op locatie. Ook is het mogelijk dat de masseurs zich aanpassen aan uw wensen.  Zo kleedden onze masseurs zich al eens in geishakleding  omdat het thema van het evenement “Aziatisch” was. Ook is het mogelijk om onze masseurs in te zetten als promotie.

Wanneer u gemasseerd wordt, komt u in een ergonomische stoel, waar u kunt genieten van prettige ontspanning, zonder dat u uit de kleren hoeft. De duur van de massage is in overleg met uw wensen en voorkeuren, uiteraard denken wij hierin graag met u mee.

De stoelmassage op locatie is te boeken voor uw congres, bedrijf, feest of zakelijke evenement. De massage komt compleet met massagestoel en professionele masseur. Naast de grote steden (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Antwerpen en Brussel) is deze landelijk inzetbaar in geheel Nederland en België. Wilt u meer informatie over het huren van een stoelmassage? Neem dan gerust contact met ons op.