Latino Beat-M weet van elke gelegenheid een succes te maken. De unieke ritmesessies, met Zuid-Amerikaanse invloeden, zorgen ervoor dat het vanaf de eerste seconde een tropisch feestfestijn is.

De band is van internationale kaliber en heeft over heel de wereld uitverkochte shows gegeven. Dit is niet ongemerkt gebleven, Latino Beat-M is met hun muzikale prestaties al meerdere keren in de prijzen gevallen. De band bestaat standaard uit een 7-tal internationale muzikanten die het publiek kennis laten maken met de culturele grenzen van het Swingend Latin en het Moderne Westen. Wilt u nog groter uitpakken, dan is het ook mogelijk om Latino Beat-M in XL formatie te boeken (12 muzikanten). Latino Beat-M heeft een breed reportoire en voor elke gelegenheid varierend en anders.

Wilt u van uw huwelijk, verjaardagsfeest of bedrijfsfeest een swingend feestje van maken? Deze band is te boeken bij Evenses. Vraag een vrijblijvend offerte aan of neem telefonisch contact met ons op. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar om u te helpen met de invulling van het entertainment voor uw gelegenheid.