< Terug naar overzicht

Laora Jones

Laora Jones weet gegarandeerd van elke gelegenheid een feest te maken!
vanaf: 
645,-
5

Referenties

"Laora Jones speelde op onze bruiloft tijdens de ceremonie en borrel. De liedjes die ze onder andere tijdens onze ceremonie zongen waren intens mooi. Ze hebben veel gevoel voor timing niet alleen muzikaal maar voelen de sfeer goed aan. Door de inbreng van Lara Leaves is de ceremonie naar grote hoogte gebracht. Maartje en Sander stralen als zij spelen en brengen de emotie van het liedje heel goed over."
Johanna verbeek
5
"Laora Jones speelde op ons 50 50 25 feest. Met veel gevoel en humor hebben ze ons feest tot een onvergetelijke middag gemaakt. Iedereen van jong (15jr) tot oud (85jr) heeft genoten. "
Thom Voos
5

Laora Jones

Laora Jones is een unieke duo/trio formatie die voor vrijwel elke gelegenheid een perfecte invulling is. Een verjaardag, jubileum, afscheid of een bruiloft? Laora Jones weet gegarandeerd een onvergetelijk event neer te zetten. Laora Jones is in 2013 ontstaan en zij zijn nog steeds razend enthousiast over de entertainmentbranche. In Zuidoost-Azië heeft de zangeres haar passie voor zingen gevonden en zij heeft dit voortgezet in Nederland.

 

Laora Jones heeft een erg uitbebreid repertoire, bestaande uit alleen de beste popmuziek van de afgelopen 60 jaar. Kortom de beste hits van nu en vroeger. Hiernaast bieden zij veel ruimte voor spontane verzoekjes om zo een 'live jukebox' effect te creëren."

 

Laora Jones biedt een interactieve en dynamische manier van optreden aan en helpt iedereen de dansvloer op te krijgen. Alles is mogelijk qua muziek. Hun repertoire is erg breed en met dank aan het talent van de diverse muzikanten, kunnen zij vele muziekgenres aanbieden. Van de nieuwste hits tot aan liedjes uit het vorig decennium.

 

Duo:
Laora Jones duo bestaat uit de getalenteerde zangeres samen met muzikant Sander. Gewapend met zijn gitaar, kickdrum en microfoon wordt dit gegarandeerd een unieke avond.

 

Trio:
Laora Jones trio gaat gepaard met een ervaren en geschoolde toetsenist.

 

Wilt u Laora Jones boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw jubileum en feest. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

FotograafEen prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. 295,-Lees meer
Pop duo boeken

Marleen & Manuel

Pop duo

Marleen & Manuel

Pop duoMarleen & Manuel zijn afgestudeerd aan de Rockacademie en erg leuk om te boeken voor uw feest!445,-Lees meer