Laora Jones is een unieke duo/trio formatie die voor vrijwel elke gelegenheid een perfecte invulling is. Een verjaardag, jubileum, afscheid of een bruiloft? Laora Jones weet gegarandeerd een onvergetelijk event neer te zetten. Laora Jones is in 2013 ontstaan en zij zijn nog steeds razend enthousiast over de entertainmentbranche. In Zuidoost-Azië heeft de zangeres haar passie voor zingen gevonden en zij heeft dit voortgezet in Nederland.

 

Laora Jones heeft een erg uitbebreid repertoire, bestaande uit alleen de beste popmuziek van de afgelopen 60 jaar. Kortom de beste hits van nu en vroeger. Hiernaast bieden zij veel ruimte voor spontane verzoekjes om zo een 'live jukebox' effect te creëren."

 

Laora Jones biedt een interactieve en dynamische manier van optreden aan en helpt iedereen de dansvloer op te krijgen. Alles is mogelijk qua muziek. Hun repertoire is erg breed en met dank aan het talent van de diverse muzikanten, kunnen zij vele muziekgenres aanbieden. Van de nieuwste hits tot aan liedjes uit het vorig decennium.

 

Duo:
Laora Jones duo bestaat uit de getalenteerde zangeres samen met muzikant Sander. Gewapend met zijn gitaar, kickdrum en microfoon wordt dit gegarandeerd een unieke avond.

 

Trio:
Laora Jones trio gaat gepaard met een ervaren en geschoolde toetsenist.

 

Wilt u Laora Jones boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw jubileum en feest. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.