< Terug naar overzicht

Juice & Cigars

Sfeervolle jazz- en popsongs voor uw feest en receptie. Ze spelen als duo of kleine band.
vanaf: 
390,-
4

Referenties

"''Tijdens onze zakelijke bijeenkomst heeft de band prachtige achtergrond muziek verzorgd. Ze waren niet te overheersend maar wat hebben we van ze genoten. ""
Jesse Graver
5
""We hebben Juice & Cigars geboekt, zangeres en pianist. Hele lieve mensen en hun optreden was top. Precies wat ik ervan gehoopt had. Ze hebben ons kerstdiner van mooie achtergrondmuziek voorzien. Super mooie sound (zowel pianist als zangeres) en ze paste perfect in de sfeervolle kerst setting.""
Maria van der Velden
5
"''Wat een geweldig optreden. Ik ben achteraf blij dat ik ook voor de extra saxofonist ben gegaan. " "
Jesse Graver
4
""Sfeervol van begin tot eind, precies zoals we het wilden!" Nigel Bruins"
Nigel Bruins
5

Juice & Cigars

Variërend van prachtige jazz ballads en swingende blues, tot een mooie soulplaat en de hits van nu. De nummers worden op geheel eigen, jazzy wijze vertolkt. De band kan qua formatie worden aangepast naar uw wensen. Standaard spelen zij als muziekduo bestaande uit een pianist en zangeres. Deze act is bovendien door meerdere muzikanten in te vullen. Het duo kunt u ook uitbereiden met een saxofonist, contrabassist en/of drummer, hierdoor ontstaat er een band die sfeervolle muziek kunnen verzorgen.  Qua genres is er veel mogelijk: jazz, blues, soul, bossanova, pop en ballads. Perfect voor een receptie, diner, bruiloft of feestje!

 

De muzikanten die de sfeervolle jazz muziek kunnen verzorgen zijn allen afgestudeerd van het Conservatorium. De artiesten hebben kennen wij persoonlijk en werken wij vaak al jarenlang mee samen. Inmiddels is ‘Juice & Cigars’ al meerdere jaren actief en heeft het op vele bedrijfsfeesten, huwelijken en privéfeesten gespeeld. Dit leuke duo is in te zetten om de achtergrondmuziek te verzorgen, maar meer swingende stukken behoren ook tot de mogelijkheden!

 

Wilt u een stijlvol muziek combo boeken voor uw receptie, bruiloft, borrel, diner of feest? Boek dan dit jazzy combo! ‘Juice&Cigars’ is te huren voor uw opening, jubileum, huwelijk of zakelijk evenement. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op!

Anderen bekeken ook

Saxofonist huren receptie borrel

Saxofonist Ron

Instrumentaal

Saxofonist Ron

InstrumentaalDeze saxofonist brengt sfeervolle saxofoon muziek, dit kan akoestisch of met backing tracks.295,-Lees meer
WouterMyrthe

Manouche

Jazz duo

Manouche

Jazz duoDuo Manouche brengt swingende Franse gipsy jazz. Het plezier straalt ervan af!445,-Lees meer
Live Saxofonist 0

Saxofonist Craig

Instrumentaal

Saxofonist Craig

InstrumentaalSaxofonist Craig is een echte ras muzikant, met internationale ervaring245,-Lees meer
Trio

Moules - Frites

Jazz band

Moules - Frites

Jazz bandBoek Moules-Frites en breng een stukje Frankrijk naar uw evenement. 745,-Lees meer