Aan de basis van jazzband ‘Blue tunes’ staat een selectie van talentvolle, conservatorium geschoolde muzikanten. Allen zijn zij jarenlang bezig met jazz, blues, funk en populaire genres. De jazzband bestaat uit een pianist, contrabassist en een saxofonist. Met deze stijlvolle 3 mans formatie heeft u een leuke band op uw gelegenheid welke de sfeer er moeiteloos, maar subtiel inbrengt. Door de compacte formatie van 3 akoestische muzikanten, blijft de muziek altijd op een aangenaam niveau. De jazzband is door meerdere artiesten in te vullen en zij zullen gegarandeerd een professioneel optreden neerzetten.

De jazzband speelt een afwisselende mix van jazz, blues, bossa nova, funk en ballads, maar uitstapjes naar hedendaags/populair repertoire behoren ook tot de mogelijkheden. Uiteraard wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met uw wensen. De muzikanten zijn ook als duo inzetbaar, bijvoorbeeld een duo van piano en saxofoon.  Daarnaast zijn uitbreidingen mogelijk met o.a. een zangeres en/of een drummer. Zo kan u een leuke opbouw creëeren met de muziek gedurende uw gelegenheid.

Jazzband nodig voor uw receptie, bruiloft, borrel, diner of feest? Boek dan deze stijlvolle jazzband! De jazzband is te huren door middel van de ‘boeken’ knop. Heeft u nog vragen of onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op! We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.