Blue Tunes

193 keer aangevraagd

Deze stijlvolle en swingende jazzband is een sfeermaker voor elke gelegenheid!

4,8 uit 5 sterren
€ 495 - € 1240
Jazzband-huren-bruiloft-diner.jpg
Jazztrio Piano Saxofoon en Contrabas boeken | www.Evenses.com
Jazz Trio Boeken? | www.Evenses.com
Jazz Band Boeken | www.Evenses.com
Life Muziek | te boeken op www.Evenses.com
Jazzband huren | www.Evenses.com
Jazzband-huren-diner-feest.jpg
Jazzband-boeken-bedrijfsfeest-receptie.JPG
Jazzband-huren-bruiloft-diner.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Blue Tunes
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Aan de basis van jazzband ‘Blue tunes’ staat een selectie van talentvolle, conservatorium geschoolde muzikanten. Allen zijn zij jarenlang bezig met jazz, blues, funk en populaire genres. De jazzband bestaat uit een pianist, contrabassist en een saxofonist. Met deze stijlvolle 3 mans formatie heeft u een leuke band op uw gelegenheid welke de sfeer er moeiteloos, maar subtiel inbrengt. Door de compacte formatie van 3 akoestische muzikanten, blijft de muziek altijd op een aangenaam niveau. De jazzband is door meerdere artiesten in te vullen en zij zullen gegarandeerd een professioneel optreden neerzetten.

De jazzband speelt een afwisselende mix van jazz, blues, bossa nova, funk en ballads, maar uitstapjes naar hedendaags/populair repertoire behoren ook tot de mogelijkheden. Uiteraard wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met uw wensen. De muzikanten zijn ook als duo inzetbaar, bijvoorbeeld een duo van piano en saxofoon.  Daarnaast zijn uitbreidingen mogelijk met o.a. een zangeres en/of een drummer. Zo kan u een leuke opbouw creëeren met de muziek gedurende uw gelegenheid.

Jazzband nodig voor uw receptie, bruiloft, borrel, diner of feest? Boek dan deze stijlvolle jazzband! De jazzband is te huren door middel van de ‘boeken’ knop. Heeft u nog vragen of onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op! We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

5 Beoordelingen
4,8 uit 5 sterren
Rita en Frank van Meggelen
5 uit 5 sterren
Een tijdje geleden speelde deze band tijdens de huwelijksreceptie van een familielid, waar wij enorm van hebben genoten. Daarom hadden wij besloten om ook deze band te boeken voor het 50-jarig huwelijksjubileum van onze ouders. Wat een geweldig optreden, lekker sfeertje en prachtige muziek. Onze ouders zijn ook helemaal weg van de band, dus bij een volgende familie aangelegenheid weten wij jullie weer te vinden...
Arjan Trijck
5 uit 5 sterren
Onverwachts meldde een jazzband zich af bij ons jazzcafé, waarna wij haastig op zoek moesten naar een vervanger. Gelukkig hebben jullie ons snel en goed geholpen en kon deze band nog optreden. En met succes! Onze klanten waren onder de indruk en zeer tevreden over de band. Lekkere muziek, ook fijn voor op de achtergrond. Zeker voor herhaling vatbaar!
Rina van den Molen
4 uit 5 sterren
Ik wil via deze weg nog graag de band bedanken voor het optreden tijdens ons congres. Gisteren was ik te druk om het persoonlijk aan de mannen door te geven, maar het was geweldig. Fijne muziek, lekker relaxed om te luisteren en zeer goede aanvulling op ons congres. Bedankt dus,
Ilse Monteiro, Portbase
5 uit 5 sterren
Ik heb de Blue Tunes besteld (jazz band) voor ons Open Huis klantevent. Door de storm was de band helaas te laat, maar ze speelden keurig buiten de gestelde tijden door. Ik ben zeer tevreden.

Vergelijkbare acts

Jazztrio Sublime

Jazztrio Sublime

6 Beoordelingen

Achtergrondmuziek gespeeld met pit en passie, met luxe aankleding voor stijlvolle gelegenheden.

€ 995 - € 1890
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.