< Terug naar overzicht

Beautiful Noise

Beautiful Noise is een bijzonder flexibel allround duo met vele mogelijkheden!
vanaf: 
595,-
4

Referenties

""Deze band is echt geweldig. Wij raden iedereen deze band aan. Wij wonen in Noorwegen en hadden dus ook noorse gasten op bezoek en die vonden de band zo geweldig dat ze zelfs naar Noorwegen kunnen komen om te spelen. Wij hebben een top bruiloft gehad.""
Trea & Meinie Rauwerda
5
""Wat een top avond heb ik gehad, goede muziek, veel humor en lekker dansen, ja jullie krijgen de hele zaal plat. Een avond om nooit te vergeten.""
Jacquolien
4
""Wat een spetterend feest hebben wij gehad! De band was in 1 woord geweldig! Wat een enorm gezellige en enthousiaste mensen. Zij inspireerden iedereen om er een swingend feest van te maken. Een absolute aanrader!""
Olga Sturing
5
""Mede dank zij jullie is onze bruiloft onvergetelijk geworden. Hiervoor nogmaals, HARTELIJK DANK!!!. ""
Toon & Thea
5

Beautiful Noise

Beautiful Noise is een allround duo die inmiddels al meer dan 15 jaar bestaat. Het duo is te boeken bij Evenses voor een scherpe prijs en inzetbaar voor diverse gelegenheden zoals een personeelsfeest, huwelijksfeest, evenement of festival.

 

Allround duo Beautiful Noise is goed op elkaar ingespeeld met nog steeds een bijzonder enthousiaste uitstraling na 15 jaar. Ze hebben een zeer uitgebreid Engels- en Nederlandstalig repertoire van de jaren 60 tot en met het heden, dus er is voor ieder wat wils. Het duo is erg flexibel en geschikt voor zowel een optreden op de achtergrond als ook spetterende optredens waar uitgepakt mag worden. Uw wensen staan altijd centraal. Ondanks dat Beautiful Noise in deze bezetting maar met twee personen optreedt, is er toch een zeer comfortabele sound te horen van een volledige band door de hedendaagse techniek waar zij gebruik van maken.

 

Op verzoek kan Beautiful Noise eventueel ook nog kostenloos enkele spetterende, interactieve en unieke showsets meebrengen. Tegen een meerprijs is deze act ook te boeken met drie of vier personen. Wilt u Beautiful Noise boeken voor uw bedrijfsfeest, ceremonie of evenement? Deze act is via Evenses te boeken voor uw festival en huwelijksfeest. Vul het offerteformulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
dixieland orkest huren event

Orkest Dixieland

Dixieland Band

Orkest Dixieland

Dixieland BandDit bijzondere orkest verzorgd al lopend een swingend en sfeervol optreden.695,-Lees meer
lakei inhuren familiefeest

Lakei Louie

Typetje

Lakei Louie

TypetjeDeze lakei is zeer hoffelijk. Hij is er om u en uw gasten te verwelkomen en te entertainen.245,-Lees meer
Het gegeven paard evenses huren feest

Het Gegeven Paard

Pop duo

Het Gegeven Paard

Pop duoDit coverduo brengt op een rauwe en pure manier de mooiste soul, rock en pop covers.545,-Lees meer