Beautiful Noise

42 keer aangevraagd

Beautiful Noise is een bijzonder flexibel allround duo met vele mogelijkheden!

4,8 uit 5 sterren
€ 595 - € 1310
Beautiful Noise boeken feest 1.png
Coverband boeken | www.evenses.com
Duo Beautiful Noise boeken | www.evenses.com
Shownummers van Beautiful Noise boeken | www.evenses.com
Trio Beautiful Noise boeken | www.evenses.com
Trio Beautiful Noise boeken | www.evenses.com
beautiful-noise-trio-allround.jpg
beautiful-noise-shownummers.jpg
Beautiful Noise boeken feest 1.png
Controleer nu de beschikbaarheid van Beautiful Noise
Starttijd:  
Eindtijd:  

Beautiful Noise is een allround duo die inmiddels al meer dan 15 jaar bestaat. Het duo is te boeken bij Evenses voor een scherpe prijs en inzetbaar voor diverse gelegenheden zoals een personeelsfeest, huwelijksfeest, evenement of festival.

Allround duo Beautiful Noise is goed op elkaar ingespeeld met nog steeds een bijzonder enthousiaste uitstraling na 15 jaar. Ze hebben een zeer uitgebreid Engels- en Nederlandstalig repertoire van de jaren 60 tot en met het heden, dus er is voor ieder wat wils. Het duo is erg flexibel en geschikt voor zowel een optreden op de achtergrond als ook spetterende optredens waar uitgepakt mag worden. Uw wensen staan altijd centraal. Ondanks dat Beautiful Noise in deze bezetting maar met twee personen optreedt, is er toch een zeer comfortabele sound te horen van een volledige band door de hedendaagse techniek waar zij gebruik van maken.

Op verzoek kan Beautiful Noise eventueel ook nog kosteloos enkele spetterende, interactieve en unieke showsets meebrengen. Hiervoor dient er i.v.m. de zeer snelle kledingwisselingen die tijdens het brengen van de shownummers plaatsvinden, binnen een straal van ± 25 meter van de optreedplek een gelijkvloerse, vrije, schone, goed verlichte en verwarmde kleedruimte aanwezig te zijn.

Tegen een meerprijs is deze act ook te boeken met drie of vier personen. Wilt u Beautiful Noise boeken voor uw bedrijfsfeest, ceremonie of evenement? Deze act is via Evenses te boeken voor uw festival en huwelijksfeest. Vul het offerteformulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van de band.

Repertoire Beautiful Noise

Genres

Rock
Pop
Dance
Disco
Nederlandstalig
60s / 70s
Funk
90s
80s
5 Beoordelingen
4,8 uit 5 sterren
Trea & Meinie Rauwerda
5 uit 5 sterren
"Deze band is echt geweldig. Wij raden iedereen deze band aan. Wij wonen in Noorwegen en hadden dus ook noorse gasten op bezoek en die vonden de band zo geweldig dat ze zelfs naar Noorwegen kunnen komen om te spelen. Wij hebben een top bruiloft gehad."
Jacquolien
4 uit 5 sterren
"Wat een top avond heb ik gehad, goede muziek, veel humor en lekker dansen, ja jullie krijgen de hele zaal plat. Een avond om nooit te vergeten."
Olga Sturing
5 uit 5 sterren
"Wat een spetterend feest hebben wij gehad! De band was in 1 woord geweldig! Wat een enorm gezellige en enthousiaste mensen. Zij inspireerden iedereen om er een swingend feest van te maken. Een absolute aanrader!"
Toon & Thea
5 uit 5 sterren
"Mede dank zij jullie is onze bruiloft onvergetelijk geworden. Hiervoor nogmaals, HARTELIJK DANK!!!. "

Vergelijkbare acts

Laora Jones

Laora Jones

2 Beoordelingen

Laora Jones weet gegarandeerd van elke gelegenheid een feest te maken!

€ 645 - € 1420
Songs to Love

Songs to Love

5 Beoordelingen

Authentiek en puur, met de tekst als belangrijkste boodschap. Muziek gemaakt vanuit het hart.

€ 550 - € 1210
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.