Joey Hartkamp boeken

Joey Hartkamp is een rasentertainer en zit vol met energie! Joey Hartkamp is vooral bekende om zijn repertoire vol met feestnummers. Joey Hartkamp heeft een zeer breed repertoire. Hij zingt natuurlijk verschillende eigen nummers, maar ook andere bekende Nederlandstalige hits!  De eigen nummer die u hoogst waarschijnlijk zal horen zijn 'Hoor Je M'n Hart' en 'Ale Ale Ale.

Joey Hartkamp is jarenlang professioneel bezig met het maken muziek. Joey heeft bijvoorbeeld op jonge leeftijd al met bekende Nederlandse zangers en zangeressen samen gezongen, waaronder met Frans Bauer en Marianne Weber.  De carriere van Joey Hartkamp ging pas echt van start toen hij meedeed aan het programma 'Bloed, Zweet en Tranen' op SBS 6. Door zijn deelname aan dit programma werd hij ook uitgenodigd om een optreden te verzorgen in De Wereld Draait Door.

Boekingen Joey Hartkamp

Zou u graag Joey Hartkamp willen boeken voor uw feest, festival, bedrijfsfeest of bruiloft? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor de Nederlandstalige zanger! Heeft u vragen over het boeken van Joey Hartkamp? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. We staan 7 dagen per week voor u klaar om uw vragen te beantwoorden over het boeken van Joey Hartkamp.