Stan Van Samang boeken

Stan is een zanger en acteur die sinds 2001 actief in de entertainment. Zijn carrière begon bij de succesvolle serie 'Wittekerke', daar was hij van 2001-2008 in te zien op de televisiekanaal VTM. Hij speelde in deze Vlaamse soapserie de rol van Kevin De Kesel. Daarna heeft hij ook nog rollen gespeeld in 'Vermist', 'Zuidflank', 'Zie mij graag', 'Flikken', 'David', 'Amika' en 'De Bunker'. Verder heeft hij ook in films gespeeld, zoals 'Buitenspel', Windkracht 10' en 'Vermist'.

Dit multitalent heeft ook een waardige zangcarrière voor zichzelf opgebouwd. In 2006 werd hij de winnaar van 'Steracteur Sterartiest'. Hij had via deze wedstrijd 25.000 euro voor 'Het Blankse' opgehaald, dit centrum voor gehandicapten organiseert activiteiten voor hen en hun gezin. In 2007 ging hij samen met Roel Vanderstukken op tournee. In datzelfde jaar kwam zijn debuutalbum "Welcome Home" uit en scoorde hij met zijn nummer "Scars" een nummer één plaats op de Vlaamse Ultratop 50. 2015 was ook een zeer goed jaar voor Stan. Hij deed mee aan het programma 'Liefde voor muziek' en had zes nummers in de Vlaamse Utratop 50, een record!

Boekingen Stan Van Samang

Wilt u dat deze talentvolle zanger op uw feest, festival, bruiloft, bedrijfsfeest of evenement een spetterende optreden geeft? Stan Van Samang is te huren voor uw evenement of personeelsfeest. Vraag een offerte aan of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen over het boeken van Stan van Samang.