1 filter
Sorteer op: Relevantie
The Bobbies
100% match

The Bobbies

7 Beoordelingen

Dit energieke trio vertolkt een leuke mix van top-40 en hits met humor en gezelligheid.

€ 1445 - € 2600
Ballonnen Artiest
100% match

Ballonnen Artiest

12 Beoordelingen

De ballonnen clown / artiest brengt met de leukste figuren kleurrijk vermaak voor jong en oud!

€ 395 - € 990
Clown Wolf
100% match

Clown Wolf

3 Beoordelingen

Clown Wolf is een veelzijdige entertainer die inzetbaar is voor verschillende acts.

€ 395 - € 990
Clown Lachie
100% match

Clown Lachie

3 Beoordelingen

Clown Lachie, een clown die weet hoe die iedereen aan het lachen krijgt!

€ 545 - € 1200
Kinderfeest organiseren | Evenses
Advies of hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Kinderfeest organiseren

Kinderfeest organiseren

Wordt jullie jongste eind volgende maand zes en zijn jullie van plan om er samen met alle vriendjes en vriendinnetjes een speciale dag van te maken? Is het schooljaar van jullie zoontje binnenkort over en heeft hij jullie gevraagd of hij met een kinderfeestje afscheid mag nemen van zijn vrienden en klasgenoten? Of heeft een vriendin jou gevraagd of het u wat lijkt om de verjaardagen van haar dochter en uw dochter samen te vieren en zijn jullie nog op zoek naar wat originele manieren om een spetterend kinderfeest te organiseren? Het klinkt misschien raar, maar heeft u er wel eens over gedacht om een kinderfeest te boeken?

Er wordt wel eens gezegd dat alleen het organiseren van een bruiloft stressvoller is dan een kinderfeest organiseren. Als u zelf al eens een kinderfeest georganiseren heeft meegemaakt, zeker als ouder, dan weet u waarschijnlijk maar al te goed wat hiermee bedoeld wordt. Als organisator wilt u natuurlijk dat alle kids het naar hun zin hebben op het feest en dat er samen leuk gespeeld wordt, maar u moet er tegelijkertijd ook voor zorgen dat alles veilig verloopt, dat er genoeg eten en drinken is voor iedereen en dat er wat entertainment verzorgd wordt. Kortom, er komt heel wat op u af wanneer u een kinderfeest organiseert en dat is waarom wij het boeken van een kinderfeest voorstellen.

Kinderfeest, kinderfeest organiseren, kinderfeest organiseren.jpg

Door een kinderfeest te boeken, kunt u één of meerdere taken geven, zodat u zelf meer tijd overhoudt voor dingen die u zelf belangrijk vindt. Als u wilt, kunt u zelfs het kinderfeest organiseren uit handen geven. Voor ons is het vooral belangrijk dat het kinderfeest organiseren zo loopt dat u alles voor ogen heeft en waar de kids van kunnen genieten. Of u nou een bescheiden kinderfeest organiseren wilt voor een paar kinderen of een groots kinderfeest organiseren met catering en live entertainment in gedachten heeft zoals bijvoorbeeld een clown of een circusfeest.

U zult ondertussen misschien denken dat het allemaal wel goed klinkt, maar dat het nog steeds niet helemaal duidelijk is wat we nou bedoelen met het boeken van een kinderfeest organiseren. Om dat beter uit te leggen, zullen we wat voorbeelden verzinnen. Stel, dat u een kinderfeest voor uw dochter en haar klasgenoten aan het plannen bent en u zou graag een actrice inhuren die verkleed als prinses even langskomt op het feestje? Geen probleem, bij Evenses hebben we uitgebreide ervaring met het boeken van allerlei soorten acts, typetjes en entertainment. Of bent u voor het kinderfeest van uw zoontje nog op zoek naar lekkere snacks? Wij kunnen u helpen met het boeken van een heuse poffertjeskraam. Op deze manier kunt u een kinderfeest organiseren met onze hulp.

Een kinderfeest organiseren voor uiteenlopende gelegenheden is niet perse moeilijk, maar gezien het gevarieerde aanbod qua opties voor kinderfeesten organiseren in Nederland en België is het wel aan te raden om hierbij de hulp in te roepen van een partij die ervaring heeft op het gebied van dergelijke boekingen. Bij Evenses beschikken we over een uitgebreid aanbod opties voor kinderfeesten die wij al voor talloze feestjes en gelegenheden hebben geboekt. Die expertise en die ervaring stellen we graag ter beschikking, zodat u het kinderfeest in kwestie kunt organiseren zoals u dat zelf voor ogen hebt.

U kunt onze event specialisten zeven dagen per week bereiken via het offerteformulier op onze website of per e-mail of telefoon met vragen omtrent het boeken van een kinderfeest. Als u eerst zelf eens op verkenning wilt gaan, dan kunt u met behulp van de zoekmachine op onze website alvast een kijkje nemen naar alle beschikbare opties. Verder zullen we, ter inspiratie en vermaak, een lijstje met tips maken om van ieder kinderfeest een succes te maken.

Kinderfeesten, kinderfeest organiseren, kinderfeest organiseren.jpg

Enkele tips om van een kinderfeest organiseren een hit te maken

Één van de karakteristieken van een typisch kinderfeest is dat u nogal creatief om kunt gaan met invullen ervan. Kinderen zijn normaal gezien nog een stuk speelser dan volwassenen en hun fantasie draait meestal op volle toeren, waardoor u heel veel kanten op kunt met zulke feestjes. Op die manier wordt het een stuk makkelijker om een uniek geheel van het feest te maken. Om u in de basis al wat verder te helpen, zetten we hieronder enkele tips op een rijtje waarmee u van ieder kinderfeest een knaller kunt maken.

Locatie, locatie, locatie

Net als bij vastgoed is ook bij party planning de locatie van enorm belang, zeker in het geval van kinderfeestjes. Tijdens het organiseren van een kinderfeest wordt namelijk regelmatig vergeten om rekening te houden met de ouders. Als het een feestje is waarbij de kinderen worden gedropt en later weer opgehaald, dan moeten de ouders nog steeds twee keer op en neer. In zo'n geval is het dus wel van belang dat de locatie van het kinderfeest makkelijk te bereiken is. Als het een feestje is waarop de ouders ook aanwezig kunnen zijn, dan is het wel handig als de locatie daar ook voor uitgerust is met bijvoorbeeld een bar en een zitgedeelte. Als dat niet het geval is, dan heeft u kans dat u tijdens het kinderfeest zelf niet alleen met een groep actieve kinderen te maken krijgt, maar ook met een stel verveelde volwassenen.

Let op de tijd

Voor de meeste afspraken en evenementen is het wel slim om de tijd in de gaten te houden en voor een kinderfeest is dat niet anders. Sterker nog, het duidelijk communiceren van een begintijd en een einde van het kinderfeest dat u gaat organiseren zorgt voor een beetje duidelijkheid, zowel bij de ouders van de aanwezige kinderen als bij uzelf. Op deze manier kunt u vermijden dat de kinderen zich voelen alsof ze onverwacht weg worden gehaald van een kinderfeest, aangezien ze al weten hoe laat hun ouders hun ongeveer terug mee naar huis nemen. Daarnaast maakt u het zo ook makkelijker voor de andere ouders om het feestje in hun planning op te nemen.

Kinderen moeten in de gaten gehouden worden

Een groot verschil tussen een kinderfeest en een evenement voor volwassenen is het benodigde toezicht. Als u een kinderfeestje gaat organiseren, is het cruciaal om ervoor te zorgen dat er genoeg ouderlijk toezicht geregeld is. Over het algemeen geldt dat hoe jonger de kinderen zijn, hoe meer toezicht er nodig is, al ligt deze ratio vooral aan wat voor kinderen er langs zullen komen. De reden dat wij dit echter in deze lijst zetten, is omdat hier rekening mee moet worden gehouden bij het beslissen over hoeveel uitnodigingen er worden verstuurd. U wilt tenslotte niet zomaar vijftig uitnodigingen versturen, terwijl u maar over twee volwassenen beschikt om toezicht te houden.

Kinderfeesten zijn voor kinderen

Misschien herinnert u zelf nog wel hoe anders de wereld er voor u uit zag toen u nog een kind was. De kinderen die naar het kinderfeest komen dat u gaat organiseren, zitten waarschijnlijk in een vergelijkbare situatie. Daarom wordt het sterk aangeraden om bij het kinderfeest organiseren ook veel te overleggen met het kind voor wie het feest gehouden wordt. Hij of zij zal het waarschijnlijk heel leuk vinden om dingen voor het feestje uit te mogen kiezen, zoals bijvoorbeeld de uitnodigingen, de snacks en het entertainment. Tegelijkertijd wordt de planning en organisatie van het feest op deze manier ook een stukje overzichtelijker voor u.

Wees niet bang om creatief te zijn bij een kinderfeest organiseren

Dit punt staat in verband met het vorige punt. Als u met het kind of de kinderen in kwestie heeft kunnen doornemen wat leuk zou zijn voor het feestje, hoeft u daarna niet bang te zijn om uw creativiteit de vrije loop te laten. Is uw zoontje, bijvoorbeeld, helemaal gek van cowboys en indianen? Dan kunnen wij een professionele entertainer boeken die als cowboy een bezoekje brengt aan het feest. Of lijkt het jullie wel gaaf om voor het discofeestje van jullie nichtje een live DJ te boeken? Ook met zoiets kunnen wij u bij Evenses heel goed helpen. Als u weet welke richting u op wilt met het kinderfeest in kwestie, dan helpen wij u graag met het kinderfeest organiseren.

Kinderfeestje thuis organiseren

Net zoals alle kinderen verschillend zijn, is ook geen enkel kinderfeest precies hetzelfde. Bij Evenses beschikken we over een breed aanbod opties voor kinderfeesten die geschikt zijn voor boekingen op allerlei soorten gelegenheden, van verjaardagen en feestjes tot festivals voor kinderen en speciale themafeesten.

Kinderfeestje thuis organiseren kinderfeestjet thuis kinderfeestje thuis.jpg
Kinderfeestje thuis organiseren? U zit al tijden na te denken over hoe u het perfecte kinderfeestje kunt organiseren, binnenkort is immers al de verjaardag van uw zoon of dochter. Wilt u liever een kinderfeestje thuis organiseren of wilt u toch liever op pad gaan naar het kindertheater voor een kindervoorstelling? Of toch maar weer het kinderfeestje thuis organiseren doorbrengen en de kinderen lekker tekeningen laten maken.

Als u op zoek bent naar passende vermaak voor het verjaardagsfeestje, kan Evenses u hierin verder helpen. Wij hebben verschillende acts die de kinderen kunnen vermaken. Van goochelaar of illusionist tot sneltekenaar of steltenloper, van ballonnen artiest tot typetje of de feestband One Two Trio. Het verzorgen van leuke kinderfeestjes is voor ons het belangrijkst. Hoe wij dit invullen, is compleet aan u. De mogelijke ideeën die u heeft, behandelen wij met zorg om deze zo goed mogelijk te realiseren. Op deze manier kunt u genoeg uitnodigingen voor het kinderfeestje versturen zonder dat er extra werk bij komt kijken.

Kinderfeest organiseren boeken

Denkt u dat uw kind een Evenses kinderfeest het einde zou vinden? Wilt u een kinderfeestje thuis organiseren of gewoon een kinderfeest organiseren bij Evenses? U kunt altijd contact met ons opnemen en een vrijblijvend offerte aanvragen. Mocht u nog vragen hebben over het entertainment wat bij een kinderfeest past? Bel of mail dan gerust. Wij beantwoorden graag uw vragen over het entertainment voor een kinderfeest.

bij Evenses kunt u:

  • Kinderfeest organiseren
  • Kinderfeestje thuis organiseren
  • Catering boeken
  • Fotograaf boeken
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.