Kleurrijk, creatief en interactief, dat is een optreden van onze ballonartiest. U kunt hem dan ook huren voor uw kinderfeest, evenement, festival of bedrijfsfeest. Deze balonnenman is zeer professioneel; hij is al jaren actief en heeft vele optredens verzorgd.

De Ballon artiest heeft verschillende mogelijkheden waarvoor u hem kunt boeken. Ten eerste kan hij uiteraard ballonvouwen, kinderen mogen zelf bedenken wat hij voor ze mag maken en in de meeste gevallen kan hij aan hun wensen voldoen. Tijdens het ballonvouwen entertaint hij de kinderen met grapjes en kleine goocheltrucs. Ten tweede behoort een workshop ballonvouwen ook tot de mogelijkheden van hem, voor zowel kinderen als volwassenen. Tot slot kan er ook een complete voorstelling verzorgd worden voor kinderen met clownerie, goocheltrucs en ballonpret.

Wilt u een Ballonnen clown boeken voor uw feest, personeelsfeest of opening? Deze act is via Evenses te huren voor uw verjaardag of receptie. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.