Kleurrijk, creatief en interactief, dat is een optreden van onze ballonartiest. U kunt hem dan ook huren voor uw kinderfeest, evenement, festival of bedrijfsfeest. Deze balonnenman is zeer professioneel; hij is al meer dan 12 jaar actief en heeft al ruim 1500 ballonkunst optredens verzorgd. Hij heeft als ballonnen artiest optredens verzorgd in maar liefst vijf verschillende werelddelen, elf Amerikaanse staten en daarnaast nog vijftien landen.

 

Ook is deze ballonkunstenaar is meervoudig Europees Kampioen ballonvouwen. Daarnaast heeft hij de Amerikaanse Balloon Excellence Award in ontvangst mogen nemen. Uit deze prijzen en onderscheidingen blijkt dat hij een echte professional is. Ook aan de uitstraling wordt gedacht: hij treedt op in een vrolijk gekleurd kostuum met een grote tas vol ballonnen.

 

De Ballon artiest heeft verschillende mogelijkheden waarvoor u hem kunt boeken. Ten eerste kan hij uiteraard ballonvouwen, kinderen mogen zelf bedenken wat hij voor ze mag maken en in de meeste gevallen kan hij aan hun wensen voldoen. Tijdens het ballonvouwen entertaint hij de kinderen met grapjes en kleine goocheltrucs. Ten tweede behoort een workshop ballonvouwen ook tot de mogelijkheden van hem, voor zowel kinderen als volwassenen. Tot slot kan er ook een complete voorstelling verzorgd worden voor kinderen met clownerie, goocheltrucs en ballonpret.

 

Wilt u een Ballonnen clown boeken voor uw feest, personeelsfeest of opening? Deze act is via Evenses te huren voor uw verjaardag of receptie. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.