Een griezelig Halloween feest organiseren in oktober is natuurlijk heel erg leuk. Denk bijvoorbeeld aan een Halloween feest voor een klassenfeest of voor de verjaardag van uw kind. Als u uw Halloween feest regelt via Evenses heeft u gegarandeerd een leuk feest. Wij helpen u graag met het organiseren van uw Halloween feest en bespreken vooraf al uw wensen en voorkeuren. Hierdoor kunnen wij met zekerheid zeggen dat het compleet aangepast is naar uw smaak.

De volgende dingen regelen wij voor u!

Het is mogelijk aanpassingen te doen in ons voorstel voor uw Halloween feest. In overleg stellen we het feest samen!

Entertainment

Een geschikt soort entertainment voor uw Halloween feest is een waarzegster. Waarzegster Naria zal een compleet aangepaste griezelige Halloween act verzorgen. Met deze unieke beleving zullen uw gasten betoverd zijn. Na het gesprek met Naria zijn de gasten vaak geraakt, geroerd en geïnspireerd. Dit is dus echt een onvergetelijke ervaring die niet kan missen op uw Halloween feest.

Waarzegster Naria.png

Catering

Ook de catering voor uw Halloween feest wordt geregeld als u dit via Evenses boekt. Wij zullen zorgvuldig een samenstelling maken van zoete en hartige hapjes die passen bij uw Halloween feest. Op deze manier kunnen uw gasten genieten van een hapje tussen het feesten door. Ook bieden wij u drankpakketten aan met alcoholische en/of non-alcoholische dranken.

Catering Halloween feest.jpg

Decoratie

De juiste decoratie kan natuurlijk niet ontbreken bij uw Halloween feest. Met passende versiering kunt u ervoor zorgen dat de gasten helemaal in de sfeer komen. Wij zorgen ervoor dat alles op maat wordt gemaakt, opgebouwd en geleverd. Bij het ontwerpen van de decoratie worden al uw voorkeuren en wensen meegenomen. Op deze manier is de decoratie compleet aangepast naar uw smaak.

Decoratie Halloween feest.jpg

Fotograaf

Er is natuurlijk niets leuker dan uw Halloween feest vast te leggen voor later. Op deze manier kunt u altijd terugkijken op uw geslaagde feest. Fotograaf Ricky zal het Halloween feest professioneel voor u vastleggen. Deze foto's kunnen altijd bij elkaar gevoegd worden in een fotoalbum, zodat u alles bij elkaar heeft.

Fotograaf Halloween.jpg

Videograaf

Ook is het mogelijk dat videograaf Arnold mooie beelden maakt van uw Halloween feest. Op die manier kunt u weer helemaal kriebels krijgen van de griezelige sfeer van uw Halloween feest door de bewegende beelden. Videograaf Arnold zal een mooie aftermovie maken van de geschoten beelden.

Videograaf Halloween.jpg