The Triplicats boeken

The Triplicats bestaat uit Dewi, Diederick en Sebas. Zij hebben elkaar ontmoet in Studio 21 in Hilversum, waar zij al jarenlang de muzikale omlijsting verzorgen bij Dinnershows en diverse grote evenementen. Onlangs hebben zij besloten hun vleugels uit te willen slaan naar buiten de studio.

The Triplicats onderscheiden zich van andere acoustische trio's door hun orginaliteit, kwaliteit en multi-instrumentaliteit. Niet alleen Dewi, maar ook Diederick kan de leadzang op zich nemen, alsmede in plaats van de piano eens de viool op te pakken. Doordat Sebas naast contrabas ook gitaar speelt en ook nog meezingt, kan het trio zeer gevarieerd voor de dag komen. En zijn ze ook overal inzetbaar. Niet alleen hun eigen repertoire brengen zij ten gehore, maar ook muziek op maat is geen probleem voor dit muzikale trio.

Boekingen The Triplicats

Oude jazz en easy listening wordt afgewisseld met hits van nu, in een 'vintage' uitvoering. Met hun swing vintage music, loepzuivere driestemmigheid en het tot in de puntjes verzorgde uiterlijk zijn The Triplicats een lust voor oog en oor.