CC Music: compact als een trio, maar ook compleet als een band. Het trio speelt live muziek, dit kan rustig op de achtergrond, maar ook dansbare popmuziek, jazz, lounge, easy listening, pop, disco en dance zijn mogelijk.

 

CCMusic, bestaande uit zang, gitaar en trompet/bugel, is een professioneel trio dat zich heeft gespecialiseerd in het verzorgen van live (achtergrond) muziek. Door te werken met zelf geproduceerde backingtracks klinkt CCMusic op ieder geluidsniveau als een volwaardige band. Hierdoor is het mogelijk om naast achtergrondmuziek ook (stijl)dansrepertoire te spelen. Of het nu gaat om een diner, bruiloft, receptie, congres of intiem feest, CCMusic verzorgt het allemaal.

 

Het voordeel van de trio bezetting is dat zij weinig ruimte nodig hebben en hierdoor op vrijwel iedere plek kunnen spelen. CCMusic beschikt tevens over een eigen geluidsinstallatie, waarvan u gebruik kunt maken voor eventuele sprekers.

 

Wilt u CCMusic boeken voor uw personeelsfeest, evenement of gala? Vul rechts op de pagina het offerte formulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.