Tabitha boeken

11 keer aangevraagd

Tabitha heeft in korte tijd haar naam groot weten te maken, met haar toffe tracks!

4,5 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
Tabitha boeken
FabtEgwk
EYhLEHEvfQ
VgLoQskXDhY
AcIJMldhRg
xDHmysyA
ONjsBoGCY
A HwnllAE
Tabitha boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Tabitha
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Tabitha boeken

Een zangeres boeken die het allemaal kan. Zingen, dansen, entertainen en meer. Dit is wat zangeres Tabitha doet. Ze werd op 22 juli 1992 geboren. Je zou haar kunnen kennen van tracks als “Is Dit Over” met Ronnie Flex, “Ai” met Rolf Sanchez & Poke of “Het Spijt Me Niet“. Tabitha is een welbekende zangeres. Zij werd in 2019 wel 300 miljoen keer gestreamed en scoorde onder meer hits als "Hij is van mij", "Slapen met het licht aan" en "Het spijt me niet". Tabitha heeft onlangs een debuutalbum genaamd Hallo met mij uitgebracht. Daarnaast was ze in 2020 wekelijks te zien als deelnemer van het tv-progamma Beste Zangers

Tabitha's weg naar roem

zangeres Tabitha heeft zich in 2017 echt aan Nederland laten horen, toen zij te horen was op het album Rémi van Ronnie Flex. De track 'Is dit over' heeft zelf platinastatus weten te behalen. Tabitha is niet alleen bekend in Nederland en België, maar was ook al bekend in Amerika.

Van jongs af aan had Tabitha al de droom om artiest te worden en dan voornamelijk met haar oog op Amerika. Ze meldde zich daarom aan op de theaterschool en op haar vijftiende tekende ze al haar eerste contract waardoor ze al vroeg terecht kwam in de muziekwereld. Tabitha geloofde er in dat ze succes zou behalen in Amerika, dus daar ging zij heen. Er was geen plan B.  “Het was altijd mijn plan A om de muziek in te gaan en dat is het nog steeds, I never had a plan B. Ik heb nooit getwijfeld of mijn toekomst er mooi uit zou zien, want dat wist ik gewoon zeker.” Tot 'Is dit over' uit kwam, was Tabitha's plan altijd om in de VS te blijven. Toen zangeres Tabitha het besluit had genomen om volledig op Nederland te focussen ging ze op tour met Ronnie en ging ze zelf muziek opnemen. Ze wilde eerst alles zelf regelen en haar muziek zonder label uitbrengen, maar ze besloot uiteindelijk toch bij Top Notch te tekenen. Inmiddels heeft zangeres Tabitha een EP op haar naam staan en meerdere hitsingles.

Boek Tabitha bij Evenses

Wilt u Tabitha boeken voor uw bruiloft, evenement of feest? Deze zangeres is via Evenses te boeken voor uw gelegenheid. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op! We helpen u graag met uw vragen over het boeken van zangeres Tabitha.

Tabitha maakt op elke plek een goede indruk. Dit komt door haar fantastische zangkunsten. Tabitha weet er altijd een feestje van te maken en mensen door het lint te laten gaan.

Wilt u Tabitha boeken? Evenses is een bekend boekingsbureau, die een breed assortiment heeft aan artiesten, bands, dj's, acts, professionele artiesten en meer. Daarom kunt u bij ons ook een Sushi Meisje boeken. Wilt u uw feestje iets extra's geven? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij informeren u graag over de kosten, het optreden en de act zelf. Evenses wilt namelijk niet dat jullie verassingen komt te staan. We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wilt u dit direct boeken? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Bij Evenses kunt u ook:

Repertoire Tabitha

Genres

Pop
Nederlandstalig
Hiphop
2 Beoordelingen
4,5 uit 5 sterren
Maureen Schop
4 uit 5 sterren
Tabitha komt steeds vaker met echt goede tracks. Super leuk dat ik haar al in het echt heb kunnen zien!
Barry
5 uit 5 sterren
Van haar gaan we nog veel horen!

Vergelijkbare acts

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.