Tabitha boeken

Tabitha heeft zich in 2017 echt aan Nederland laten horen, toen zij te horen was op het album Rémi van Ronnie Flex. De track 'Is dit over' heeft zelf platinastatus weten te behalen. Tabitha is niet alleen bekend in Nederland en België, maar was ook al bekend in Amerika.

Van jongs af aan had Tabitha al de droom om artiest te worden en dan voornamelijk met haar oog op Amerika.Ze meldde zich daarom aan op de theaterschool en op haar vijftiende tekende ze al haar eerste contract waardoor ze al vroeg terecht kwam in de muziekwereld. Tabitha geloofde er in dat ze succes zou behalen in Amerika, dus daar ging zij heen. Er was geen plan B.  “Het was altijd mijn plan A om de muziek in te gaan en dat is het nog steeds, I never had a plan B. Ik heb nooit getwijfeld of mijn toekomst er mooi uit zou zien, want dat wist ik gewoon zeker.” Tot 'Is dit over' uit kwam, was Tabitha's plan altijd om in de VS te blijven.Toen Tabitha het besluit had genomen om volledig op Nederland te focussen ging ze op tour met Ronnie en ging ze zelf muziek opnemen. Ze wilde eerst alles zelf regelen en haar muziek zonder label uitbrengen, maar ze besloot uiteindelijk toch bij Top Notch te tekenen. Inmiddels heeft Tabitha een EP op haar naam staan en meerdere hitsingles.

Boek Tabitha bij Evenses

Wilt u Tabitha boeken voor uw bruiloft, evenement of feest? Deze zangeres is via Evenses te boeken voor uw gelegenheid. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op! We helpen u graag met uw vragen over het boeken van zangeres Tabitha.