DJ Maurice

Een super goede DJ die ook nog eens bekend is kan je boeken bij Evenses Entertainment

prijs op aanvraag
DJ Maurice
ZqAqtAkSwSM
jTXQ EDykw
MqzPOiyMnA
qtsN os
kBOViZmVs
CkARcDddUo
e mhTtksoM
DJ Maurice
Controleer nu de beschikbaarheid van DJ Maurice
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

DJ Maurice

De DJ-carrière van DJ Maurice begon pas echt in 1997 toen hij resident DJ werd bij Après Skihut Rotterdam. DJ Maurice is de maker en maker van de Après Skihut-cd's, die in de loop der jaren vele gouden platen hebben opgeleverd en meer dan een miljoen exemplaren hebben verkocht. De draaistijl van DJ Maurice mixt veel verschillende muziekstijlen zodat iedereen in korte tijd zijn/haar favoriete deuntjes kan horen, maar niemand wordt moe van lange nummers. Hij is al jaren de #1 meest bekroonde party-dj van Nederland, en niet voor niets!

DJ die zowel in binnen- als buitenland optreedt

DJ Maurice treedt regelmatig op in het buitenland, bijvoorbeeld in Heineken Café op Gran Canaria, Pacha disco in Salou en Colossos, Cartoons and Tropics in Llorett de Mar. Ook in wintersportgebieden als Mayrhofen, Kirchberg, Westendorf, Solden, Val Thorens en Gerlos is hij regelmatig te vinden. Samen met collega's als Armin van Buuren, Afrojack en Quintino was hij ook gast-dj op Radio 538 en Radio Veronica en reisde hij naar Oostenrijk en Frankrijk. Al meer dan 20 jaar heeft DJ Maurice zo'n 500 nummers opgenomen! Hij produceerde de meeste hits met Immer Hansi, Tim Schalkx en Marco Kraats. Maar hij schreef ook liedjes voor Gebroeders Ko, Jan Smit, Gerard Joling, Wolter Kroes en Django Wagner. In 2001 schreef Morris Summerlove's nummer "Remember", dat sindsdien een echte hit is geworden.

Maurice's nummer

Het nummer bereikte nummer één in veel landen en in 2008 won hij een plagiaatrechtzaak tegen de Amerikaanse superster Akon voor het illegaal kopiëren van het nummer. Ook bedacht hij optredens van de Snollebollekes en produceerde hij hits als de klassieker "Links Rechts" met Jurjen Gofers. Ook nam hij deel aan het populaire GelreDome-concert. DJ Maurice treedt bijna wekelijks op in partytenten, bedrijfsfeesten, discotheken, bruiloften en clubs in binnen- en buitenland.

DJ Maurice boeken

Benieuwd naar deze frisse toevoeging? Dat horen we graag!

Wilt u DJ Maurice boeken? Dat kan bij Evenses. U hoeft niet te aarzelen, want met één klik op de knop kunnen wij ervoor zorgen dat uw feest een geslaagde dag zal worden. Evenses heeft naast dat ook een breed assortiment aan artiesten, bands, dj's, acts, professionele artiesten en meer. Om deze reden kunt u dus ook DJ Maurice boeken. Mocht dit toch niet genoeg zijn kunt u altijd met ons in overleg gaan om te kijken wat het best bij uw feest zal passen en wat voor extra toevoegingen wij te bieden hebben. Wij informeren u graag over de kosten, het optreden en de act zelf. Evenses wilt namelijk niet dat jullie verrassingen komt te staan. Wilt u dit direct boeken? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Bij Evenses kunt u ook:

Vergelijkbare acts

DJ WEF

DJ WEF

Vrouwelijke DJ WEF boeken voor uw feest

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.