(c) Foto: ANP / Remko de Waal

Marianne Timmer boeken

Marianne Timmer is oud-schaatser die twee gouden medailles heeft gewonnen op de Olympische Winterspelen. Als eerste Nederlandse vrouw in de schaatshistorie wordt Marianne Timmer wereldkampioene sprint. In 2009 breekt Marianne door een val haar hielbeen op verschillende plekken. Het contrast tussen de sportieve successen en het zware hersteltraject verschaffen haar veel inzichten die ook buiten de topsport toepasbaar zijn: dit is de reden dat bedrijven haar willen boeken als spreker voor een lezing.

Eind 2010 besluit Marianne Timmer te stoppen met haar schaatscarrière. Ze wordt coach en richt een eigen schaatsteam op. In 2016 neemt Marianne een volgende stap en besluit verder te gaan als adviseur en spreker.

Boekingen van Marianne Timmer

Wilt u Marianne Timmer als spreker inschakelen voor uw lezing? Neem dan contact met ons op of vul het offerte formulier in! Wij helpen u graag met het boeken van Marianne Timmer en staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Marianne Timmer als spreker.