Presentatrice Roxanne

6 keer aangevraagd

Creatieve en spontane Roxanne boeken voor uw evenement!

4,7 uit 5 sterren
€ 550 - € 1210
Presentatrice boeken | Evenses.jpg
SEAfyy
Roxanne boeken Evenses
Evenses presentatrice inhuren
Presentatrice inhuren
Presenatrice boeken voor evenement
Presenatrice inhuren bij Evenses
Presentatrice boeken | Evenses.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Presentatrice Roxanne
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Evenement, Bedrijfsfeest, Feest, Overig
Categorie: Spreker

Roxanne inhuren voor uw evenement?

Roxanne is een creatieve ondernemer die in 1987 is geboren in Alkmaar, al vanaf jonge leeftijd was ze gefascineerd door het podium en alles wat daarbij hoort. Als tiener kreeg Roxanne zelfs de kans om mee te werken aan de theaterproducties van Zeg n's Aa en mee te kijken met andere acteurs, waaronder Carry Tefsen. Door deze theatervoorstelling, maar ook andere theatervoorstellingen overtuigde haar om meerdere acteursopleidingen te volgen. Zo studeerde ze in 2010 af aan de Lucas Borkel Acteursschool Amsterdam, onder regie van Floor Maas. Na haar studie is ze op een brede manier het werkveld gaan verkennen, zo ging ze kort na haar studie werken voor lokale en regionale radio en televisie zenders, als theaterdocent, stemactrice, schrijfster en met name actrice en presentatrice.

Vanuit haar werk als actrice is presenteren voor haar een tweede natuur geworden. Voor haar schuurt presenteren tegen acteren aan met één groot verschil, namelijk het overwegende positieve gevoel. Presentaties komen altijd vanuit vrolijke emoties en gegeven energie. Interactie met publiek of gasten daar houdt Roxanne van, dit zorgt namelijk voor het versterken en verzorgen van een extra dimensie. Zo maakt ze haar werk persoonlijker. Roxanne heeft mogen presenteren voor alle doelgroepen. Zowel op een podium als voor de camera heeft Roxanne ervaring. Variërend van grote (kinder)talentenjachten, events, infotainment vanuit de politiek of het bedrijfsleven.

Roxanne inhuren voor uw evenement? U kunt Roxanne boeken voor verschillende feesten en evenementen! Bel of mail met een van onze medewerkers voor de mogelijkheden van het boeken van Roxanne. U kunt ons 24/7 telefonisch en per mail bereiken.

3 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Fred Kamp, Gigaset
5 uit 5 sterren
Wij hebben Roxanne ingehuurd om ons nieuwe product te presenteren aan onze partners, geweldig deed zij het! Bedankt Roxanne.
R. van Buuren
4 uit 5 sterren
Roxanne een echte vakvrouw je ziet dat terug in haar werk en doen van presenteren, bedankt!
Bert van Gijzen en Lola Huisman, Marantz
5 uit 5 sterren
Roxanne weet hoe zij haar publiek weet te overtuigen door interactie in te brengen heeft zij deze klus echt perfect gedaan, wij kunnen je niet genoeg bedanken Roxanne!

Vergelijkbare acts

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.