Frank Smeekens boeken voor uw evenement

Frank Smeekens begon zijn zangcarrière bij Voetbalbond Goirle v.v. G.S.B.W en speelt thuis nog steeds voetbal. Toen Frank 22 jaar oud was, zong hij vaak liedjes van Frans Bauer en Bobby Prins in de kantine-wedstrijden van het eerste elftal. Frank Smeekens deed ooit mee aan een talentenjacht, de voorrondes van het Tilburgse Song of Life Music Festival. Hij eindigde als tweede in de huidige ronde, maar miste helaas de finale. Daarna verliep het snel. Een jaar later betrad hij de beroemde Beierse bierhal op de Tilburgse Kermis.

Eerste single van Frank Smeekens

Na een paar jaar covers te hebben gezongen bracht Frank Smeekens in 2000 zijn eerste single uit. Het nummer Kleine dingen* werd een regionale hit. Een jaar later bracht Frank Smeekens Zonneschijn aan 't strand van San-José uit. Frank Smeekens zingt naast zijn Nederlandse repertoire ook Engelse hits.

Frank Smeekens boekingen

Wilt u Frank Smeekens boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of evenement? Frank Smeekens boeken via Evenses voor uw festival en feest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bij Evenses kunt u: