Rob Black Boeken

Rob Black is geen onbekende in de dj wereld. Als frontman van de dj act Girls Love Dj's heeft Rob al vele succesvolle draaiuren op zijn naam staan. Het werd tijd om geheel op eigen benen te staan. Rob Black besloot om zijn muziekcarrière voort te zetten als solo artiest. In de zomer van 2019 debuteerde hij met zijn solo act. Sindsdien is hij niet weg te denken uit de dj wereld. Rob Black is nu ook te boeken voor uw feest, bedrijfsfeest of festival.

Boekingen van Rob Black

Rob Black staat bekend om zijn unieke mixing skills. Met zijn skills weet hij als geen ander de juiste sfeer neer te zetten. Met zijn sets, waarin house de boventoon voert met invloeden uit de hiphop, karaktiriseert hij zijn veelzijdigheid als DJ. Naast zijn vele streams op spotify, waar hij in de viral chart top 20 een plek heeft weten te bemachtigen met enkele nummers, is hij ook live op grote podia te zien en horen. Festivals als Solar, Amsterdam Open Air, Mysterylands en Lowlands heeft hij al achter zijn naame staan. Met zijn nummers zoals, Chanterpanter en Influencer laat hij ook de populaire clubs en underground feestjes niet aan zich voorbij.

Wilt u Rob Black huren voor uw bedrijfsfeest, evenement of borrel? Deze DJ is via Evenses te boeken voor uw personeelsfeest en festival. Vult u vrijblijvend het offerte formulier in, of neemt u telefonisch contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons uiteraard altijd bellen of e-mailen voor uw vragen over het boeken van Rob Black.