SundayVibes

De band speelt swingende pop, soul en jazzmuziek.

5 uit 5 sterren
€ 740 - € 1630
Band boeken evenement.jpeg
YuIszYHoZs
qafjYqLJyM
Band boeken event
Band huren evenement
band huren verjaardag
Band huren feest
Band boeken verjaardag
Band boeken evenement.jpeg
Controleer nu de beschikbaarheid van SundayVibes
Starttijd:  
Eindtijd:  
Genres: Pop, Jazz, Soul

SundayVibes boeken?

SundayVibes speelt stijlvolle, professionele, swingende, pop, soul en jazzmuziek voor uw bruiloftsfeest, receptie of ceremonie! SundayVibes is een stijlvol, jong en ook ervaren jazz-pop trio en heeft een goede repertoire met een pop/soul/jazz geluid. Ideaal om lekker op een feest stevig op te kunnen swingen en te dansen, maar ook voor relaxed op de achtergrond tijdens een borrel of diner met aangepast volume en repertoire. Populaire nummers worden in een nieuw jazzy/soulvol jasje gegoten. Swingende nummers worden afgewisseld met dansklassiekers van de jaren 70 tot nu.

SundayVibes boeken

Het conservatorium geschoolde trio bestaat uit de zuivere en heldere stem van Femke Schuiling, de krachtige stem en het veelzijdige pianospel van Daan van Lanen (zang & piano) en het gitaarspel en strakke ritme van Nico Maas (gitaar en cajon – soort houten drum) Mensen zijn soms verrast hoe vol het geluid klinkt en hoe lekker er op gedanst kan worden. Tegelijkertijd weten ze perfect de balans te vinden wanneer er relaxte achtergrondmuziek gewenst is. Deze band zal zich natuurlijk aanpassen naar de wensen van het publiek.

Boekingen SundayVibes

Deze unieke band zal bij elke gelegenheid zorgen voor een geweldige muzikale beleving. Boek SundayVibes voor uw evenement, jubileum of festival. Deze act is bij Evenses te huren voor uw bruiloft en bedrijfsfeest. Vul geheel vrijblijvend het offerte formulier in, of neem contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Repertoire SundayVibes

Genres

Pop
Jazz
Soul

Nummers

Caro Emerald - That Man
The Pointer Sisters - I'm So Excited
Adele - Make You Feel My Love
Pharrell Williams - Happy
Trijntje Oosterhuis - Do You Know The Way To San Jose?
Daft Punk - Get Lucky
Alicia Keys - If I Ain't Got You
The Pointer Sisters - Jump (For My Love)
Fairground Attraction - Perfect
Michael Bublé - Quando, Quando, Quando - with Nelly Furtado
John Mayer - Slow Dancing in a Burning Room
4 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Jasper
5 uit 5 sterren
Superoptreden! Goed de sfeer aangevoeld, lekker ingespeeld op de wensen van het publiek. Ons buurtfeest tot een geslaagd feest gemaakt! Bedankt SundayVibes!
Olaf
5 uit 5 sterren
Lekkere sound, volledig aan de verwachtingen voldaan door eerst een rustige achtergrond-set te spelen, gevolgd door twee sets waar lekker op gedanst kon worden! Veel diversiteit aan nummers, van klassieke jazz tot nieuwe popnummers.
Martine
5 uit 5 sterren
De informatie vooraf klopt met de performance van de band. Spelen goed in op spontane verzoekjes, niets is te veel :-) Het plezier van muziek spatte er van af, het was een fijne gezellige band. Contact met Daan vooraf verliep snel, goed en duidelijk. Zeker de moeite waard voor nog een boeking/leuk feestje
Riet
5 uit 5 sterren
Sunday moon heeft een geweldige positieve bijdrage geleverd aan ons feest, ze waren ronduit fantastisch! De geluidssterkte was in het begin prima zodat we ook nog konden praten en later barstte het feest los. Het regende complimentjes van de gasten en de vraag waar heb je ze gevonden? Ze speelden spatzuiver, fantastisch repertoire en ze zijn ook nog eens super aardig! Sunday Moon; Vele dank!!

Vergelijkbare acts

Balkan Symphony

Balkan Symphony

4 Beoordelingen

Klezmer, Gypsy Swing en Balkan muziek gespeeld op viool, accordeon en contrabas.

€ 790 - € 1500
The Jazz Kings

The Jazz Kings

9 Beoordelingen

Een geweldige en swingende jazzband die zijn jazz klassiekers kent.

€ 1075 - € 1935
House of Soul

House of Soul

3 Beoordelingen

Een professionele en ervaren Soulful House DJ & band!

€ 1245 - € 2240
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.