SundayVibes boeken?

SundayVibes speelt stijlvolle, professionele, swingende, pop, soul en jazzmuziek voor uw bruiloftsfeest, receptie of ceremonie! SundayVibes is een stijlvol, jong en ook ervaren jazz-pop trio en heeft een goede repertoire met een pop/soul/jazz geluid. Ideaal om lekker op een feest stevig op te kunnen swingen en te dansen, maar ook voor relaxed op de achtergrond tijdens een borrel of diner met aangepast volume en repertoire. Populaire nummers worden in een nieuw jazzy/soulvol jasje gegoten. Swingende nummers worden afgewisseld met dansklassiekers van de jaren 70 tot nu.

SundayVibes boeken

Het conservatorium geschoolde trio bestaat uit de zuivere en heldere stem van Femke Schuiling, de krachtige stem en het veelzijdige pianospel van Daan van Lanen (zang & piano) en het gitaarspel en strakke ritme van Nico Maas (gitaar en cajon – soort houten drum) Mensen zijn soms verrast hoe vol het geluid klinkt en hoe lekker er op gedanst kan worden. Tegelijkertijd weten ze perfect de balans te vinden wanneer er relaxte achtergrondmuziek gewenst is. Deze band zal zich natuurlijk aanpassen naar de wensen van het publiek.

Boekingen SundayVibes

Deze unieke band zal bij elke gelegenheid zorgen voor een geweldige muzikale beleving. Boek SundayVibes voor uw evenement, jubileum of festival. Deze act is bij Evenses te huren voor uw bruiloft en bedrijfsfeest. Vul geheel vrijblijvend het offerte formulier in, of neem contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om uw vragen te beantwoorden.