Mister Blues

6 keer aangevraagd

Deze blues muzikant herken je aan zijn prachtige gitaarspel en stem.

5 uit 5 sterren
€ 795 - € 1510
Blues muziek | Evenses.jpg
GpfrfWkSCQ
OYHCqV
blues muziek
muziek boeken
AnvLnPI
HOYAjEP
Blues muziek | Evenses.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Mister Blues
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Mister Blues boeken

Blues-pop uit het zuiden met een vleugje folk hier en daar. Mister Blues herken je ondermeer in het prachtige gitaarspel geïnspireerd door muzikale grootheden als Mississippi John Hurt en in zijn nummers de prettige geluiden van onder andere J.J. Cale en Tony Joe White. De kwaliteit van deze veelzijdige muzikant met spaanse roots blijkt zich bewezen te hebben, te achterhalen uit de deelname aan De Beste Singer Songwriter van Nederland, optredens in De Wereld Draait Door en uit de voorprogramma's die hij verzorgde voor onder andere Chef' Special, Cock Robin en Eric Bibb.

Solo artiest boeken

Deze gave act is te boeken als solo, duo (+ bassist), trio (+ bassist en drummer) of met volledige bezetting (+ bassist, drummer en backvocals).

Boekingen van Mister Blues

Bent u nou onder de indruk van en wilt u hem graag boeken? Dat kan nu via Evenses. Vraag vrijblijvend een offerte aan via contact, het offerteformulier of de chat.

4 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Erik
5 uit 5 sterren
Mister Blues is een ervaren en vriendelijke muzikant en dat merk je op het podium! Hij speelde tijdens het Gigstarter café prachtige sfeervolle liedjes. Zowel solo als met band een aanrader voor elk soort event!
Olga
5 uit 5 sterren
Mister Blues heeft een uniek en indrukwekkend optreden neergezet. Er zijn maar weinig artiesten die de old school blues op zo'n weergaloze manier weten neer te zetten en die zo'n een onnavolgbare indruk achterlaten. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.
Milou
5 uit 5 sterren
Na eerdere positieve ervaringen met een optreden van Mister Blues, besloten wij hem te boeken voor de opening van het bedrijf DAARO Rotterdam. Net zoals voorgaande boeking is dit goed bevallen en was de sfeer erg goed! Het is een aanrader.
Hilde
5 uit 5 sterren
Mister Blues heeft met zijn optreden mijn verjaardag een bijzonder tintje gegeven. Op de avond zelf was het optreden een mooie mix van optreden op de voorgrond en later meer als omlijsting op de achtergrond. Ik beveel zeker aan!

Vergelijkbare acts

Mr. Oktoberfest

Mr. Oktoberfest

6 Beoordelingen

Deze rasentertainer is bekend van onder andere het Ezellied.

€ 795 - € 1495
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.