< Terug naar overzicht

Zanger- gitarist Ruud

Zanger- gitarist Ruud is geschikt voor vele gelegenheden.
vanaf: 
345,-
5

Referenties

"Zanger gitarist Ruud geboekt voor onze borrel voor het 35 jarig huwelijk van mijn man en ik. Was erg geslaagd Ruud kon goed inspelen op het publiek en was op voor en achtergrond. Zeker geslaagd. "
Fam. van Vliet
5
"Zocht een zanger gitarist vroeg Evenses of ze mij konden helpen dit hebben ze keurig gedaan. Zanger gitarist wist precies hoe hij het feest aan moest pakken alles wat perfect tot in de puntjes geregeld. "
Belle Lindenmans
5
0
0

Zanger- gitarist Ruud

 

De muziek die gitarist-zanger Ruud speelt is geschikt voor vele gelegenheden. Tijdens de ceremonie van een huwelijk, een receptie, een diner, in een restaurant, of zelfs in uw huiskamer, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. 

 

Het repertoire van de zanger is heel breed, het bevat de mooiste songs van vroeger en nu. Ruud zelf haalt zijn inspiratie uit namen als Jack Johnson, John Mayer, James Taylor, Amos Lee, Eric Clapton en nog vele andere singer-songwriters en gitaristen.  

 

Heeft u een bepaald nummer dat u graag wilt horen? Ruud studeert het met alle liefde voor uw in. Hij is al jaren professioneel muzikant en heeft na zijn opleiding aan het conservatorium al door het hele land opgetreden. Hij neemt graag de muzikale zorg voor u uit handen.
Naast zijn solo-optredens, is Ruud ook samen met percussionist-zanger Joeri te boeken. 

 

 

Wilt u prachtige gitaarmuziek boeken op uw feest, jubileum, huwelijk of diner? Ruud, een moderne zanger- gitarist, is in te huren voor uw huwelijksfeest, bruilofsfeest, receptie of evenement. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

 

 

Suggesties voor bij deze act

dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerHeldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.445,-Lees meer
dj drummer inhuren huwelijk

DJ met Percussionist

DJ & Percussie

DJ met Percussionist

DJ & PercussieSwingende drums en een top DJ. Deze act met ritmische percussie brengt gegarandeerd feest.445,-Lees meer
fotohokje huren evenement 0

Photobooth LED

Fotohokje

Photobooth LED

FotohokjeDe mooiste herinneringen aan uw evenement!495,-Lees meer