Zangeres JME zorgt met haar spetterende stem voor een gave show. Samengevoegd met haar veelzijdigheid is zij voor elk bedrijfsfeest, huwelijk, vrijgezellenfeest of ceremonie inzetbaar.

Al op jonge leeftijd is haar door verschillende partijen vele entertainment opdrachten aangeboden. Zo heeft zij o.a. een rol in de musical The Sound of Music van Joop van der Ende vertolkt en treedt zij regelmatig op in binnen- en buitenland. Dit is niet heel gek aangezien deze spontane dame wat betreft repertoire breed inzetbaar is. Zangeres JME. is te boeken als solo zangeres, maar kan ook optreden met een pianist of gitarist. Daarnaast behoord een uitbreiding van een optreden met DJ en saxofonist ook tot de mogelijkheden. Zelf verzorgt JME graag optredens tijdens de meest uiteenlopende gelegenheden. Denk hierbij aan een bedrijfsfeest, verjaardag, bruiloft, vrijgezellenfeest of ceremonie, niets is te gek voor JME.

Wilt u JME boeken voor uw feest? Deze act is via Evenses te huren voor uw jubileum, receptie of bruiloft. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van deze zangeres.