Lee Towers boeken

19 keer aangevraagd

Lee Towers. Wie kent hem niet?

4,8 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
lee-towers-boeken-bedrijfsfeest
qDrbkoE
PawBlqQrAfo
UDvVpesAOw
exDfpjxps
lee-towers-boeken-bedrijfsfeest
Controleer nu de beschikbaarheid van Lee Towers
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Lee Towers boeken

Lee Towers is een man waar niemand om heen kan. Al jarenlang staat hij aan de absolute top. Lee Towers is de man geweest – en al zijn collega’s uit het vak zullen het grif beamen – die pionierswerk heeft verricht. Door zeker in den beginne, dwars tegen alle heersende stromingen, principes en goedbedoelde adviezen in, toch uit te pakken met spectaculaire shows, waarop men met recht het predikaat “Internationale Klasse” kon plakken.

Zijn eerste krachttoer vond plaats in november 1980, in zijn eigen thuishaven Rotterdam, waar hij tot veler verbazing de plaatselijke muziektempel De Doelen eerst deed uitverkopen en vervolgens trakteerde op een avondje “Towers”. In de daarop volgende jaren groeide de uitstraling van dit fenomeen dusdanig, dat het aantal avonden telkens moest worden uitgebreid: van twee tot vier, van vier tot zes, ja zelfs tot acht (twee maal toe). Met name die enorme response stelde Lee Towers in staat om spektakels te presenteren die qua kosten ver uitstegen tot wat er ooit mogelijk was geweest. “De Nederlandse Sinatra”, intussen is ieder muziekliefhebber ervan doordrongen dat deze zanger, ondanks allerlei overduidelijke Amerikaans invloeden, staat voor een zeer eigen identiteit. Met respect wordt gesproken over de Rotterdamse zanger/ ondernemer, Lee Towers, die mede daardoor, en zijn vele werk voor diverse goede doelen in de afgelopen jaren, werd onderscheiden als ridder in de orde van Oranje Nassau. Kortom, een man die zijn dromen waarmaakt!

Boekingen Lee Towers

Wilt u Lee Towers boeken voor uw evenement, jubileum en bedrijfsfeest? Deze act is via Evenses te huren voor uw feest of trouwerij. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Lee Towers.

4 Beoordelingen
4,8 uit 5 sterren
Gerda de Hondt
5 uit 5 sterren
'Lee is er bij mij met de paplepel ingegoten, zoals denk ik bij vele mensen. Altijd weer een fenomeen om live te zien optreden'
Leonie Bock
4 uit 5 sterren
'Lee heb ik vroeger in De Kuip live mogen bewonderen. Geweldige zanger met leuke nummers, echt een aanrader!'
Familie de Groot
5 uit 5 sterren
'Mijn familie en ik zijn al jarenlang fan van Lee Towers. We gaan vaak naar concerten en staan dan helemaal vooraan. Elke keer weer erg leuk!'
Margo
5 uit 5 sterren
Lee Towers, was in een woord fantastisch hij is een en al aandacht voor het publiek en de gastvrouw en heer. Hij weet ieders aandacht te vangen.

Vergelijkbare acts

George Baker boeken

George Baker boeken

3 Beoordelingen

George Baker, bekend van zijn legendarische wereldhit ' Una Paloma Blanca', boekt u bij Evenses

€ 3545 - € 5670
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.