Iedereen wil een geslaagde avond, een memorabel feest, een magische bruiloft. Dat is precies waar je Ingmar voor vraagt. Met zijn bijzondere, soulvolle stem en begenadigde gitaarspel zet hij de juiste toon. Of dat nu op de voor- of achtergrond is. Ingmar is een echte professional, hij voelt de sfeer feilloos aan: klein en sentimenteel, energiek en aanstekelijk en alles er tussenin. Naast klassiekers uit sixties en seventies is Ingmar ook thuis in de moderne top 40 hits en het reguliere feesten en partijen repertoire.

Ingmar studeerde af met een 9,5 aan het conservatorium en heeft sinds die tijd 2 solo albums uitgebracht. Hij trad op in Paradiso, op radio 6 en bij AVRO TROS.

Wilt u Ingmar boeken voor uw bruiloft, ceremonie, receptie, feest, bedrijfsfeest, jubileum of evenement? Deze muzikale act is via Evenses in te huren voor uw personeelsfeest en verjaardagsfeest. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.