< Terug naar overzicht

Ingmar

Deze zanger-gitarist speelt met veel charme en soul de mooiste muziek van toen en nu.
vanaf: 
€495,-
5

Referenties

"Een geweldige entertainer! Tijdens onze bruiloft ceremonie heeft Ingmar zich van zijn beste kant laten zien! Zeer de moeite waard! "
Janneke Verwees
5
"Wat een leuke jongen is Ingmar, en hij kan nog zingen ook! Wij en onze familie hebben genoten van zijn optreden!"
Jos & Annemarie
4
"Prachtig optreden gehad van Ingmar! We hebben allemaal genoten tijdens ons feestje!"
Gerben Beeksma
5

Ingmar

Luisteren naar Ingmars energieke muziek kun je haast niet anders dan met een grijns op je gezicht. Dit veelzijdige geluid komt vooral tot zijn recht wanneer hij met zijn hele band op de bühne staat, waar Ingmars brede vocale bereik aangevuld wordt door de bezielde meerstemmigheid van zijn zangeressen, strakke drums, gitarist, bassist en toetsen. Het knalt, het is in your face. Maar ook in trio opstelling wordt echt duidelijk wat Ingmar kan, hij plakt als een muzikale McGyver moeiteloos en intuïtief rauwe gitaarsolo’s en elektronische vernuftigheden aan elkaar, met een niet te houden ritme. Tot slot weet hij echt te raken als hij in z’n eentje speelt, alleen zijn gitaar en zijn stem.

 

Ingmar deelt zijn verjaardag met Stevie Wonder, en dit lijkt haast niet toevallig, zijn invloeden zijn duidelijk terug te horen. Ook doet zijn muziek denken aan Jimi Hendrix en The Beatles. Dit alles is samengekomen in zijn debuutalbum, ‘Naked’ dat onlangs in een dampend en dansend Paradiso werd gepresenteerd, met als special guest Sven Hammond Soul.

 

Verder was Ingmar te gast bij Club Dauphine, TROS Muziekcafé, ‘Eerst Jaap!’ en ‘Mijke’s Middag’ (Radio 6), waar hij verwelkomd werd als new kid on the block. Met zijn zomerse muziek won hij de Slag om de Horizontour en toerde hij van de zomer met zijn band langs de Waddeneilanden. 

 

Wilt u Ingmar boeken voor uw bruiloft, ceremonie, receptie, feest, bedrijfsfeest, jubileum of evenement? Deze muzikale act is via Evenses in te huren voor uw personeelsfeest en verjaardagsfeest. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 

 

(Foto: Kim Balster)

Suggesties voor bij deze act

partyband huren bruiloft

Party Collective

Coverband

Party Collective

Coverband Deze energieke partyband zet ieder feest op zijn kop! Ze spelen de beste hits van toen en nu. €1895,- Lees meer
Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

Fotohokje Een leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje. €595,- Lees meer
dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer Heldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven. €595,- Lees meer
lakei inhuren familiefeest

Lakei Louie

Typetje

Lakei Louie

Typetje Deze lakei is zeer hoffelijk. Hij is er om u en uw gasten te verwelkomen en te entertainen. €345,- Lees meer

Repertoire

Genres

  • Pop
  • Rock
  • Soul
  • Jazz