< Terug naar overzicht

Wudstik boeken

Deze zanger en hiphop artiest is bekend van het vierde seizoen van The Voice.
Prijs op aanvraag
5
Geschikt voor:

Referenties

"Ik herinner me hem nog van The Voice. Hij is zo goed!"
Sam
5
"Zijn cover van Omarm is zo bijzonder, ik word er altijd een beetje emotioneel van."
Emma Booijers
5
"Ik was al fan van Wudstik voordat hij meedeed aan The Voice, ik luister nog steeds naar zijn album 'Vind'."
Nienke
5

Wudstik boeken

Wudstik boeken

 

Deze zanger is bekend van The Voice en heeft met vele bekende artiesten, zoals Diggy Dex en Ali B, samengewerkt. Wudstik is nu te boeken bij Evenses voor uw evenement of feest. Hij is de geschikte toevoeging op uw festival, bedrijfsfeest of opening.

 

Wudstik is de artiestennaam van Jermain van der Bogt. Hij is een muzikant en zanger. Wudstik speelt piano, gitaar en drums. Hij is ook bekend als de vocalist van For All We Know. Dit was een muziekproject van de gitarist van Within Tempatation, Ruud Jolie. Daarnaast componeert hij muziek onder de alias Machina Music, voor (televisie)reclame.

 

Op jonge leeftijd kwam hij in aanraking met muziek. Hij werd door verschillende muziekstijlen beïnvloed. Echter begon hij zich eerst te richten op hiphop. Hij was lid van DAC, De Amersfoortse Coöperatie en hierna ging zijn carrière van start. Zijn eerste single 'Doemalauw', was ook de titeltrack van de televisieserie Sprint. In 2006, kwam zijn debuutalbum uit, 'Mijn Wereld'. Van dit album was de single 'Breek' erg goed ontvangen. Wudstik heeft na dit album optredens gegeven op Lowlands en Crossing Border. Verder stond hij ook in het voorprogramma van LL Cool J en De La Soul. In 2011 kwam zijn tweede album 'Vind' uit.

 

In 2013 deed Wudstik mee aan het vierde seizoen van The Voice of Holland. Na zijn auditie met het lied 'Omarm' van BLOF, kwam hij in het team van Trijntje Oosterhuis. Met haar als coach haalde hij het tot de halve finale. Het was een tijdje rustig rondom Wudstik, totdat hij in 2016 zijn EP 'Breek het Geluid' uitbracht. Hierop waren ook Kraantje Pappie, Jebroer en Ali B te horen.

 

Boekingen Wudstik

 

Wilt u deze gefaamde muzikant voor uw personeelsfeest of evenement boeken? Zanger Wudstik boekt u bij Evenses voor uw bedrijfsfeest, festival of feest. Vraag geheel vrijblijvend bij ons een offerte aan. Mocht u behoefte hebben aan extra informatie, kunt u ons gerust contact met ons opnemen. Evenses is zeven dagen per bereikbaar voor al uw vragen over het boeken van Wudstik.

Anderen bekeken ook

ali b boeken feest festival

Ali B boeken

Bekende Urban artiesten

Ali B boeken

Bekende Urban artiestenDe bekende rapper Ali B bekend van hits als 'Rampeneren' en 'Wat zou je doen'!2999,-Lees meer
zanger brace boeken festival

Zanger Brace boeken

Bekende zangers, Bekende Urban artiesten, Talentenshow artiesten

Zanger Brace boeken

Bekende zangers, Bekende Urban artiesten, Talentenshow artiestenBrace weet uw hart te veroveren door zijn prachtige stem!2095,-Lees meer
Ronnie flex boeken feest

Ronnie Flex boeken

Bekende Urban artiesten

Ronnie Flex boeken

Bekende Urban artiestenDe rapper waar niemand om heen kan, de sensatie van nu is natuurlijk Ronnie Flex!2999,-Lees meer
Vinchenzo boeken perskit

Vinchenzo boeken

Talentenshow artiesten

Vinchenzo boeken

Talentenshow artiestenVinchenzo bereikte in 2016 de finale van The Voice of Holland en bracht meerdere singles uit. 2999,-Lees meer