Diggy Dex boeken

Diggy Dex is met zijn verhalende liedjes een 'must have' op elke gelegenheid

5 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
Diggy Dex
Diggy Dex boeken
Diggie Dex
JDd BRlevbE
RQkZUCrGk
rty XKLQI
Diggy Dex
Controleer nu de beschikbaarheid van Diggy Dex
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Diggy Dex

Diggy Dex is opgegroeid in de stad Leusden en kreeg vanaf een jonge leeftijd gitaarles. Diggy Dex was dus sinds een jonge leeftijd al een muzikaalnatuurtalentje. Toen Diggy ouder werd begon hij met een van zijn klasgenoten te rappen, maar helaas maakte hij wel een moeilijke tijd mee doordat zijn ouders gingen scheiden. Diggy Dex was ontzettend gepassioneerd in het maken van muziek, aangezien hij op zijn negentiende een lied schreef genaamd: 'Zoektocht naar geluk." Na de middelbare school ging Diggy studeren aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Diggy Dex was ook nog eens lid van een rapgroep genaamd DAC. Hij had hiermee twee albums uitgebracht. In die tijd werkte Diggy oftewel: Koen Jansen aan zijn solodebuut. Op 21 November 2006 bracht Diggy Dex weer een lied uit wat hij alleen gemaakt had, dus zonder de rapgroep. Diggy bleef maar door gaan met muziek maken en maakte een doorbraak. Zijn lied Fantastig toch werd een grote hit in Nederland en Vlaanderen en verscheen in de Nederlandse Top 40. Sindsdien was Koen Jansen een bekende artiest geworden onder de naam Diggy Dex.

Diggy Dex is een allround muzikant. Zo maakt hij zijn eigen nummers en is een bekende in de rapscené. Sinds 2002 brengt Koen Jansen zijn albums uit onder de naam Diggy Dex. Niet zonder succes aangezien Diggy Dex voor meerdere singles platina heeft mogen ontvangen.

Diggy Dex boeken

In 2010 bracht Diggy een album uit waarvoor hij meermaals werd genomineerd bij onder andere 3FM en TMF Awards. Ook vezrorgde Diggy Dex muziek voor de film "Kankerlijers".  Op April 2017 stond Diggy Dex als eerste rapper ooit met een eigen show in Carré in Amsterdam. Verder kwam hij op verschillende radio stations en Tv-programma's tevoorschijn en liet op die manier zijn talent altijd spreken. Diggy Dex is met zijn verhalende liedjes een meerwaarde op elke gelegenheid! Wilt u Diggy Dex boeken
voor uw evenement, bruiloft of personeelsfeest? Deze act is te boeken via Evenses voor uw festival of feest. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend
contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. Dus wees niet geaarzeld, want vragen beantwoorden we en nemen we graag in behandeling.

Evenses is een bekend boekingsbureau, die een breed assortiment heeft aan artiesten, bands, dj's, acts, professionele artiesten en meer. Daarom kunt u bij ons ook Diggie Dex boeken. Wilt u uw feestje iets extra's geven? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij informeren u graag over de kosten, het optreden en de act zelf. Evenses wilt namelijk niet dat jullie verassingen komt te staan. We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wilt u dit direct boeken? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Bij Evenses kunt u ook:
3 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Milou de Spijker
5 uit 5 sterren
Diggy Dex weet met zijn verhalende nummers iedereen te raken, bedankt!
Thomas Krouwels
5 uit 5 sterren
Erg mooie muziek, mijn bruiloft kon niet beter!
Niels Terstra
5 uit 5 sterren
Onder het genot van een biertje heb ik echt van je genoten bij de vrienden van Amstel!

Vergelijkbare acts

Snelle boeken

Snelle boeken

3 Beoordelingen

Snelle boeken met zijn lyrics-vaardigheden wat hem een van de beste rappers in de Nederlandse rapscene maakt.

prijs op aanvraag
Josylvio boeken

Josylvio boeken

3 Beoordelingen

Josylvio boeken en het feest van je dromen beleven

prijs op aanvraag
SFB boeken

SFB boeken

3 Beoordelingen

SFB, de Haagse hip hop formatie is nu te boeken voor een gegarandeerde knallende party

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.